Първоначално изпратено от leo2002bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какво значи добър брокер?Никому ненужен паразит има ли добър?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
От почти 20 години се занимавам с имоти. Досега компетентен брокер не съм видял. Гледат обавата ми в имот,бг и водят наемател. И затова искат комисионна и от двете страни.
В обавата изрично е написано, че не давам комисионна, но са нагли и пак дрънчат.
Почти няма бройкер, който да се сети да поиска нот. акт за да се убеди, че аз съм собственика на имота.
Любимият ми майтап е след като сключим договора и взема депозит и наем да кажа, че аз съм само бояджията и собственика ми е дал ключ за да освежа:-)))))))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Не смяташ ли, че добър брокер може да си заслужи комисионна?
В обавата изрично е написано, че не давам комисионна, но са нагли и пак дрънчат.
Почти няма бройкер, който да се сети да поиска нот. акт за да се убеди, че аз съм собственика на имота.
Любимият ми майтап е след като сключим договора и взема депозит и наем да кажа, че аз съм само бояджията и собственика ми е дал ключ за да освежа:-)))))))
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеВсе си мислех, че в този сериозен инвестиционен форум сме умни и интелигентни хора, които никога не бихме ползвали услугите на брокерези паразити
Явно съм бил в заблуда. Има колеги, които си хвърлят парите на вятъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеВсе си мислех, че в този сериозен инвестиционен форум сме умни и интелигентни хора, които никога не бихме ползвали услугите на брокерези паразити
Явно съм бил в заблуда. Има колеги, които си хвърлят парите на вятъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Преди 2 г бях звъннал за имот, който се предлагаше от палячото Васил Миланов, тогава се подвизаваше в Титан пропъртис..., е няма такова нагло лайненце като него. Не си спомням какво си говорехме, но накрая почнахме да се псуваме. Този смешник не вярвам да може да продаде каквото и да било...
ми то с това се започва
защо е това излишно отлагане за накраяпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rashko1 Разгледай мнениеЗдравейте! Към списъка с некоректни брокерски компании искам да добавя Континентал Пропъртис и техния брокер Васил Миланов - изключително нагло, агресивно и арогантно поведение и по-важното - предлагат несъществуващ имот, накратко - фалшива обява. Това беше установено след като в последствие се свързах с офиса на строителната фирма, които потвърдиха, че подобен имот с подадените в обявата данни няма! Въпросния брокер категорично отказа да коригира(махне) обявата!
Коментар
-
Абсолютно подкрепям мнението на rashko1 . Здравейте, във връзка с една обява за имот се свързах преди дни с лицето Васил Миланов. Мога да потвърдя за абсолютно арогатното отношение на брокера Васил Миланов от агенция Континентал Пропъртис! Интересуваше ме инфорамция за определен имот, но получих грубо, арогантно и непрофесионално отношение спрямо мен като клиент! Поисках детайли за имота и като се почна един груб монолог и едва ли не, още утре да купувам имот, който дори не съм видял! Бягайте надалеч! Г-н Псевдо - брокер , научете се да комуникирате с клиентите си и да показвате професионално отношение! - Линк към Фейсбук страницата на Континентал Пропъртис. https://www.facebook.com/continentalpropertiesestates/Last edited by Teofil-Filipov; 11.03.2024, 22:11.
Коментар
-
Здравейте! Към списъка с некоректни брокерски компании искам да добавя Континентал Пропъртис и техния брокер Васил Миланов - изключително нагло, агресивно и арогантно поведение и по-важното - предлагат несъществуващ имот, накратко - фалшива обява. Това беше установено след като в последствие се свързах с офиса на строителната фирма, които потвърдиха, че подобен имот с подадените в обявата данни няма! Въпросния брокер категорично отказа да коригира(махне) обявата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Този метод не работи и е безмислен.Никой няма да прочете какво си писал
Бай-Ганъо пишман инвеститора в обори разбира САМО и единствено като му вземат парите.
Иначе това са първите знаци на задаващия се потоп.
Десетки и стотици са такива фирми.За камилчетата не ми се мисли,но сами са си виновни
Да купуваш на зелено предните 1-2г граничи с дебилизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bgdodger Разгледай мнениеНамирам за нужно наглостта на тази фирма да достигне до колкото се може по-голям кръг от хора и да спре заинтересовани от покупка на апартамент в обект на Greenlife, било то 1home, Нова Дружба, 80’Тинтява, Cava Homes.
Бай-Ганъо пишман инвеститора в обори разбира САМО и единствено като му вземат парите.
Иначе това са първите знаци на задаващия се потоп.
Десетки и стотици са такива фирми.За камилчетата не ми се мисли,но сами са си виновни
Да купуваш на зелено предните 1-2г граничи с дебилизъм
Коментар
Коментар