Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На какво основание? Намаля ти дохода, безработица, неплатен отпуск? За колко време, за срока на извънредното положение или постоянно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза квартирата, която плащам ми намалиха наема с 25% без пазарлъкОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение
Това наистина е сериозен въпрос, предвид ситуацията и принудителното спиране на работа и в частност доходи на голяма част от населението...
Аз ом го казвах това миналата година ама никой не ми вярваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКакво става с наемите, колеги, движат ли се ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнениеЕто , вече и премиера занимават на извънреден брифинг с това кой как да си плащал наемите и кредитите.
Коментар
-
Сега веселбата е в друга тема - " какво повишение.....
Даже и наемите са там
Вчера, 19:41
Първоначално изпратено от PanoG Разгледай мнение
Истински сте само ти и още 2ма брокера дето пишете постоянно. Като паднат цените още, ми е интересно какво ще правите.
Като паднат цените, ще се радвам. Иначе и аз губя в момента. Единият ми наемател ще ми плати за месеца и си изнася вещите. Отишъл си е в провинцията
Внимателно с наемите . Плащане - ежедневно или с предплата.
Тук ще е интересно мааалко по-късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеПри създалата се ситуация - едва ли някой ще си търси жилище в София в този момент. Така че може и цените да паднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеПри създалата се ситуация - едва ли някой ще си търси жилище в София в този момент. Така че може и цените да паднат.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар