Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от KiroКак другите си платиха дивидента , а БРЕФ не могат
Да си наясно случайно ,че закона урежда общите положения ,а устава е меродавен в на нашия случай.
Наясно ли си ,че неспазването на решенията на общото събрание е дори основание за изключване на съдружник и за смяна на управляващото дружество.
Да не коментираме,че КФН явно не предприема никаши действия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroКак другите си платиха дивидента , а БРЕФ не могат
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Ам не знам но според мен спадът при имотите предстой-другото е свързано с дивидента-какво правим ако решат да го махнат-колко ще е тогава цената -пенсиите го държат заради дивидента.Иначе дружеството е добро но ако запазят дивидента.
Не е така, повярвай ми просто. Следя позицията от доста време и действително около 200 000 акции кешираха печалба. Другите си бяха чисти покупки от някой, който си прави доста приличен пакет.
Коментар
-
Ам не знам но според мен спадът при имотите предстой-другото е свързано с дивидента-какво правим ако решат да го махнат-колко ще е тогава цената -пенсиите го държат заради дивидента.Иначе дружеството е добро но ако запазят дивидента.
Не е така, повярвай ми просто. Следя позицията от доста време и действително около 200 000 акции кешираха печалба. Другите си бяха чисти покупки от някой, който си прави доста приличен пакет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Хахахх разсмя ме -може да се каже и така излиза някой с много информация и не по-малко пари-и влиза някой с пари-тука доскоро цената беше 0,30ст-може да се каже че и някой си инкасира печалбата-и пак само размисли.Първоначално изпратено от ghettoffВлиза някой с много информация и много пари. Излиза скандинавската банка или естонците.
Коментар
-
Хахахх разсмя ме -може да се каже и така излиза някой с много информация и не по-малко пари-и влиза някой с пари-тука доскоро цената беше 0,30ст-може да се каже че и някой си инкасира печалбата-и пак само размисли.Първоначално изпратено от ghettoffВлиза някой с много информация и много пари. Излиза скандинавската банка или естонците.
Коментар
Коментар