Първоначално изпратено от репото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от growth... да да знаме Бате, просто ми е интерсно, заслужава ли си да се инвестира в подобни схемиhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
... Еми виж кво пише в закона
... Според мен инвестирането в подобни схеми е пълна глупост, има ли някой, който може да ме обори, даже граничи с малоумие
подкрепям те
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
... Според мен инвестирането в подобни схеми е пълна глупост, има ли някой, който може да ме обори, даже граничи с малоумие
... да да знаме Бате, просто ми е интерсно, заслужава ли си да се инвестира в подобни схеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffКво се съгласяваш с всичко бе тони1975? Малката кака явно е продала или е изтървала влака и сега се чуди какво да плювне. А ти се дръж като мъж, защото си в бичата страна. Повечето АДСИЦ-ове сега са много изгодни, който има време да чака. Всичко друго са празни приказки.
Иначе за ФНИ-то аз съм там и не мисля да продавам в скоро време(както и в EUBG)!
Ей и честит празник на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестраПървоначално изпратено от tony1975Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от tony1975Иначе като погледне човек:
2мил от Мосю Бриколаж - годишно
2мил от HP - годишно
и от земя 500 000лв - годишно
4 500 000лв само от наеми и ренти и то за 10 год. напред!
Имам дялове може и да не ме слушате!
я обаче провери каква атака направиха за продажба на земеделска земя през последния месец из цялата страна
защото идваха при мен да ми предлагат, а и не само при мен......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от tony1975Иначе като погледне човек:
2мил от HP - годишно
я обаче провери каква атака направиха за продажба на земеделска земя през последния месец из цялата страна
защото идваха при мен да ми предлагат, а и не само при мен......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от tony1975Иначе като погледне човек:
2мил от HP - годишно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975Иначе като погледне човек:
2мил от HP - годишно
Коментар
Коментар