If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти да видиш, дали ще познаеш що ти се смея в момента? Докато газиш към външната тоалетна, с годишен доход колкото годишния ми бонус + върнатите данъци някъде, с все кьоспето и прочие
Жив ли си ?Че се притесних,че сме те загубили след стрелбата в Макдоналдс в Мюнхен.
бул. Витоша, близо до Южен парк - "най-малко 3000Е на зелено, имаме и вече клиенти" (цитат от запитване по телефона) Това за продажба, представете си наемите колко ще са!
Tи едва ли можеш да го сметнеш.Това е само от житото има царевица слънчоглед.Отделно заплата която е по голяма от твоята.Така че можеш само да виеш на умряло
Ти да видиш, дали ще познаеш що ти се смея в момента? Докато газиш към външната тоалетна, с годишен доход колкото годишния ми бонус + върнатите данъци някъде, с все кьоспето и прочие
Шаран е израстъка който ти се мотае между краката, пунгаш с пунгаш.
Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
Ти си за цирка, бе клоун.
Това от 70 декара е много оптимистичен добив. Над 700кг от декар...
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
52 тона са към 14 000 лева,приход ама като сметнеш и разхода е смешка
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Световно неизвестна... уви. Със същия успех могат да напишат и 50%. Смешното е че оперират в Младост, а описват квартали където нямат сделки хахахаха, за шарани
Ето ти по-известна. Описват и Младост и не само Младост, но и се аргументират защо.
Наемите поскъпват. А месеците на наемането предстоят. Все пак мисля че разумни наеми могат да се намерят. Нормално по това време на годината се вдигат, след което се връщат леко надолу, но тенденцията е към покачване.
За наемодателите е препоръчително внимателно да оценяват имота си и да отдават внимателно защото промяната на цените не винаги е положителна тенденция.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар