IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    И наемите растат. Все едно са ме питали, абе ти кога точно смяташ да отдадеш.
    айде бе ти още ли не си отдал.изпусна цели 2 години келепира

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Защо боклуците ги дразни нормалното поскъпване на имотите? Тия в час ли са изобщо или са излезли в голямо междучасие?
      Защото ги/се подлъгаха че ще ритат евтини имоти по софийските улици. А това движение не се състоя. Попариха се надежди. То е първото в нашата посткомунистическа, разбирай капиталистическа реалност. Нормално е да има моменти на спад и пик, но матряла искаше да купи както навремето е купил дефорсирания дванайсетак и жигулата, без ред, а след като му създадоха двойни стандарти за всичко - балъка плаща, тариката минава метър стана трудно за преглъщане.
      Last edited by bulgarian lev; 13.07.2016, 02:49.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        Защо боклуците ги дразни нормалното поскъпване на имотите? Тия в час ли са изобщо или са излезли в голямо междучасие?

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          .
          .

всичко Поскъпва....http://www.imoteka.bg/bg/%D0%BF%D0%B...from=&floorto=
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• и Наемите Растат

.
            .

всичко Поскъпва....http://www.imoteka.bg/bg/%D0%BF%D0%B...from=&floorto=
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              еее най на края го даде.браво. ама платиха ли или само договор

Пак малката маняна бре, не му ли свикна вече

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                Някой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?
                Познати наеха голям (смятай тристаен преди няколко месеца) за 400 и нещо лв., но човекът направи тотално пълен ремонт...Апартаментът е без нищо, празен. Не съм го виждал.

Коментар

• еми те и пилешките трътки и лидълското винце са скъпи, какво да не ги консумира ли?!
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    ако е 4.8 еуро на кв.м скъпо е
                    Ама то е с радимирска мазилка,не е скъпо
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Ама много сте зле.Благородника е написал цена на мазане,шпакловка и боя а вие си мислите за други неща
                      ако е 4.8 еуро на кв.м скъпо е

Коментар

• Ама много сте зле.Благородника е написал цена на мазане,шпакловка и боя а вие си мислите за други неща
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                          В мечтите ти
                          Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
                          Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?
                          не, под мивката са паднали.
                          клиентите са недоволни
                          препоръка е

Коментар

За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам
                            В мечтите ти
                            Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
                            Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам

твоя най-скъпия квартал в Европа.знаех си аз

Коментар

• За моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам

Коментар

Working...
                                X