IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректни фирми за недвижими имоти и строители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alabinnn Разгледай мнение
    Внимавайте с фирмите на АДЕЛИНА ВЪЛЕВА/Бериевски и ИВАН БЕРИЕВСКИ!!! Фирмите са много: ПОРТИКО ООД , ДАРКБЛУ ХОУМ ООД , АВ Строй Лимитид ООД , Брайтекс КИА ООД , СНК – строителство и инвестиции ООД , София Резиденс ЕООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ 90 ООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ-2000 ООД. Създадени са долу горе по едно и също време. Единият се представя за инвеститор а другият за строител. Започнаха да строят и посъбраха доста пари. Строежа рязко спря на тухла и с много усилия и много време има понаправена до половината външната изолация която вече пада.
    Двамата напуснаха страната и майката на аделина уж пое строежа. С нея нещата са още по невъзможни. Безочието на Красимира Адамска е направо шокиращо за всеки нормален човек. Направо ни се подиграва всеки път като говорим по телефона.... за качество на строежа въобще не може да става дума. Трябваше да сме влязли в апартамента си преди 3 години а още тухлоите се виждат на фасадата... тук е редно да споменем и последната им изцепка... няколко апартамента ги продадоха на различни хора и сега тези хора се чудят какво да правят...
    Иначе в началото като ги слушаш всичко беше цветя и рози... даваха зор на техническите да работят бързо, но явно е било с цел да съберат по лесно парите, а не да довършат сградата...
    http://darkblueadamska.atspace.cc/

В този сайт можете да прочетете за Красимира Адамска, Чавдар Адамски, тяхната дъщеря Аделина Бериевски и Иван Бериевски.

Когато четяхме че тези хора се занимават с измами не вярвахме!
    Когато ни казваха че са имотни измамници не вярвахме!
    Трудно е да повярваш че всичките ти пари и мечти са заровени в една сграда която няма да бъде построена...

Още помня как Красимира ни обеждаваше да променим плановете на апартаментите си защото било по-добре за нас... после се оказа че в същият момент е вкарвала фирмата в задължения към други строители и държавата... строителната фирма пак на въпросното семейство вече е във фактически фалит също.

Най-лошото е, че отново правят фирми в които са управители и уж инвеститори и уж строители.
    Новата фирма е ТИБРАН ООД.
    управители е Красимирa Адамска и Чавдар Адамски
    Друга фирма е МУРИМЕКС ЕООД
    управител Красимира Адамска

ПАЗЕТЕ СЕ!
    Last edited by milano; 03.10.2024, 23:37.

Коментар

• Какво ви е мнението за строителна Фирма ТОП РЕАЛ ЕООД на латиница "TOP REAL LTD"

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Има ли още балъци които дават кеш без АКТ 16?

Конкретно за строителите ли коментирате, че са съмнителни за акт16 или просто ей така?

Коментар

• Първоначално изпратено от brabuss011 Разгледай мнение
          Здравейте

Дали може някой да даде информация за тази строителна фирма "Елит" ?

И по-конкретно този техен обект в кв. Витоша
          https://elitebuild.bg/project/53

благодаря
          Има ли още балъци които дават кеш без АКТ 16?

Коментар

• Здравейте

Дали може някой да даде информация за тази строителна фирма "Елит" ?

И по-конкретно този техен обект в кв. Витоша
            https://elitebuild.bg/project/53

благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlade3 Разгледай мнение
              Здравейте, търся мнение за фирма Хъс ООД (Хъс инвест) относно това качествено ли строят,коректни ли са от към изпълнение на договорите или общо казано търся всякаква формация
              Това са много тлъста фирма и ппц не бих се притеснявал да купя от тях.

Можеш да видиш реализиран проект в СФ тук: https://sohome.bg/
              Разхождал съм се там и изглежда доста добре.

Предполагам, че става дума за охридско езеро? Сериозни и предпазливи инвеститори познавам, които са купили на зелено там. Би трябвало всичко да е ОК (няма гаранции никога).

