Някой знае ли кога ще изплатят дивидента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеИмат нужда от кеш зада изплатят дивидента навреме.
Успех!
Коментар
-
Ето защо чистят нашите момчета : http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09..._dka_durjavni/ просто държавата догодина ще наводни пазара на арендована земя!!!
Коментар
-
продадени са земи за около 1млн и апартамент за 100хил - коментари?Last edited by tony1975; 30.09.2010, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного бе!
Е, ако някой не го кефи, ми сел щом му е много, бах тоз Вуте..
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение15% от нетната печалба (преди тези 0.375% от нетните активи на тримесечие и данък печалба). Поне така беше в проспекта, ако не са го намалили, но е там някъде.
Що се присети ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПо мои сметки е или 15 % от разликата между продажната цена и балансовата стойност или 6% от цената на сделката.
Ама не съм на 100% сигурен защото не съм го намерил никъде обявено.
Що се присети ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениеНякакъв процент от печалбата от сделката беше, но не си спомням точното число. Много повече от 1.5% разбира се, става дума за печалба все пак.
Ама не съм на 100% сигурен защото не съм го намерил никъде обявено.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой виждал ли е в някой документ колко процента получава обслужващото дружество при реализация на сделка за продажба?
Аз го изчислих на база на отчетите, но ако може някой да каже със сигурност, че не го намерих.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой виждал ли е в някой документ колко процента получава обслужващото дружество при реализация на сделка за продажба?
Аз го изчислих на база на отчетите, но ако може някой да каже със сигурност, че не го намерих.
Коментар
Коментар