IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение

Паднаха сега малко цените на наемите, станаха една идея по-нормални, но сега не е и периодът на търсене. Ще видим септември дали ще се задържат тези цени или пак ще полудеят.
    полудеят надолу ли ???
    ха хахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнение

Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..
      Паднаха сега малко цените на наемите, станаха една идея по-нормални, но сега не е и периодът на търсене. Ще видим септември дали ще се задържат тези цени или пак ще полудеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнение

Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..

И все пак всеки се разпростира според това, с което разполага и което може да си позволи.

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
          Ковид не пропусна и наемите в София

Наемопад при софийски жилища
          https://www.capital.bg/biznes/imoti/...iski_jilishta/

Коментар

• Ковид не пропусна и наемите в София

Наемопад при софийски жилища
            https://www.capital.bg/biznes/imoti/...iski_jilishta/

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Според мен човека се майтапи.
              Майтап са и реални сделки на 800-1000 и дори над 1200 евро м2 за земеделска земя около летище София:-)
              Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

140к Е за земеделска земя....не си лош и ти.
                Според мен човека се майтапи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                  Имам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...

Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!
                  Не знам до колко е удачно точно тук да се публикуват обяви!

Коментар

• Имам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...

Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ще ще не ми се разправя не съм казал не съм го продал
                      Разбирам те.И аз да бях и на мен не би ми се разправяло. За 1000 лева сума главоболия.

Коментар

Идеалните части се продават на 20-25% от пазарната цена,имай предвид.Най -добре се разбери със съсобствениците да продавате заедно.
                        Last edited by nradev; 20.05.2020, 09:29.

Коментар

Шегаджия

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Като гледам има да садиш боб дълги години.

Коментар

Имам около 400 квадрата на брега на Струма е но е подивял щото няма как да го стопанисвам не живея там.Преди време исках да го продам но не знам защо се отказах..Имота е в регулация.На 20 км от София по магистралата...Ако има кой да даде 3000-3500 евро и да се разправя с прехвърлянето му го харизвам.Имота е идеална част целият е към 600 кв.м но винаги сме си знаели кое е нашето и кое на другите хора никога не е имало проблеми...Навремето беше градина садяха там картофи зелен боб краставици...
                              Като гледам има да садиш боб дълги години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение

В Неделя, на улица Г.С. Раковски срещу Лидл видях обява за наем на магазин с транспарант на който пишеше, че дават 3 месеца гратис. Не знам как е в детайли този бизнес (наем на магазини), но това си е голяма близалка.
                                Oпределено! Може би са склонили откъм факта, че докато се установи и отръгнат продажбите предвид новата локация ще е малко труден стар, особено в този период.

Коментар

Working...
                                X