Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениевземай 800 евро/месечно и не го убеждавай в нищо...нямаш Шанс
нека са направо 1,5-2к, разлика няма при такова 'вземане"
мисля, че и стефи цяаал ден бие кучето и гледа телефона, в чакаме на Клиентпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМоже да съм написал ниски наеми, Лагера е близо до центъра и е по-скъп квартал.
Знам от други хора, отдават нови стоителства в хубави блокчета, за по 400 лв двустайни в Хаджи Димитър и Бъкстон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДалеч е, но чувствам че не само той е далеч.
800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.
Знам от други хора, отдават нови стоителства в хубави блокчета, за по 400 лв двустайни в Хаджи Димитър и Бъкстон.
Коментар
-
не Мууу обяснявай....той "знае"
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДалеч е, но чувствам че не само той е далеч.
800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениедалече си от истината
800 евро. От утре жилището ми вече се обитава. Договор за наем - 1 година.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Важно е ,че имотите Поскъпват
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеАз имам един приятел нотариус, който по цял ден бие кучето. С носталгия си спомня времето когато избираше кои сделки да се сключат при него и кои не.
Граф фон Салатенберг се стяга за жътва и затова няма време за форума?
Новият Тренд започна преди две год.....2029 е близо.....пак ще има Евтини имоти след това.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеможе да имаш приятел - брокер , но на него "му е казАла една жена" ,коята знаела Истината
покрили са се като мишки....освен п онощите не смеят да се покажат....
Страх, Ужас , Съспенс....това е "съдържанието" на душите им
а Граф Лордиевич фон Слатенбърг и Булгарише Лефф....се стягат за "Добър Урожай"
Граф фон Салатенберг се стяга за жътва и затова няма време за форума?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Наемите Поскъпват , Продажбите се Увеличават ,хората Бягат от наема
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам приятел, брокер, който отдава много. От него знам за цените.
Високият наем идва от бялата техника, ремонта и по-новите мебели.
Почти може да няма разлика между двустаен и тристаен. ако двустайният е изпипан, а тристайния не е. Отделно не всеки се съгласява да наеме само стая, това върви само в Студентски град.
покрили са се като мишки....освен п онощите не смеят да се покажат....
Страх, Ужас , Съспенс....това е "съдържанието" на душите им
а Граф Лордиевич фон Слатенбърг и Булгарише Лефф....се стягат за "Добър Урожай"Last edited by skeptika; 28.06.2016, 10:51..
.
.
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениедалече си от истината
Високият наем идва от бялата техника, ремонта и по-новите мебели.
Почти може да няма разлика между двустаен и тристаен. ако двустайният е изпипан, а тристайния не е. Отделно не всеки се съгласява да наеме само стая, това върви само в Студентски град.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМного зависи как е състоянието вътре, дали е с хубави мебели и бяла техника.
От 300 до 500 лв е реалистичния наем. 300 лв за апартамент без ремонт, 500 лв за ремонтиран без да е хипер лукс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеХм, с цел да защитя моя форумен герой с фордо.Тристаен в по ефтин квартал от Лагера без да е някакво супер обзавеждане ,корегиран Март на 500 лв
добре, че има доста от другите, но и то е до времепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМного зависи как е състоянието вътре, дали е с хубави мебели и бяла техника.
От 300 до 500 лв е реалистичния наем. 300 лв за апартамент без ремонт, 500 лв за ремонтиран без да е хипер лукс.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?
От 300 до 500 лв е реалистичния наем. 300 лв за апартамент без ремонт, 500 лв за ремонтиран без да е хипер лукс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеЛорде, мислиш ли да сменяш наемателите?
Лорда продуцент как ви звучи?
Коментар
Коментар