IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректни фирми за недвижими имоти и строители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Като собственик на имот от Контракт Сити, мнението ми за тях е изключително негативно.
    Много лошо качество на строителство, неотговарящо на съществени нормативни изисквания и аругантно поведение на ръководството към проблемите възникнали от това.
    Множество дефекти и сериозни аварии още след покупката и безотговорност от страна на ръководството.
    Всичко се налага да довършваме и оправяме сами, а каквото неуспеем свикваме да живеем така.

    Коментар


    • Прочети тук https://stoyanovlegalpractice.com/сф...

      Коментар


      • Здравейте, дали някои може да ми каже отзиви за Нивел Естейт- дали са коректен инвеститор и дали си завършват сградите?

        Коментар


        • Добра заблуда правят и не се доближават и на сантиметър от името си Noble

          Коментар


          • [QUOTE=Jnik;n3972390]
            Първоначално изпратено от bubeto4you Разгледай мнение
            Здравейте, търся информация за строител Noble House/ Ноубъл Хаус строят сграда в Дружба, дали са коректни строители и дали завършват сградите си?

            Мога само да ви кажа да НЕ купувате от тях в никакъв случай, работят много бързо и много некачествено с бригади от ромски произход и нямат една сграда с акт 16, иначе ги пишат, че са завършени, явно и на акт 14 се води завършена сградата, нищо че няма ток вътре! Мазетата и сутерените наводнени, общо взето за тия пари толкова, евтиното излиза скъпо накрая, ако си завършат и сградата.
            Добра заблуда правят и не припарват и на сантиметър от името си Noble

            Коментар


            • [QUOTE=bubeto4you;n3537253]Здравейте, търся информация за строител Noble House/ Ноубъл Хаус строят сграда в Дружба, дали са коректни строители и дали завършват сградите си?

              Мога само да ви кажа да НЕ купувате от тях в никакъв случай, работят много бързо и много некачествено с бригади от ромски произход и нямат една сграда с акт 16, иначе ги пишат, че са завършени, явно и на акт 14 се води завършена сградата, нищо че няма ток вътре! Мазетата и сутерените наводнени, общо взето за тия пари толкова, евтиното излиза скъпо накрая, ако си завършат и сградата.

              Коментар


              • Внимавайте много със строителна фирма ТОБО ГРУП: Един доста некоректен строител. В едни от последните им обекти така и не направиха парно на хората там въпреки задължението си по договор. Доколкото знам от собственици там вече няколко години след завършването на обекта имат неупешно ходене по мъките, за да се вържат към топлопреносната мрежа. Да не изпълняваш договори безнаказано в 21-ви век е доста странно. Не знам как държавните институции не упражняват контрол за подобни своеволия в строителството.

                Коментар


                • Фирмата Грийн Лайф иска да индексира цените на свои апартаменти с вече сключени договори без такава клазуа и то по много грозен и извиващ ръцете начин. Без официална комуникация, с индивидуални привиквания и т.н. Даже са прибягнали до прехвърляне на апартаментите на нови дружества за да се предпазят от възбрани. Става дума за комплексът им Нова Дружба, но се очаква и за другите им да започне подобно поведение.
                  Намерих този сайт, в който е описано това в детайли - http://greenlifecityhome.com/

