If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко години четеш, едва ли от толкова, от колкото прогнозираш спад на цените на имотите. Твоята прогноза е от поне 10 години, тоест, ти си прецакал стотици хиляди кандидат купувачи, а аз съм прецакал само себе си. Има разлика!
Лордче, къде ги видя тия " стотици хиляди" прецакани кандидат купувачи?. В имотната тема пишат 10 човека и я четат максимум 100
брат ти, като е видял
сигурно е решил, че няма смисъл да се записва на шофьорски курс
Той е карал курс, но не се яви на изпит, защото кандидатсваше.
И тогава не беше в колата при онази случка с крещенето. Просто на младини, на 20+, аз и той нямахме пари да поддържаме кола и си организирахме нещата да се справяме без кола.
за което аз съм му много благодарен
и нека не казваме "прецакал"
той просто ги е спасил да не купят
не се радвай прибързано
бъркаш София с градовете от централна Европа
ако тук има 1000 имота и 900 мераклии да ги ползват - пак имаш 100 имота, които седят празни
строи се , демографията е куца - празните стават от 100 на 200, после 300 и така до кога?
в момента има страшно много имоти заключени на фаза шпакловка замазка, чиито собственици гледат сводката на таралежа и си викат напред съм 10% - 20% - 100% - Спестявания заключени в тули.
Към момента тези спестители поемат презастрояването, че и търсят още тули и няма натиск при наемите. Бизнесът върви.Всичко е наред до един момент, когато на голяма част от тези спестители им потрябват пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не им се налага кола, поръчват таксита и живеят на комуникативно, централно място.
Нали съм ти разказвал Стария как крещеше по мен навремето. Вместо да ми купи кола и да ми даде банкноти да черпя мацките. Разбирам да нямаше пари, той имаше............
брат ти, като е видял
сигурно е решил, че няма смисъл да се записва на шофьорски курс
май пак си прекалил с черпенето
виж колко мераклии за ипотеки има - ако се вярва на писанията ти то нямаше да има кой да купува.
в имотен хайп сме - кога и как ще приключи ще разберем да гадаем точна дата е сложно, но е факт, че в момента се плаща много повече отколкото струва или може да донесе даден имот - и не защото хората мислят рационално, а напротив - мислят като тълпа.
характерно е за такива моменти
Хайпа май само в София остана. Варна и РусИ се оглеждат, като плъхове....
Колко години четеш, едва ли от толкова, от колкото прогнозираш спад на цените на имотите. Твоята прогноза е от поне 10 години, тоест, ти си прецакал стотици хиляди кандидат купувачи, а аз съм прецакал само себе си. Има разлика!
за което аз съм му много благодарен
и нека не казваме "прецакал"
той просто ги е спасил да не купят
май пак си прекалил с черпенето
виж колко мераклии за ипотеки има - ако се вярва на писанията ти то нямаше да има кой да купува.
в имотен хайп сме - кога и как ще приключи ще разберем да гадаем точна дата е сложно, но е факт, че в момента се плаща много повече отколкото струва или може да донесе даден имот - и не защото хората мислят рационално, а напротив - мислят като тълпа.
характерно е за такива моменти
То само при брокеразите да беше.
Оня ден ми звънкат банкстеритИ, за да ми предложат ипотечен кредит. Викам "аз жилище имам", те "не искате ли за инвестиция"?. Аз "ами аз продавам жилище, защо не изтеглите кредит и го купите, за инвестия". Мисли малко и вика "хубав ден".
Днес гледам на центъра един офис на ОББ затворил.
баш за този гараж от години четем как като го стегнеш ще направиш мноого пари
еми стегни го де.
един гараж сам може да го стегнеш без майстори искат се две неща - материали и работа
еми стегни го де.
един гараж сам може да го стегнеш без майстори искат се две неща - материали и работа
Ако спреш валежите през април и май, с удоволствие...
Малко не си наясно, имота е разделен, гаража е чисто мой
еми стегни го де.
Не им се налага кола, поръчват таксита и живеят на комуникативно, централно място.
Нали съм ти разказвал Стария как крещеше по мен навремето. Вместо да ми купи кола и да ми даде банкноти да черпя мацките. Разбирам да нямаше пари, той имаше............
Чекал си Стария да ти даде банкноти, да ти купи кола, да ти оправя мацките
Коментар