Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеDANUBE INVEST OY информира ФОНД ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
БЪЛГАРИЯ АДСИЦ, че е намалило дяловото си участие в капитала на фонда под
10% до 6.0136%.
Това е от 30 Януари
5% до 2.8%.
А това е от днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеDANUBE INVEST OY информира ФОНД ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
10% до 6.0136%.
Това е от 30 Януари
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеМоже би Unicredit Bank Austria AG? Пише че са намалили дяловото си участие с 2% за Q4.
10% до 6.0136%.
Това е от 30 ЯнуариПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеили някой голям излиза?
Коментар
-
Имам!
Коментар
-
В интерес на истината имах малък аск на 0.572 и с ластик ми купи Каролец - мнооого странно ми се стори това........Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес отново голям обем, някой да знае купувача един ли е( поне на големите бройки)? Възможно ли е да има враждебно изкупуванв, как мислите?
Не е препоръка, имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеАко имаш предвид, че дивидента за 2012 беше почти двойно по-голям от печалбата за разпределение, то "бонуса" беше за сметка на неразпределената печалба от минали години. И понеже вече в баланса срещу това перо стои "нула" не мисля, че ще има изненади с дивидента за 2013 г.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова, че са заделили толкова в отчета, съвсем не означава, че ще разпределят толкова. Погледни миналата година колко са заделили и колко са дали, все пак това се решава на ОСА|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
напълно си прав. но такъв пасивен мениджмънт спаси доста подобни компании по време на кризата. тези, които не бързаха да строят и развиват закупените имоти упяха да оцелеят, останалите си заминаха или още ближат рани.
сега обаче мисля, че е момент, в който трябва компании като бреф (с кеш и хубави парцели по околовръстното) да се активизират и да развиват активно проекти, вместо да чакат да им попаднат малки сделки. цените на строителство са все още привлекателно ниски. дали не трябва малко по-агресивно?
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСделката за мен е добра, а земите на фонда /особено тези на околовръстното / са направо безценни. Убеден съм, че някой ден ще "изригнат" с тях и се надявам останалия кеш да го набутат там колкото може по-бързо. Дет се вика на такива места семки да продават, ще правят милиони!
Основния и не малък проблем тук е ИЗТОЧВАНЕТО на фонда от ОД!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСделката за мен е добра, а земите на фонда /особено тези на околовръстното / са направо безценни. Убеден съм, че някой ден ще "изригнат" с тях и се надявам останалия кеш да го набутат там колкото може по-бързо. Дет се вика на такива места семки да продават, ще правят милиони!
Основния и не малък проблем тук е ИЗТОЧВАНЕТО на фонда от ОД!!!
П.П. Тони, не си прав за дивидента. Това, че са заделили толкова в отчета, съвсем не означава, че ще разпределят толкова. Погледни миналата година колко са заделили и колко са дали, все пак това се решава на ОСА
Коментар
Коментар