If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Паднаха сега малко цените на наемите, станаха една идея по-нормални, но сега не е и периодът на търсене. Ще видим септември дали ще се задържат тези цени или пак ще полудеят.
Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..
Паднаха сега малко цените на наемите, станаха една идея по-нормални, но сега не е и периодът на търсене. Ще видим септември дали ще се задържат тези цени или пак ще полудеят.
Абе колкото и да падат наемите според тези изчисления, пак не мога да си обясня как се пускат апартаменти за макс 2-ма, най-често двойка по 700-800 лв. в условията на криза..
И все пак всеки се разпростира според това, с което разполага и което може да си позволи.
Имам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...
Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!
Не знам до колко е удачно точно тук да се публикуват обяви!
Имам един имот - 5000 м2 - равна и чудесна земя. С гледка към морето е, от вътрешната страна на околовръстното, със спирка на метро. С военен фургон на НАТО, боядисан в тюркоазено-металик, с отопление на ТЕЦ, с безкраен енергоизточник, минерална вода и питомен еднорог, свободно пасящ в имота. Намира се в плодороден софийски квартал. Сега, в момента, нямам време да бера авокадотата...
Цената при продажба ще е около 250 евро на квадратен метър. Ако имате интерес - пишете!
Имам около 400 квадрата на брега на Струма е но е подивял щото няма как да го стопанисвам не живея там.Преди време исках да го продам но не знам защо се отказах..Имота е в регулация.На 20 км от София по магистралата...Ако има кой да даде 3000-3500 евро и да се разправя с прехвърлянето му го харизвам.Имота е идеална част целият е към 600 кв.м но винаги сме си знаели кое е нашето и кое на другите хора никога не е имало проблеми...Навремето беше градина садяха там картофи зелен боб краставици...
В Неделя, на улица Г.С. Раковски срещу Лидл видях обява за наем на магазин с транспарант на който пишеше, че дават 3 месеца гратис. Не знам как е в детайли този бизнес (наем на магазини), но това си е голяма близалка.
Oпределено! Може би са склонили откъм факта, че докато се установи и отръгнат продажбите предвид новата локация ще е малко труден стар, особено в този период.
Коментар