IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Тонка, за съжаление съм съгласен с Фелбъз! Имам тук и няма да продам поради само 2 причини:

1. Цените са смешни, въпреки че печалби според мен ще има едва евентуално след мин. 3 години.
    2. Не виждам ясна алтернатива за парите си /както преди 1-2 г./.
    Разбира се приятелю!
    Аз не знам коя акция ще е на супер печалби догодина, но знам че след 2-3години БРЕФ ще е ОК, СФТРД ще е ОК - който е бил на оса знае какво предстои, ако кризата в украйна е затихнала най-вероятно и СФАРМ ще е ОК, СФИ с пълните кули и предоговорения заем вече е ОК, ако БФБ се е събудила след 2-3 години и самата борса ще е ОК за това ги купувам! Утре или в други ден и аз не знам коя ще е ракетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      ми кой ги е карал си продават камбаните и да ходят на депозит то сега да имаш офис сграда, след 3-4 години я камилата....
      но наистина и до Метро кулата, и на Плиска, и до НДК доста време ги мотаеха ма сега са почнали да ги облицоват и скоро ще ги пускат
      Тонка, за съжаление съм съгласен с Фелбъз! Имам тук и няма да продам поради само 2 причини:

1. Цените са смешни, въпреки че печалби според мен ще има едва евентуално след мин. 3 години.
      2. Не виждам ясна алтернатива за парите си /както преди 1-2 г./.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
        Голяма мъка тука, пак чакаме края на сесията да пазаруваме.

И докато чакаме, Ви пускам една връзка:
        Forton: Инвеститорите започват да купуват офис сгради

http://profit.bg/news/Forton:-Invest...id-122052.html
        ами дано успеят с новата сграда! Това бе акцията която много ме радваше(преди СФТРД да реши да ми направи 200% без дивидентите ), пак заложих и на тях - дано не се издънят!

Коментар

• ми кой ги е карал си продават камбаните и да ходят на депозит то сега да имаш офис сграда, след 3-4 години я камилата....
          но наистина и до Метро кулата, и на Плиска, и до НДК доста време ги мотаеха ма сега са почнали да ги облицоват и скоро ще ги пускат

Коментар

• Голяма мъка тука, пак чакаме края на сесията да пазаруваме.

И докато чакаме, Ви пускам една връзка:
            Forton: Инвеститорите започват да купуват офис сгради

http://profit.bg/news/Forton:-Invest...id-122052.html
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнение
              А тук?

RRH не е = 5BU

Коментар

• А тук?

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Мариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.
                Е при тази цена(цък) и аз бих..... какво си играя цял ден да кълва на 54стинки!!!

Което пак ме убеждава че игрите са на друго ниво - ние само кълвем трохички и си мислим че инвестираме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                  иначе за брефа- сега се харчат компании с големи заеми, не с големи депозити докога...
                  BREF - активи 77 597 000 лв., брой акции 60 450 000 бр., без задължения на дружеството. Пазарна цена на акцията 0,531 лв.
                  От там насетне всеки си прави сметките, сам преценява риска и възможностите. Но както е казал един колега по-долу, при евентуална ликвидация (надали ще последва такава) и отчитане на цената на акцията в момента, варианта за мазане на филията с хайвер е доста голям.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Мариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.
                    Е при тази цена(цък) и аз бих..... какво си играя цял ден да кълва на 54стинки!!!

Което пак ме убеждава че игрите са на друго ниво - ние само кълвем трохички и си мислим че инвестираме!!!
                    и аз получих същото усещане като изкарах миналия месец стаж в Карол, но все пак инвестирането си е гъдел, занимавка за свободното време, при добър тайминг има и печалби, не всичко е инсайдърство

иначе за брефа- сега се харчат компании с големи заеми, не с големи депозити докога...

Коментар

• Мариян наскоро писа че Брешков е увеличил акциите си тук с 30 000бр.

Коментар

• Заема, че ще го изчистят е ясно... Мен повече ме блазни да си прададат спрените проекти, дори и на лека загуба и да се концентрират в района около бизнес парка в София. Потенциала за печалби е голям. А при бъдеща ликвидация на дружетвото - ще мажем чиабатата с хайвер...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Нека стоят още че като дойдат пари4ки да купя още!
                          Тук ако е успешен проекта който започват и 2016 като свършат вноските по заема мисля че 80-85стинки ще е справедлива цена!

проблема ми е че ги взимам за диверсификация на фармите, пък то като се замисля и те свързани с чичо Оги
                          Last edited by tony1975; 22.08.2014, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            ааааа малко бе!!!!
                            нали знаеш, че последните винаги ги вземат батковците в пакет...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              4,8771% Swedbank AS Clients; 2,8% Dunabe Invest OY

Dunabe скоро паднаха поде 5%.. имаше съобщение...

малко остава!
                              ааааа малко бе!!!!

Коментар

• 4,8771% Swedbank AS Clients; 2,8% Dunabe Invest OY

Dunabe скоро паднаха поде 5%.. имаше съобщение...

малко остава!

Коментар

Working...
                                X