Първоначално изпратено от Sahib31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Левчо ма ти наистина ли вярваш не медии???!!!Сериозно ли!!!!!Моята дъщеря я бяха питали студенти в Англя в прехвален университет имаме ли в България Луна имаме ли телевизия и други подобни неща.Детето първо мислело че се шегуват ама се оказало че толко им е акълаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Майкъл, иди в С. Корея, сигурен съм че ще бъде интересно. Като посещение на друг свят вероятно. Но недей сравнява, не подозираш какво никога няма да ти позволят да видиш. Четох веднъж в чужда преса....бедността и мизерията са страшни. Ти ще видиш площада в Пхенян, но колибите с птичи трупове за храна от обитателите, животни и хора в общи помещения и бавна смърт от белтъчен недоимък никога. Става дума за страшен геноцид...нашия манталитет е ориенталски по отношение на хвърлянето на фасове....и други по едри предмети. То ако са само фасовете ще се преживее някак. В САЩ и на улицата не можеш една цигара да дръпнеш, идва веднага копоят и ти посочва кошчето далеч едно единствено с определено място за пушене...няма парк, няма навън...никъде. там прав до кофата с боклук и място за загасване на фасовете.
- 1 like
Коментар
-
Така и трябва да бъде. Ред трябва да има, а не някакви типове да ми се разхождат с цигари по тротоари, където минават всякакви хора, да издишат в муцуните им, и да тръскат на земята. Това е бетер домашните кучета, които се изхождат навсякъде и така си остава, а на стопаните грам не им пука. Няма да пушите и готово, ще спортувате.Last edited by Бай Сачо; 16.02.2019, 15:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ми да ти каа аз обичам да има ред, да е чисто и подредено дори и в С.Корея е такова между другото ако ми се отвори парашута ше отида на екскурзия и ше пратим специално снимки от най-големата диктатура в света как е, а то е 100 пъти по-чисто и подредено от нас ....
У нас е кочина, ама акана бардак, нема ред никакъв за нищо, нит за пресичане, нито за сградите външен вид, нито за чистота нешо, паркиране ньет, нит на зелено никой не го ебе, нема пешеходни пътеки нема нищо никви правила, фасовете се изхвърлят от балконите дирекшън доле на улицата и тротоара ееееми тва не ме кефи да, а то не идва от Американската, Съветската, Турската и секви окупации, идва от ората ве, от нас идва, начи явно ние не стааме за нишо според тва което виждам навънка и у нас ......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
ми да ти каа аз обичам да има ред, да е чисто и подредено дори и в С.Корея е такова между другото ако ми се отвори парашута ше отида на екскурзия и ше пратим специално снимки от най-големата диктатура в света как е, а то е 100 пъти по-чисто и подредено от нас ....
У нас е кочина, ама акана бардак, нема ред никакъв за нищо, нит за пресичане, нито за сградите външен вид, нито за чистота нешо, паркиране ньет, нит на зелено никой не го ебе, нема пешеходни пътеки нема нищо никви правила, фасовете се изхвърлят от балконите дирекшън доле на улицата и тротоара ееееми тва не ме кефи да, а то не идва от Американската, Съветската, Турската и секви окупации, идва от ората ве, от нас идва, начи явно ние не стааме за нишо според тва което виждам навънка и у нас ......
https://www.youtube.com/watch?v=UPvJD0_t2ZsLast edited by Todor Sabev; 15.02.2019, 10:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
У нас е кочина, ама акана бардак, нема ред никакъв за нищо, нит за пресичане, нито за сградите външен вид, нито за чистота нешо, паркиране ньет, нит на зелено никой не го ебе, нема пешеходни пътеки нема нищо никви правила, фасовете се изхвърлят от балконите дирекшън доле на улицата и тротоара ееееми тва не ме кефи да, а то не идва от Американската, Съветската, Турската и секви окупации, идва от ората ве, от нас идва, начи явно ние не стааме за нишо според тва което виждам навънка и у нас ......
като идеш в ск внимавай със снимките. да не е снимките да дойдат, но ти да поостанеш.
за другото си прав. калпав е матрЯла.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре, добре, много е хубаво там, разбрахме.
пенсионерски град, дето зад всяко перде наднича бабичка и телефона им е на бързо набиране на полизей, да докладва как си спрял накриво или си си хвърлил боклука в чужда кофа за смет.
У нас е кочина, ама акана бардак, нема ред никакъв за нищо, нит за пресичане, нито за сградите външен вид, нито за чистота нешо, паркиране ньет, нит на зелено никой не го ебе, нема пешеходни пътеки нема нищо никви правила, фасовете се изхвърлят от балконите дирекшън доле на улицата и тротоара ееееми тва не ме кефи да, а то не идва от Американската, Съветската, Турската и секви окупации, идва от ората ве, от нас идва, начи явно ние не стааме за нишо според тва което виждам навънка и у нас ......Last edited by michaelis12; 14.02.2019, 13:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
А, Блиц - светата истина
Last edited by X_Y; Днес, 06:53.
ху... за правописни грешки ли го редактира?
че не виждам за какво друго може да еLast edited by ratten; 14.02.2019, 10:00.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Друго си е боклука да прелива по улиците от кофите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Друго си е боклука да прелива по улиците от кофите...
ма пак по-добре от това
https://www.blitz.bg/svyat/trima-bez...ews407396.htmlLast edited by ratten; 13.02.2019, 23:23.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре, добре, много е хубаво там, разбрахме.
пенсионерски град, дето зад всяко перде наднича бабичка и телефона им е на бързо набиране на полизей, да докладва как си спрял накриво или си си хвърлил боклука в чужда кофа за смет.
Коментар
-
аз им каам че не познават парите, те не ми верват, да минат на левове при тва на половина и да съответства на квалитета едва тогава .... да си праят устата за повече .... са що си е право право
Оказало се било, на вас двамцата да ви пратим снимки и от Виената да я видите как изглежда ммм ?!? Кво ми пускате некви глупости тука праени в час по Трудово на краден Ексел ??? ....
У Виената колите не са стандартно 15 годишни кат в Софията, тва първо и второ са паркирани на отредените затова места, не по ливадите ... е са не могат да се сравняват с нас щот нямат х 5 коли на семейство дет спат котките нощем ....
пенсионерски град, дето зад всяко перде наднича бабичка и телефона им е на бързо набиране на полизей, да докладва как си спрял накриво или си си хвърлил боклука в чужда кофа за смет.препоръка е
Коментар
Коментар