IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не Мууу обяснявай....той "знае"

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Далеч е, но чувствам че не само той е далеч.
    800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.
    вземай 800 евро/месечно и не го убеждавай в нищо...нямаш Шанс
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      далече си от истината
      Далеч е, но чувствам че не само той е далеч.
      800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Важно е ,че имотите Поскъпват

Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
        Аз имам един приятел нотариус, който по цял ден бие кучето. С носталгия си спомня времето когато избираше кои сделки да се сключат при него и кои не.

Граф фон Салатенберг се стяга за жътва и затова няма време за форума?
        нотариуси , купувачи , Продавачи....всички сме подвластни на Големите икономически Трендове / Цикли

Новият Тренд започна преди две год.....2029 е близо.....пак ще има Евтини имоти след това
        .
        .
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          може да имаш приятел - брокер , но на него "му е казАла една жена" ,коята знаела Истината

покрили са се като мишки....освен п онощите не смеят да се покажат....

Страх, Ужас , Съспенс....това е "съдържанието" на душите им

а Граф Лордиевич фон Слатенбърг и Булгарише Лефф....се стягат за "Добър Урожай"
          Аз имам един приятел нотариус, който по цял ден бие кучето. С носталгия си спомня времето когато избираше кои сделки да се сключат при него и кои не.

Граф фон Салатенберг се стяга за жътва и затова няма време за форума?
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Наемите Поскъпват , Продажбите се Увеличават ,хората Бягат от наема

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Имам приятел, брокер, който отдава много. От него знам за цените.

Високият наем идва от бялата техника, ремонта и по-новите мебели.

Почти може да няма разлика между двустаен и тристаен. ако двустайният е изпипан, а тристайния не е. Отделно не всеки се съгласява да наеме само стая, това върви само в Студентски град.
            може да имаш приятел - брокер , но на него "му е казАла една жена" ,коята знаела Истината

покрили са се като мишки....освен п онощите не смеят да се покажат....

Страх, Ужас , Съспенс....това е "съдържанието" на душите им

а Граф Лордиевич фон Слатенбърг и Булгарише Лефф....се стягат за "Добър Урожай"
            Last edited by skeptika; 28.06.2016, 10:51.
            .
            .
            .

Коментар

• re

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              далече си от истината
              Имам приятел, брокер, който отдава много. От него знам за цените.

Високият наем идва от бялата техника, ремонта и по-новите мебели.

Почти може да няма разлика между двустаен и тристаен. ако двустайният е изпипан, а тристайния не е. Отделно не всеки се съгласява да наеме само стая, това върви само в Студентски град.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                Много зависи как е състоянието вътре, дали е с хубави мебели и бяла техника.

От 300 до 500 лв е реалистичния наем. 300 лв за апартамент без ремонт, 500 лв за ремонтиран без да е хипер лукс.
                далече си от истината

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  Хм, с цел да защитя моя форумен герой с фордо.Тристаен в по ефтин квартал от Лагера без да е някакво супер обзавеждане ,корегиран Март на 500 лв
                  на форумния "герой" май му изгърмеха всички лордови никове
                  добре, че има доста от другите, но и то е до време
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

От 300 до 500 лв е реалистичния наем. 300 лв за апартамент без ремонт, 500 лв за ремонтиран без да е хипер лукс.
                    Хм, с цел да защитя моя форумен герой с фордо.Тристаен в по ефтин квартал от Лагера без да е някакво супер обзавеждане ,корегиран Март на 500 лв
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• re

Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                      Някой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                        Лорде, мислиш ли да сменяш наемателите?

Лорда продуцент как ви звучи?
                        Mного му завиждате на тоя лорд

Коментар

• Някой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение

Важното е да капе от наеми чиста пара, без да си мръднеш пръста, а ти се прави на квалифициран смачкан от шефа с вратовръзката. Както казва Лева, доходността от наем е допълнителен доход, не основен, ама имате очи и не виждате, имате уши и не чувате.
                            7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                              Каквото и да пишат нещастните понижители, наемите в София нарастват с 7-10%. Ай честито
                              http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196993
                              Брокери отчитат и нова тенденция на пазара - все повече фирми търсят да наемат къщи за снимане на различни видове филмова продукция.

Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Не е нова тази тенденция, и не са точно филми. Ако мога така да се изразя.
                                В крайна сметка за филмчета за големи хора ли говорите ?

Коментар

Working...
                                X