Засега добре, по мои сметки останаха около 20 хил. акции на тази цена и на този продъвач. След това започваме със следващия айсберг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, за съжаление съм съгласен с Фелбъз! Имам тук и няма да продам поради само 2 причини:
1. Цените са смешни, въпреки че печалби според мен ще има едва евентуално след мин. 3 години.
2. Не виждам ясна алтернатива за парите си /както преди 1-2 г./.
Аз не знам коя акция ще е на супер печалби догодина, но знам че след 2-3години БРЕФ ще е ОК, СФТРД ще е ОК - който е бил на оса знае какво предстои, ако кризата в украйна е затихнала най-вероятно и СФАРМ ще е ОК, СФИ с пълните кули и предоговорения заем вече е ОК, ако БФБ се е събудила след 2-3 години и самата борса ще е ОК за това ги купувам! Утре или в други ден и аз не знам коя ще е ракетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеми кой ги е карал си продават камбаните и да ходят на депозитто сега да имаш офис сграда, след 3-4 години я камилата....
но наистина и до Метро кулата, и на Плиска, и до НДК доста време ги мотаеха ма сега са почнали да ги облицоват и скоро ще ги пускат
1. Цените са смешни, въпреки че печалби според мен ще има едва евентуално след мин. 3 години.
2. Не виждам ясна алтернатива за парите си /както преди 1-2 г./.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГоляма мъка тука, пак чакаме края на сесията да пазаруваме.
И докато чакаме, Ви пускам една връзка:
Forton: Инвеститорите започват да купуват офис сгради
http://profit.bg/news/Forton:-Invest...id-122052.html), пак заложих и на тях - дано не се издънят!
Коментар
-
Голяма мъка тука, пак чакаме края на сесията да пазаруваме.
И докато чакаме, Ви пускам една връзка:
Forton: Инвеститорите започват да купуват офис сгради
http://profit.bg/news/Forton:-Invest...id-122052.html“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
А тук?
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.
Е при тази цена(цък) и аз бих..... какво си играя цял ден да кълва на 54стинки!!!
Което пак ме убеждава че игрите са на друго ниво - ние само кълвем трохички и си мислим че инвестираме!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеиначе за брефа- сега се харчат компании с големи заеми, не с големи депозитидокога...
От там насетне всеки си прави сметките, сам преценява риска и възможностите. Но както е казал един колега по-долу, при евентуална ликвидация (надали ще последва такава) и отчитане на цената на акцията в момента, варианта за мазане на филията с хайвер е доста голям.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.
Е при тази цена(цък) и аз бих..... какво си играя цял ден да кълва на 54стинки!!!
Което пак ме убеждава че игрите са на друго ниво - ние само кълвем трохички и си мислим че инвестираме!!!
иначе за брефа- сега се харчат компании с големи заеми, не с големи депозитидокога...
Коментар
-
Мариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.
Коментар
-
Заема, че ще го изчистят е ясно... Мен повече ме блазни да си прададат спрените проекти, дори и на лека загуба и да се концентрират в района около бизнес парка в София. Потенциала за печалби е голям. А при бъдеща ликвидация на дружетвото - ще мажем чиабатата с хайвер...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Нека стоят още че като дойдат пари4ки да купя още!
Тук ако е успешен проекта който започват и 2016 като свършат вноските по заема мисля че 80-85стинки ще е справедлива цена!
проблема ми е че ги взимам за диверсификация на фармите, пък то като се замисля и те свързани с чичо ОгиLast edited by tony1975; 22.08.2014, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеааааа малко бе!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение4,8771% Swedbank AS Clients; 2,8% Dunabe Invest OY
Dunabe скоро паднаха поде 5%.. имаше съобщение...
малко остава!
Коментар
Коментар