IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Съединител, ти рядко пишеш , но предполагам, че понеже си неграмотен по едно кратко изречение, много злобно , преднамерено и никога по темата. Специално ще обърна вниманието на модераторите за цялото ти творчество, за да видим какво търси такъв много комплексиран и фрустриран субект в имотни теми на инвестора!!!
    Моля другарко,другаря мици има проблеми помогнете му;
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Aма то у Плуевен Лидъл няма ли?
      Съединител, ти рядко пишеш , но предполагам, че понеже си неграмотен по едно кратко изречение, много злобно , преднамерено и никога по темата. Специално ще обърна вниманието на модераторите за цялото ти творчество, за да видим какво търси такъв много комплексиран и фрустриран субект в имотни теми на инвестора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
        Има един в жк Сторгозия аз съм спирал на него няколко пъти като съм имал работа в Плевен
        В Плевен има два магазина Лидъл и не са лоши въпреки че рядко пазарувам там.Понякога от там си купувам кебапчета не от Лидъл а от Горнооряховската скара.Шишчетата също за хубави

Коментар

• по-добре Купувай Имот..Поскъпват

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          теб редовно те поздравяват май....всички поздрави си запомнил....бегай да завардиш маса в ростов, голямо черпене се задава
          радомирчо , и ти не си поздравяван май....щения ???

това , Тук гледай ...http://www.imoti.net/prices
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
            ако знаеш какв ипоздрави знам...бедна ти е фантазията

по-добре Купувай Имот..Поскъпват
            теб редовно те поздравяват май....всички поздрави си запомнил....бегай да завардиш маса в ростов, голямо черпене се задава
            препоръка е

Коментар

• май не си поздравяван скоро

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              има ама той нахален иска в "Ростов"
              ако знаеш какв ипоздрави знам...бедна ти е фантазията

по-добре Купувай Имот..Поскъпват
              .
              .
              .

Коментар

има ама той нахален иска в "Ростов"

Коментар

Има един в жк Сторгозия аз съм спирал на него няколко пъти като съм имал работа в Плевен

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    Голем изедник си Лорде .искаш целия наем че и отгоре да го "глобиш" човека. то 100 лева за едно напиване в кръчмата с качествен алкохол не стигат
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

това е Ок....чака те "глоба" в Ростов , само да дойдеш в Плевен

такава Инвестиция се полива обилно

гледах в Плевен ..няма добир имоти под наем на Ниски цени
                      Голем изедник си Лорде .искаш целия наем че и отгоре да го "глобиш" човека. то 100 лева за едно напиване в кръчмата с качествен алкохол не стигат

Коментар

че той Е в плевен.
                        ошашавил си се нещо
                        препоръка е

Коментар

Разбира се! За мен е чест и удоволствие! И ще подема аз идеята, бъди сигурен.
                          За Плевен...онзи ден писах нещо тук за Плевен та съм се замислил и не знам кога бих реагирал, знаеш защо...Но заслужава си да се купят две маломерни жилища и да се подготвят за приличен наем, би била добра доходността отнесена към цената на жилищата. А аз знам къде бих купил точно и как и на кого да отдам. Проблема е че трудно се намира. Трябват ми точно определени критерии.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

да по 100 лева за 2стаен искат изедниците

Коментар

• Всичко си свършил ???.....Отлично попадение

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              Споко, от 1 юли жилището е с договор и всичко е ок, наема както и депозита са факт, уточнено е за година напред. Но подготвям още един ФЛАТ на ВМА ремонтиран но необзаведен мисля да го пусна - дългосрочно. А и там не е без значение колко ще е наема. От октомври е добра опция. Останаха малко неща и е готов.

.
                              .
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                айде бе ти още ли не си отдал.изпусна цели 2 години келепира
                                Споко, от 1 юли жилището е с договор и всичко е ок, наема както и депозита са факт, уточнено е за година напред. Но подготвям още един ФЛАТ на ВМА ремонтиран но необзаведен мисля да го пусна - дългосрочно. А и там не е без значение колко ще е наема. От октомври е добра опция. Останаха малко неща и е готов.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X