                  Коментар


                  • Некоректната Варненска строителна компания, с доста жилищни кооперации в портфолиото си.
                    Сайта им е vsk-bg(точка)com. Собственик съм на апартамент от сграда Армада етап 1, построена от Варненска строителна компания ООД. Ето и негативните точки които искам да споделя (положителни няма):
                    • забавиха предварително договорения срок за завършване, разбира се отчитам факта че с всички строителни компании е така. Тук 2 входа по 5 ет. взеха Акт16 след 3.5години. Като на Акт16 нямаше парапети на всички тераси, не беше пусната вода и ток още около месец.
                    • след като си получат парите Варненска строителна компания ООД тотално те забравят, не можеш да се свържеш с никой които да поеме отговорност за някакъв проблем, прехвърлят от един на друг и накрая се стига до човек в болничен или отпуска. Направо да те побият тръпки колко мошенически те разиграват.
                    • в трите входа има ужасно много апартаменти с течове, съседите не знаят какво да правят, Варненска строителна компания ООД не реагира и разиграва както описах по-горе
                    • подземните паркинги са вечно с локви след дъжд, в следствие на течове
                    • по време на строежа Варненска строителна компания ООД събираха по 500лв за топломер за топлофикация. Като сумата е 250лв за топломер и 250лв за тръбната инсталация. Оказа се че ВИОЛИЯ не са получили никакво плащане от Варненска строителна компания ООД за инсталациите и сега който иска да му бъде пуснато парно трябва да плати по 1000лв на ВИОЛИЯ за инсталациите (скъпи тръби но това е ВИОЛИЯ такива са).
                    • изчезнаха всички топломери 1 седмица след поставянето им. От ВИОЛИЯ твърдят че от работници от Варненска строителна компания ООД са ги откраднали. Заедно с тях няколко осветителни тела, принухме се да сменяме патрони за брави за да не ни окраде собствения ни строител Варненска строителна компания ООД.
                    • вътрешните изградени инсталации за телевизия и интернет са целенасочено направени единствено и само с А1, тоест ако искаш с ВИВАКОМ не става защото кабела им е друг и не е прекарам по време на строежа съответно трябва да се дупчат плочи и стени.
                    • половината апартаменти нямаха вода в кухните 5 месеца след акт16. Не съм сигурен защо, трябваше да имат втори водомер мисля а не беше поставен.
                    • натресоха ни домоуправителна фирма която се държеше собственически и вместо от нас да зависи какви суми ще се събират и какво ще се прави по етажната собственост те определяха всичко. След събрание на етажна собственост решихме да изберем друг домоуправител. С новия всичко е наред но Варненска строителна компания ООД игнорират тотално опитите за връзка с тях.
                    • отказват да обслужват гаранционно сградата защото имало усвоени тераси, които обаче са усвоени със документация в общината и съгласието на Варненска строителна компания ООД. Всъшност те са наели външна фирма да отстрани течовете по отводнителните канали но им се сторило доста скъпо и решават да избягат от отговорност.
                    • като цяло ползват само фирми подизпълнители и то най-евтините но некадърни в това отношение. Всички ВиК инсталации са критично зле изпълнени. Ел инсталациите също.

                    Коментар


                    • Интересуват ме ВЛАДИМИР ПЕТРОВ СТОЯНОВ и Веселин стоянов атанасов като строители, както и свързаните с тях фирми: Констракшън В ООД, Новият дом ООД, Новият дом 2000 ООД, Нови хора ад, Балкан инженеринг груп, Три 3 АД, Демар Канстракшън ЕООД, ВВС Хоум ООД, Сенс 2012 ООД и др.. Някой ще сподели ли опит с тях и доколко са коректни?
                      Last edited by Petarcho78; 24.11.2021, 16:37.

                      Коментар


                      • То в коя ли сфера няма некоректни????

                        Коментар


                        • Здравейте внимавайте със тази фирма за Недвижими Имоти АБ ИМОТИ КОНСУЛТ ЕООД.–(Адрес уж на фирмата)град София, бул. 'Витоша' 15, ет.4, оф.3, 0898421912 Брокер: Анелия Ангелова 0988746599.Сменят Тел номера често измамниците от тази фирма.Също така и различни имена посочват в обявите но се водят на работа две овци)

                          Коментар


                          • Внимавайте с тези мошеници от Агенция за Недвижими Имоти с управители 2020-06-04 ДЖИ ЕЛ ПРОПЪРТИС ООД
                            Промяна управители
                            - ЛИЯНА ЦВЕТАНОВА ДИНОВА
                            + ГАЛИНА АТАНАСОВА ТОДОРОВА
                            + ЛИЯНА ЦВЕТАНОВА ДИНОВА

                            През няколко месеца се сменят управетелите на фирмата и собствениците.Също така сменят офисите на различни места в Град София ,като това се прави с цел по трудно намирането на тези мошеници.
                            По същата схема навремето работеха Амекс,Олимп,Парма и още няколко Агенции за Недвижими Имоти.

