Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЗащо да е неприкрита, аз искам да е открита радост. Искрено се радвах на човека, дали е купил или придобил по наследство, забравил съм тези подробности, но и в двата случая е екста събитие за него. Не ирония към факта с жилището, да. Добронамерена шега с лафа с гарата и влака. Но на теб ти се струва подигравка, не знам защо. Но няма значение.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение..."Брокери отчитат и нова тенденция на пазара - все повече фирми търсят да наемат къщи за снимане на различни видове филмова продукция."...
WTF???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение....би ли дал твое предложение като цена за наем на още едно жилище в центъра което смятам да отдам от септември. 70 кв реални с два балкона, 2 етаж, перфектна сграда. Ново обзавеждане. Паркомясто. ВМА.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеЗабравяш, че потребителя, който както казваш си е купил жилище всъщност го беше получил в наследство. И никаква ирония нямаше. По-скоро неприкрита радост от твоя страна Нали, разликата е огромнаLast edited by bulgarian lev; 16.06.2016, 16:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеИмам и го изразявам. Инък по следващия въпрос, приеми, че ми е забавно. Какво да се прави
А това говори ли ти нещо? Наем сега, а догодина? А по-догодина?
http://m.profit.bg/news.php?id=151916
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196993Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение... и ако имаш нещо като мнение по имоти и наеми го изразявай вместо да се занимаваш с мен.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТова с гарата забрави ли че беше лаф на друг потребител, а аз написах на друг който сподели че си е купил жилище приятелски и с лека ирония - влака спря на твоята гара, нито съм го окуражавал, нито порицавал.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеMongolishe tugrik, ти така беше казал - 400лв месечно при схема 4000 на година. Продължавам да се питам как става това. При всички положения няма да е "висша" математика.
Виж сега, създаването на ПРОДУКТ е нещо много трудно. Свързано е с инициатива, интелект, знания и други такива работи, които много вероятно да са ти далечни. Туй не е кат наема и търговията с "vintage" предмети в OLX-a .
Не разбрах какво да записвам - как 400х12=4000?
Моя продукт не е за теб. Не става и за отдаване по наем. Отделно, че имам поръчки за два месеца напред. Не се напиняй
п.п.
как е влакът, скоро ще спира ли на твоята гара? Трака трака за теб?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеMongolishe tugrik, ти така беше казал - 400лв месечно при схема 4000 на година. Продължавам да се питам как става това. При всички положения няма да е "висша" математика.
Виж сега, създаването на ПРОДУКТ е нещо много трудно. Свързано е с инициатива, интелект, знания и други такива работи, които много вероятно да са ти далечни. Туй не е кат наема и търговията с "vintage" предмети в OLX-a .
Моя продукт не е за теб. Не става и за отдаване по наем. Отделно, че имам поръчки за два месеца напред. Не се напиняй
п.п.
как е влакът, скоро ще спира ли на твоята гара? Трака трака за теб?
Дръж си продукта и почуквай отвреме навреме между ушите си, просто така да чуеш звука.
И къв ти е проблема та се драчиш с мен - отдал съм и ще отдавам - не е кой знае какво, нали ти така каза. Нали не ми плащаш ти, гледай си твойта паница и ако имаш нещо като мнение по имоти и наеми го изразявай вместо да се занимаваш с мен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТиквич, наема от 400 български левчета си върви много добре, без разходи. Ти създавай продукта, а наемите са тънка печалба за тебе. Ти 300 наема нали ги нямаше за нищо. Гледай отстрани и записвай, засега. Първо се подсигурява клиент а после отдаваш, сещаш ли се?...не говоря за наемчето от по-горе.
Дай от тоя продукт да си купим и ние. Може да си заслужава.
п.п.
как е влакът, скоро ще спира ли на твоята гара? Трака трака за теб?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение400лв ли взимаш от слатинското имение за милион лева?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТиквич, наема от 400 български левчета си върви много добре, без разходи. ....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение400лв на месец при схема 4000 за година с включени консумативи?
Дай от тоя продукт да си купим и ние. Може да си заслужава.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар