IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и Наемите Растат

.
    .

всичко Поскъпва....http://www.imoteka.bg/bg/%D0%BF%D0%B...from=&floorto=
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      еее най на края го даде.браво. ама платиха ли или само договор

Пак малката маняна бре, не му ли свикна вече

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Някой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?
        Познати наеха голям (смятай тристаен преди няколко месеца) за 400 и нещо лв., но човекът направи тотално пълен ремонт...Апартаментът е без нищо, празен. Не съм го виждал.

Коментар

• еми те и пилешките трътки и лидълското винце са скъпи, какво да не ги консумира ли?!
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            ако е 4.8 еуро на кв.м скъпо е
            Ама то е с радимирска мазилка,не е скъпо
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Ама много сте зле.Благородника е написал цена на мазане,шпакловка и боя а вие си мислите за други неща
              ако е 4.8 еуро на кв.м скъпо е

Коментар

• Ама много сте зле.Благородника е написал цена на мазане,шпакловка и боя а вие си мислите за други неща
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                  В мечтите ти
                  Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
                  Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?
                  не, под мивката са паднали.
                  клиентите са недоволни
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам
                    В мечтите ти
                    Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
                    Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?
                    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам

твоя най-скъпия квартал в Европа.знаех си аз

Коментар

• За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          Далеч е, но чувствам че не само той е далеч.
                          800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.
                          еее най на края го даде.браво. ама платиха ли или само договор

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            вземай 800 евро/месечно и не го убеждавай в нищо...нямаш Шанс
                            той "взема", но защо да са 800?!
                            нека са направо 1,5-2к, разлика няма при такова 'вземане"

мисля, че и стефи цяаал ден бие кучето и гледа телефона, в чакаме на Клиент
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                              Може да съм написал ниски наеми, Лагера е близо до центъра и е по-скъп квартал.

Знам от други хора, отдават нови стоителства в хубави блокчета, за по 400 лв двустайни в Хаджи Димитър и Бъкстон.
                              Споко, наема който си цитирал е съвсем реален и приличен. Не правя аналогия с тези цифри.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                Далеч е, но чувствам че не само той е далеч.
                                800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.
                                Може да съм написал ниски наеми, Лагера е близо до центъра и е по-скъп квартал.

Знам от други хора, отдават нови стоителства в хубави блокчета, за по 400 лв двустайни в Хаджи Димитър и Бъкстон.

Коментар

Working...
                                X