Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Имаше над 100 човека и все се намираше някой друг да си е свършил работата и да се играе.
Нали разбираш, че това вкъщи няма кой да ти го осигури?
Нали разбираш, че в офиса е купон.
Е напоследък не.
Но над офиса на Уолтопия има басейн. И новата сграда на ФНИБ е до него и разбирай че в обедната почивка може да има бийч бич парти.
С две думи офиса е социализация (гаджета, приятели), също спорт (джаги, тенис, басейн, фитнес).
Вкъщи имаш ли ги тези работи.
Офисите трябва да стават все по кул, а шефовете все по ларж.
Като карам по цариградско от Кепитъл Форт излизат едни щастливи млади хора, изкарали пари, хванали се за ръка по двойки (много са гаджета).
Гледай на офиса като на океан с много възможности.
А вкъщи какво, диван, биричка, лаптоп, телевизор, деца, жена и работа денонощно, защото няма край на работното време. Няма от 9 до 18, става 24*7*365.
Живял съм ги и двата свята. И двата имат плюсове и минуси. Но аз не ги отричам и двата.
От офис се отказах, когато дойде нов шеф и махна тенис масата и джагите.
От Хоум офиса се отказах, когато си намерих работа на открито.
Сега режима ми е обърнат. Няма ваканция, няма уикенд, няма работа, няма почивка. Всичко е слято в един луд мишмаш. Не чакам отпуските като нормален човек, не се радвам на някои работи, като нормален човек.
Ако ми кажат, "идваш в офиса и играем тенис и джаги", ще ходя в офиса от време на време
И Гугъл и т.н. в техните офис знаеш че имат чудеса за персонала. Няма как да ти ги доставят вкъщи.
Не знам дали си работил в готин офис.
Поздрави
Коментар