IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
    Погледнете извънборсовия пазар днес - минали са 190 000 броя на средна цена под 30 ст., а лапнишараните тук кълвят на над 54 стотинки!
    така става при репо!

ограмоти се поне малко, преди да раздаваш калификации!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

а честито за хилядарката!
      Не са, вчера и днес мързелувам. Пих едно Costa кафе на центъра на Пловдив, вечер излизаме ние - по хлад.
      При тая земя не свършили далаверата вече?
      Не даже с новият закон за офшорките,още повече работа ще се отвори.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
        Погледнете извънборсовия пазар днес - минали са 190 000 броя на средна цена под 30 ст., а лапнишараните тук кълвят на над 54 стотинки!
        Намери ми и за мен на 30 ст., и аз ще взема.

Това дето си го видял да не е репо?
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Погледнете извънборсовия пазар днес - минали са 190 000 броя на средна цена под 30 ст., а лапнишараните тук кълвят на над 54 стотинки!

Коментар

• Спокойно, акции на тези цени ще има за всички, явно някой излиза и не му се чака вече. Последните три месеца големите сделки са следните:
            306782 бр на 0,591 лв.
            136131 бр. на 0,596 лв.
            353121 на 0,58 лв.
            248530 на 0,55 лв.

Така че сегашните нива са си добри. А този, който продава да не се стиска, а да се освобождава от акциите си, така или иначе на пазара има и други добри възможности в момента.
            Last edited by Alee; 29.08.2014, 12:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              Стигат ми толкова.Ти нали щеше да добавяш?Абе все тук(у форума) стоиш да не са те изгонили от къщи???Сутрин,вечер си из темите......Успокой топката и си гледай живота,аз даже това ще направя след малко,а довечера ще заведа някъде жената изкарах хилядарка от една земя.

а честито за хилядарката!
              Не са, вчера и днес мързелувам. Пих едно Costa кафе на центъра на Пловдив, вечер излизаме ние - по хлад.
              При тая земя не свършили далаверата вече?

Коментар

айде бе Оли, излез и им ги изкупи на тия льольовци от ОББ!
                Стигат ми толкова.Ти нали щеше да добавяш?Абе все тук(у форума) стоиш да не са те изгонили от къщи???Сутрин,вечер си из темите......Успокой топката и си гледай живота,аз даже това ще направя след малко,а довечера ще заведа някъде жената изкарах хилядарка от една земя.

Коментар

• айде бе Оли, излез и им ги изкупи на тия льольовци от ОББ!

Коментар

ами аз тия дни клъвнах малко
                    И аз, ама се изморих вече :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                      Май има още много ....
                      Купувате ли?
                      ами аз тия дни клъвнах малко

Коментар

айде бе тука колко остана?
                        Май има още много ....
                        Купувате ли?

Коментар

• айде бе тука колко остана?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            С повечето ти акции съм съгласен само н.з БФБ за какво ти е ....Е зависи и на какви нива си ги взел ,ама ортак с държавата си е садо-мазо ...Успех
                            Остава да кажеш и че не държат парите на висока лихва
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• С повечето ти акции съм съгласен само н.з БФБ за какво ти е ....Е зависи и на какви нива си ги взел ,ама ортак с държавата си е садо-мазо ...Успех
                              Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Разбира се приятелю!
                              Аз не знам коя акция ще е на супер печалби догодина, но знам че след 2-3години БРЕФ ще е ОК, СФТРД ще е ОК - който е бил на оса знае какво предстои, ако кризата в украйна е затихнала най-вероятно и СФАРМ ще е ОК, СФИ с пълните кули и предоговорения заем вече е ОК, ако БФБ се е събудила след 2-3 години и самата борса ще е ОК за това ги купувам! Утре или в други ден и аз не знам коя ще е ракетата

Коментар

• Засега добре, по мои сметки останаха около 20 хил. акции на тази цена и на този продъвач. След това започваме със следващия айсберг.

Коментар

Working...
                                X