Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Oт еврофутбол или бас ?!
С кеф да ги изхарчишNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТочно чичо Манчо. Аз бърза работа нямам, подготвил съм се под 2 да купувам. Фундаментът винаги решава всичко, точно като кадрите. Поздрави от сауната, днес беле добър ден - взех едни бързи два бона и ще се почерпя довечера
С кеф да ги изхарчишhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 3 Харесвания
Коментар
-
Точно чичо Манчо. Аз бърза работа нямам, подготвил съм се под 2 да купувам. Фундаментът винаги решава всичко, точно като кадрите. Поздрави от сауната, днес беле добър ден - взех едни бързи два бона и ще се почерпя довечераNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Аз пък се сетих за следната народна мъдрост: За всеки “влак” си има пътници…
Който е любител на високите “скорости” и “адреналин” не е за тази хартия. Не ме разбирайте погрешно! Не казвам, че бавните влакове (кораби, коли, каруци, автомобили и пр. превозни средства) не катастрофират. Катастрофират, но вероятността за фатален край при тях е относително по-малка. Не е препоръка за ППЦК.Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТук пазарът сякаш грозно пренебрегва есетата на Груйката. Лоша работа, и днес разкулачват позицията.
А може би играчорите предпочитат в бързодвижещи се и ръстови дружества..
Не им се чака с години на младите ... Селави, или просто не вярват в прекалено светлото бъдеше
Москва слезам не верит / Москва не вярва на сълзи/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТук пазарът сякаш грозно пренебрегва есетата на Груйката. Лоша работа, и днес разкулачват позицията.
Не им се чака с години на младите ... Селави, или просто не вярват в прекалено светлото бъдеше
- 3 Харесвания
Коментар
-
Лично намам нищо против да ми ги връщат от 2,30-9 , то си е реда на нещата, пак да си събера пакета при тези нива, че и по доле не отказвам...
-като си гледам сделките юг-жняка е задухал та и бенча му пригласяLast edited by inta53; 03.12.2021, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Запис от уебинара е качен на сайта.
Имотите, които са в продажба са за около 7 мил. Ако се продадат следващата година, и Synergy се напълни на 50-70 % ще стане интересно.
Редовната главница по кредитите някъде 4 мил. Или оптимистично края на слеващата година кредитите може да са 34-35 мил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ха хахааа, не била спекулативна, това че ти не можеш да си я джиткаш си е личен проблем
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи тези "дългосрочните" ,нека си извадят и видят една голяма месечна графика на Бреф с цялата му история.И преди и след сплита.
Цената гравитира около 1.90лв нивото вече 13 години.Като го е пресичала над 20 пъти.Като магнит е това ниво.Какви дългосрочни,то само на едно ниво стои ?
А за акция,която и да е тя, толкова години да няма покачване нагоре,не говори добре
https://tvc-invdn-com.investing.com/...5b840fab77.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз пък що си мисля, че в случая пази повече себе си от колкото приятелката си!Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар