Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Да ти откраднат коините. И си дотам. Мерси.Last edited by better; 29.04.2024, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти на колко го купи тоя кон и кога?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Какво може да се случи при това движение?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти на колко го купи тоя кон и кога?Last edited by better; 28.04.2024, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
разбират много добре.
Преди - мечо и за лошите момчета БМВ. Сега теслъ, всичко друго нафталин. След 5 години само КИТАЙСКИ миксери щр има
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
разбират много добре.
Преди - мечо и за лошите момчета БМВ. Сега теслъ, всичко друго нафталин. След 5 години само КИТАЙСКИ миксери щр има
И направо плача, като гледам как някакви джендъри съсипват немската индустрия. Когато техните инженери правеха тези червените SL-и, китайците садяха ориз и друго не правеха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бъркаш и в двата случая (освен ако балансите им не са фашифицирани и собственият им капитал не е отрицателен).
Както и да е, остави ги инвестициите. Кажи каква електричка да си взема, все още им нямам вяра и си харесвам коли от 90те. Карам тук едно изпушено служебно Рено, но каките мислят че нямам кинти и ме подминават. Остаряваме.
Кажи ми, как един SL600 може в женските очи да бъде просто "някакъв стар Бенц"? Тези недоразумения на природата - жените, как може да не разбират от автомобили поне малко?
П.С моята не ми разрешава (засега) такъв цвер.Last edited by better; 28.04.2024, 23:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бъркаш и в двата случая (освен ако балансите им не са фашифицирани и собственият им капитал не е отрицателен).
Както и да е, остави ги инвестициите. Кажи каква електричка да си взема, все още им нямам вяра и си харесвам коли от 90те. Карам тук едно изпушено служебно Рено, но каките мислят че нямам кинти и ме подминават. Остаряваме.
Кажи ми, как един SL600 може в женските очи да бъде просто "някакъв стар Бенц"? Тези недоразумения на природата - жените, как може да не разбират от автомобили поне малко?
Преди - мечо и за лошите момчета БМВ. Сега теслъ, всичко друго нафталин. След 5 години само КИТАЙСКИ миксери щр имаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Няма значение това. Ако утре хората решат, че спират да консумират Кока Кола, акциите на компанията веднага ще ударят 0.
Ако утре хората реашат да си изтеглят парите от най-голямата банка, тя веднага на секундата ще фалира.
Last edited by ejonny2376; 28.04.2024, 23:04.
Коментар
-
0.3 х 1 000 000 ?
Коментар
-
E, някои хОра и толкоз нЕмат...Пък и нали викате, че ще ги дават по 2 за лев.
Коментар
-
Е те нема да стигнат за двустаен у София бре,Last edited by better; 28.04.2024, 22:36.
Коментар
Коментар