Коментар

• Здравейте, търся мнение за фирма Хъс ООД (Хъс инвест) относно това качествено ли строят,коректни ли са от към изпълнение на договорите или общо казано търся всякаква формация

Коментар

• Първоначално изпратено от роландню
                  Здравейте! Темата е много интересна и актуална. Много агенции има вече на пазара и голяма част от тях са некоректни. Аз искам да споделя горчив опит с агенция Голдън Кий, които взимат депозити от по 2%, уж да договорят условията и уредят кредита. После се оказва, че имота е с неуредени документи и почват да те разиграват и не връщат депозита. Едвам си го получихме след 6 месеца лъжи. Оказа се, че това е системно при тях. Собственикът си харчел парите и после се криел. Брокерите умират от неудобство и тях лъже с комисионите. Препоръчвам да ги избягвате.
                  Aми ка се дават 2 % на честна дума.И толкоз ли не можете сами да си уредите кредит?

Коментар

• Първоначално изпратено от leo2002bg Разгледай мнение
                    Не съм сигурна, че разбирам какво значи ‘въртене на синджира от наеми’? Предстои ми да закупя първото си собствено жилище, тяхна сграда отговаря на търсената от мен локация и се ровя из интернет да разбера нещо за строителя. Нямам пари в излишък, в следващите 30 години ще го изплащам. Благодаря за отговорите!
                    На зелено кредит нанай си

Коментар

• Първоначално изпратено от leo2002bg Разгледай мнение
                      Не съм сигурна, че разбирам какво значи ‘въртене на синджира от наеми’? Предстои ми да закупя първото си собствено жилище, тяхна сграда отговаря на търсената от мен локация и се ровя из интернет да разбера нещо за строителя. Нямам пари в излишък, в следващите 30 години ще го изплащам. Благодаря за отговорите!
                      "Въртене на синджира от наеми" означава да живееш от наеми без да работиш и да разполагаш охолно със свежи пари от наеми,

Коментар

• Здравейте! Препоръчаха ни сградата АСТРИС РЕЗИДЕНС в София. Синът ми обмисля покупка на първото си жилище с ипотечен кредит. Знае ли се нещо за строителната фирма, извършваща строеж?

Коментар

• Първоначално изпратено от alabinnn Разгледай мнение
                          Внимавайте с фирмите на АДЕЛИНА ВЪЛЕВА/Бериевски и ИВАН БЕРИЕВСКИ!!! Фирмите са много: ПОРТИКО ООД , ДАРКБЛУ ХОУМ ООД , АВ Строй Лимитид ООД , Брайтекс КИА ООД , СНК – строителство и инвестиции ООД , София Резиденс ЕООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ 90 ООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ-2000 ООД. Създадени са долу горе по едно и също време. Единият се представя за инвеститор а другият за строител. Започнаха да строят и посъбраха доста пари. Строежа рязко спря на тухла и с много усилия и много време има понаправена до половината външната изолация която вече пада.
                          Двамата напуснаха страната и майката на аделина уж пое строежа. С нея нещата са още по невъзможни. Безочието на Красимира Адамска е направо шокиращо за всеки нормален човек. Направо ни се подиграва всеки път като говорим по телефона.... за качество на строежа въобще не може да става дума. Трябваше да сме влязли в апартамента си преди 3 години а още тухлоите се виждат на фасадата... тук е редно да споменем и последната им изцепка... няколко апартамента ги продадоха на различни хора и сега тези хора се чудят какво да правят...
                          Иначе в началото като ги слушаш всичко беше цветя и рози... даваха зор на техническите да работят бързо, но явно е било с цел да съберат по лесно парите, а не да довършат сградата...
                          Към списъка от фирми добавям и Имобилиен Инвестмънт Груп с ЕИК 207650045. Съдружник е бабата на Аделина Бериевски. Основана е на 03.01.2024 и може и да не е имала време да бъде некоректна, но дама на 87 години тепърва да влиза в бизнеса е явен пореден параван за Адамски/Бериевски

Коментар

• То в България нещо коректно има ли?

Коментар

• Не съм сигурна, че разбирам какво значи ‘въртене на синджира от наеми’? Предстои ми да закупя първото си собствено жилище, тяхна сграда отговаря на търсената от мен локация и се ровя из интернет да разбера нещо за строителя. Нямам пари в излишък, в следващите 30 години ще го изплащам. Благодаря за отговорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Идеята е въртене на синджира от наеми ? Прав ли съм донякъде ?
                                прав си, кондорчо.
                                гледай да не ве изгонят от общинското жилище,
                                че наемите ще ти дойдат височки
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X