Първоначално изпратено от i_hristov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
по-добре Купувай Имот..Поскъпват
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетеб редовно те поздравяват май....всички поздрави си запомнил....бегай да завардиш маса в ростов, голямо черпене се задава
това , Тук гледай ...http://www.imoti.net/prices.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеако знаеш какв ипоздрави знам...бедна ти е фантазията
по-добре Купувай Имот..Поскъпватпрепоръка е
Коментар
-
май не си поздравяван скоро
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеима ама той нахален иска в "Ростов"
по-добре Купувай Имот..Поскъпват.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеAма то у Плуевен Лидъл няма ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеAма то у Плуевен Лидъл няма ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеГолем изедник си Лорде .искаш целия наем че и отгоре да го "глобиш" човека. то 100 лева за едно напиване в кръчмата с качествен алкохол не стигатЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениетова е Ок....чака те "глоба" в Ростов , само да дойдеш в Плевен
такава Инвестиция се полива обилно
гледах в Плевен ..няма добир имоти под наем на Ниски цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениетова е Ок....чака те "глоба" в Ростов , само да дойдеш в Плевен
ошашавил си се нещопрепоръка е
Коментар
-
За Плевен...онзи ден писах нещо тук за Плевен та съм се замислил и не знам кога бих реагирал, знаеш защо...Но заслужава си да се купят две маломерни жилища и да се подготвят за приличен наем, би била добра доходността отнесена към цената на жилищата. А аз знам къде бих купил точно и как и на кого да отдам. Проблема е че трудно се намира. Трябват ми точно определени критерии.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Коментар
-
Всичко си свършил ???.....Отлично попадение
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСпоко, от 1 юли жилището е с договор и всичко е ок, наема както и депозита са факт, уточнено е за година напред. Но подготвям още един ФЛАТ на ВМА ремонтиран но необзаведен мисля да го пусна - дългосрочно. А и там не е без значение колко ще е наема. От октомври е добра опция. Останаха малко неща и е готов.
гледах в Плевен ..няма добир имоти под наем на Ниски цени.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеайде бе ти още ли не си отдал.изпусна цели 2 години келепираОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениете са просто Бедни..това не е порок...освен това са ти Таргет..ще им отдаваш - ще пи плащат
Двустаен апартамент в Надежда, старо строителство с модернистичен ремонт и нови мебели, за 400 лв на месец предизвика голям фурор вчера и имаше много кандидати.
Изводите оставям на вас,
За мен е ясно, че човекът е дал към 20 000 лв, за да го приведе в съвременен вид и за обзавеждане.
Коментар
-
не наричай хората боклуци
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗащо боклуците ги дразни нормалното поскъпване на имотите? Тия в час ли са изобщо или са излезли в голямо междучасие?.
.
.
Коментар
Коментар