Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДНес на минус 5 градуса бачкаха хората по строежа! Впечатлих се...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Трябва да го свалиш в drop box или на PC за да гледаш цялото, около час е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мерси, но при мен зарежда само 15 мин. и спира, а се вижда че това не е всичко..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеЗаписът на уебинара е наличен през brefbg.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеПри мен дивидента е наличен.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Трейдърко, позволи ми да съм малко по-запознат с проекта за отклонение към Дъ Мол или Слатинското отклонениеНа бодряшките фрази на Юрдана не е хубаво да имаш много вяра - лично мнение. Та да ти го сумирам, защото, както ти казах, имам личен интерес - в момента се довършва основната част от трети диаметър, който оригинално е от Левски Г до Горна Баня, но реално в момента е от Черковна до Красна ливада:
- довършването на края до Горна баня е в ход и ще го пуснат преди изборите догодина, там всичко е ясно
- довършването до Левски Г е с одобрен проект, но няма финансиране - заложено е такова в програмния период от 2022 натам, но има две мини пречки - от една страна да се одобри самото еврофинансиране (едва ли ще е проблем, но знаем ли) и от друга, да се одобри местното съфинансиране. Това второто е особен проблем, защото докато до момента финансирането беше нещо от сорта на 75% безвъзнездно, 25% от обшината, сега вече (за София, защото е богат регион - това го казвам без ирония, а като факт за мащабите на ЕС) ще е 50/50, ерго, общината трябва да извади за това довършване толкова пари, колко за горе-долу цялото останало трасе до момента
- отклонението до Дъ Мол (или ако щеш - до Синерджи тауър и Бриколаж, че сме в темата) е на фаза изработване на проект, ерго, още няма дори проект къде точно ще са спирките, т.е. спирката на Синерджи, дето я чакаме да е едва ли не на входа на сградата, може да се окаже на Т-образното кръстовище на 4-ти километър, а не на кръговото, образно казано (малко вероятно, но още нищо не се знае). След това идва проблемът с финансирането - написах ти го по-горе за 50/50 от новия период, а тук и изграждането е хем по-сложно, хем по-дълго като трасе от довърпването до Левски Г и трето, но не на последно място, това отклонение ще стане само когато е завършено трасето до Левски Г.
Та имайки рпедвид горното, най-ранното, ма най-най-раното откриване на метростанцията на Синерджи тауър ще е след 2026, и то ако имам осигурено финансиране и всичко е точно, а Брефчето говорят, че ще отварят кулата, която реално е без транспортна връзка и с кофти подходи, след година. Просто пояснявам, за да е ясно, не казвам нито че акцията е кофти, нито че ще се качва или падаУспех на държащите тук!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар