Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗащо боклуците ги дразни нормалното поскъпване на имотите? Тия в час ли са изобщо или са излезли в голямо междучасие?Last edited by bulgarian lev; 13.07.2016, 02:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ наемите растат. Все едно са ме питали, абе ти кога точно смяташ да отдадеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениееее най на края го даде.браво. ама платиха ли или само договор
Пак малката маняна бре, не му ли свикна вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой с информация как вървят наемите за 3-стаен в Лагера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеако е 4.8 еуро на кв.м скъпо еЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАма много сте зле.Благородника е написал цена на мазане,шпакловка и боя а вие си мислите за други неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеВ мечтите ти
Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?
клиентите са недоволнипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗа моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам
Според любимия ви сайт и ако приемем, че броя едностайни= брой двустайни=брой тристайни то средната цена за квартала е 4.2 евро, и най-висока цена от 4.59 за двустайни. Или математиката не е от силните страни?
Тея дни трябва да си имал време за плочките добре ли станаха?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗа моя квартал е Средна цена на кв.м: 4.8 euro., за вас не знам
твоя най-скъпия квартал в Европа.знаех си аз
Коментар
Коментар