If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо се позволява на доказани лъжци да пишат в тая тема? Какво трябва да стане , за да разберете че хора като тоя компрометират и темата и целия ви форум?
Ма, наистина, този лъжец, социопат и мизантроп, какво търси в тая тема??
Защо се позволява на доказани лъжци да пишат в тая тема? Какво трябва да стане , за да разберете че хора като тоя компрометират и темата и целия ви форум?
на бетерчо брокеразите му хакнаха профила
и продадоха чайката
Разликата с тогава е, че Ганьо нЕмаше 104 млрд кредити, населението беше към 7 млн, а туулитИ с 30% по-малко.
Да, като остане някой свободен лев, и сп500 и насдак си купувам, даже на спадове купувам повече, че ги смятам за " промоция.Но сега бих те посъветвал да поизчакаш още малко- за мен " сурването" на борсата още не е приключило- тепърва ще има евро отговор на митата и т.н.
Митаче, набиваш ли в СП 500, аз мисля да налея вторнишки
Да, като остане някой свободен лев, и сп500 и насдак си купувам, даже на спадове купувам повече, че ги смятам за " промоция.Но сега бих те посъветвал да поизчакаш още малко- за мен " сурването" на борсата още не е приключило- тепърва ще има евро отговор на митата и т.н.
Коментар