IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Не е нова тази тенденция, и не са точно филми. Ако мога така да се изразя.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Защо да е неприкрита, аз искам да е открита радост. Искрено се радвах на човека, дали е купил или придобил по наследство, забравил съм тези подробности, но и в двата случая е екста събитие за него. Не ирония към факта с жилището, да. Добронамерена шега с лафа с гарата и влака. Но на теб ти се струва подигравка, не знам защо. Но няма значение.
      Каква по-голяма радост за "аристократа" от това да пукне някой имотен роднина, по възможност с по-малко наследници, че да се тъпчат по-малко в купето?
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        ..."Брокери отчитат и нова тенденция на пазара - все повече фирми търсят да наемат къщи за снимане на различни видове филмова продукция."...

WTF???
        Не е нова тази тенденция, и не са точно филми. Ако мога така да се изразя.

Коментар

....би ли дал твое предложение като цена за наем на още едно жилище в центъра което смятам да отдам от септември. 70 кв реални с два балкона, 2 етаж, перфектна сграда. Ново обзавеждане. Паркомясто. ВМА.
          400лв мисля, че може да му вземеш
          препоръка е

Коментар

• ..."Брокери отчитат и нова тенденция на пазара - все повече фирми търсят да наемат къщи за снимане на различни видове филмова продукция."...

WTF???
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
              Забравяш, че потребителя, който както казваш си е купил жилище всъщност го беше получил в наследство. И никаква ирония нямаше. По-скоро неприкрита радост от твоя страна Нали, разликата е огромна
              Защо да е неприкрита, аз искам да е открита радост. Искрено се радвах на човека, дали е купил или придобил по наследство, забравил съм тези подробности, но и в двата случая е екста събитие за него. Не ирония към факта с жилището, да. Добронамерена шега с лафа с гарата и влака. Но на теб ти се струва подигравка, не знам защо. Но няма значение.
              Last edited by bulgarian lev; 16.06.2016, 16:53.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Имам и го изразявам. Инък по следващия въпрос, приеми, че ми е забавно. Какво да се прави
                Добре, става. Ясно ми е от първия ти пост че си предимно за забавление тук. Докато се забавляваш би ли дал твое предложение като цена за наем на още едно жилище в центъра което смятам да отдам от септември. 70 кв реални с два балкона, 2 етаж, перфектна сграда. Ново обзавеждане. Паркомясто. ВМА.

А това говори ли ти нещо? Наем сега, а догодина? А по-догодина?

http://m.profit.bg/news.php?id=151916

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=196993

Коментар

... и ако имаш нещо като мнение по имоти и наеми го изразявай вместо да се занимаваш с мен.
                  Имам и го изразявам. Инък по следващия въпрос, приеми, че ми е забавно. Какво да се прави

Коментар

Това с гарата забрави ли че беше лаф на друг потребител, а аз написах на друг който сподели че си е купил жилище приятелски и с лека ирония - влака спря на твоята гара, нито съм го окуражавал, нито порицавал.
                    Забравяш, че потребителя, който както казваш си е купил жилище всъщност го беше получил в наследство. И никаква ирония нямаше. По-скоро неприкрита радост от твоя страна Нали, разликата е огромна

Коментар

Mongolishe tugrik, ти така беше казал - 400лв месечно при схема 4000 на година. Продължавам да се питам как става това. При всички положения няма да е "висша" математика.
                      Виж сега, създаването на ПРОДУКТ е нещо много трудно. Свързано е с инициатива, интелект, знания и други такива работи, които много вероятно да са ти далечни. Туй не е кат наема и търговията с "vintage" предмети в OLX-a .
                      Не разбрах какво да записвам - как 400х12=4000?

Моя продукт не е за теб. Не става и за отдаване по наем. Отделно, че имам поръчки за два месеца напред. Не се напиняй

п.п.
                      как е влакът, скоро ще спира ли на твоята гара? Трака трака за теб?
                      Това с гарата забрави ли че беше лаф на друг потребител, а аз написах на друг който сподели че си е купил жилище приятелски и с лека ирония - влака спря на твоята гара, нито съм го окуражавал, нито порицавал.

Коментар

Mongolishe tugrik, ти така беше казал - 400лв месечно при схема 4000 на година. Продължавам да се питам как става това. При всички положения няма да е "висша" математика.
                        Виж сега, създаването на ПРОДУКТ е нещо много трудно. Свързано е с инициатива, интелект, знания и други такива работи, които много вероятно да са ти далечни. Туй не е кат наема и търговията с "vintage" предмети в OLX-a .

Моя продукт не е за теб. Не става и за отдаване по наем. Отделно, че имам поръчки за два месеца напред. Не се напиняй

п.п.
                        За схемата която така се е загнездила в съзнанието ти - когато го написах може да съм се пошегувал, ти чувство за хумор имаш ли, а и може да е за познати и деца на мои познати. Нали си запомнил че там официално живеят мои хора без пари. Или не си?
                        Дръж си продукта и почуквай отвреме навреме между ушите си, просто така да чуеш звука.
                        И къв ти е проблема та се драчиш с мен - отдал съм и ще отдавам - не е кой знае какво, нали ти така каза. Нали не ми плащаш ти, гледай си твойта паница и ако имаш нещо като мнение по имоти и наеми го изразявай вместо да се занимаваш с мен.

Коментар

Тиквич, наема от 400 български левчета си върви много добре, без разходи. Ти създавай продукта, а наемите са тънка печалба за тебе. Ти 300 наема нали ги нямаше за нищо. Гледай отстрани и записвай, засега. Първо се подсигурява клиент а после отдаваш, сещаш ли се?...не говоря за наемчето от по-горе.
                          Дай от тоя продукт да си купим и ние. Може да си заслужава.

п.п.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            400лв ли взимаш от слатинското имение за милион лева?
                            Не знам за какво имение говориш, но карай пиши нещо да става приказката.

Коментар

Тиквич, наема от 400 български левчета си върви много добре, без разходи. ....
                              400лв ли взимаш от слатинското имение за милион лева?
                              препоръка е

Коментар

400лв на месец при схема 4000 за година с включени консумативи?
                                Тиквич, наема от 400 български левчета си върви много добре, без разходи. Ти създавай продукта, а наемите са тънка печалба за тебе. Ти 300 наема нали ги нямаше за нищо. Гледай отстрани и записвай, засега. Първо се подсигурява клиент а после отдаваш, сещаш ли се?...не говоря за наемчето от по-горе.
                                Дай от тоя продукт да си купим и ние. Може да си заслужава.

Коментар

Working...
                                X