                            Адрес: град София, Люлин
                            Тел.: 0889463315, 0889 463 042
                            Last edited by krisi32s; 02.04.2021, 14:15.

                            Коментар


                            • Внимавайте с Агенция за Недвижими имоти Олимп - ЮВ, че продават къща незаконна във Вилна Зона Градище,Панчерево над 4 години в няколко сайта ,като цената забележете каква е- 60 хиляди евро.За тази смешна цена в Панчерево нали се сещате че има нещо -Гнило???Нещото гнило се оказа липса на всякаква документация на Къщата ,която е строена 2011г !!!! тези помияри от Агенция: ОЛИМП - ЮВразиграват хората всячески.Много къщи продават като знаят че нямат строителни книжа ,но разчитат на хора който нямат никаква представа как се купува къща и как се правят предварителни проверки по документацията.Затова внимавайте много с ТЕЗИ МОШЕНИЦИ………... Цената на имота е 60 хиляди евро с 550 кв двор грубо!
                              Телефон на мошениците град София, бул. Дондуков 77, ет.5 и ет.6, 0889555776 ,: 0888727896

                              Коментар


                              • Мира Оанит Агенция за Недвижими Имоти Мошеници 0894340940

                                от krisi32s » 04 Яну 2021 07:41 pm

                                Внимавайте с тази жена която сменя имента на фирмите през няколко години!!!!!
                                Сега се представя за Мира Оанит,но като напише човек в Гугъл името на фирмата нищо не излиза.
                                Телефония номер обаче човек ако напише в Гугъл 0894340940 излизат за тази измамница няколко статии.
                                Като една от тях е по долу от буден гражданин през 2016 година .Линк към статията за измамничката.Като по това време са били заедно със мъж!!!
                                http://www.nekorektno.bg/2016/08/11/%D0 ... %B8%D0%B6/


                                Здравейте! Искам да Ви предупредя, че агенциите за недвижими имоти АСИСТ и ИНВЕСТ (гр.София) са свързани помежду си и всъщност става за едни и същи хора, от които трябва да се пазите.

                                Личния ми опит с въпросните агенции(накратко)- търсех квартира до 400лв в кв.Надежда, при което попаднах на тези индивиди.

                                – оказа се че обявите за квартири и снимките в тях са фалшиви (някои от снимките дори разпознахме от квартира на приятели преди нанасянето им) , но въпреки това последва, звънене по няколко пъти на ден в продължение на седмица (граничещо с тормоз…)

                                – „брокерите“ (силно се съмнявам, че са такива – 20-25г. може би студенти) си ме прехвърляха постоянно един на друг, без да се представят/легитимират

                                -уговорките за оглед бяха или в много странни часове от порядъка на 7:00-8:00 сутринта или след 19:30, като мястото за среща винаги беше паркинг на голям магазин или бензиностанция, а НИКОГА при апартамента

                                -ако това не Ви е достатъчно съмнително нека да кажа още, че до оглед така и не се стигна, тъй като въпреки цялата „комуникация“ помежду ни, въпросните фирми НИКОГА не ми представиха точен адрес на апартаментите! Единственото, с което разполагах беше, че се намират в определена част на квартала или близо до някоя известна точка – голям хранителен магазин и др.

                                Двете фирми имат публикувани множество обяви за апартаменти под наем на апетитни цени и на добри локации. Доколкото успях да проуча въпроса, обявите им са публикувани във всички големи сайтове за недвижими имоти, като районът им на действие е основно кв.Надежда, кв. Люлин и центъра.
                                Управител на фирмата е Антон Даскалов, а телефоните, от които звънят са следните:
                                – 0988869008, 0877005412, 0894340940

                                Пазете се от АСИСТ пропърти и ИНВЕСТ пропърти!
                                Силно се съмнявам, че са действащи агенции, но безспорно са опитни ИЗМАМНИЦИ !

                                Коментар

                                Working...
                                X