If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
догодина ще празнуваме юбилей - 10 години верни, НО неприложими съвети, МЯУ, ножици, ластици, сгъване на икономика, оттегляне на вълни за да се види кой плува без гащи, продължаващ ХАЙП и тн...
Берти е като Професора Краси , но е факт ,че всички са прее....ни! Шумата поеФтиня и то с много!
Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Казваш и къщата за ремонт в Редута е с огромен двор, басеин, тенис корт, фитнес, модерна архитектура и напълно обзаведена. Който и град в Калифорния да вземеш е с по- добра инфраструктура, по- високи наеми и по- добри възможности за изкарване на пари от " Редута" . Да не говорим че къща значи уединение, спокойствие и т н. на тази в Редута заобиколена от блокове като излезеш на двора все едно си в клетка в зоологическата градина и те гледат посетителите отвсякъде
И така е и не е точно така. Малките градчета/села в щатите са доста по-уредени отколкото нашите. Те на практика нямат нищо общо. Щеше да е вярно сравнението ти, ако до всяка къща в Трън или Брезник имаше чисто ново асфалтирана улица, всички къщи наоколо нови и т.н. Нещо, което не е така.
Каквото и да си говорим, добра работа свърши Берти. Що тарикати изчакваха "няколко месеца" за да паднат цените, и така 10 ГОДИНИ. Това създава постоянно напрежение за поскъпване, нещо като задържана зад бент река.
Интересно е дали случайно прецакваше балъците. Дали той самият не се опита да купи апартамент, докато разтягаше локуми на другите?
Берти е като Професора Краси , но е факт ,че всички са прее....ни! Шумата поеФтиня и то с много!
Май е по-добре да продам сега и да купя утре. Лошото е, че всички понижители, точно с тази схема са надиграни. Виж Бота 156, човека е продал още на петцифрена база, а сега почти няма имот, който не е на шестцифрена..
зависи колко време оставиш между продажба и покупка
месец два три е поносимо
пък после ако искаш ипотека с поносима вноска е ОК
ПП ако решиш да спекулираш е риск печели риск губи..
викаш лордчето да изплющи една ипотека с 3500 вноска (на сегашни лихвени нива) и да се мъчи до след пенсия...
с такива приятели не му трябват врагове
Май е по-добре да продам сега и да купя утре. Лошото е, че всички понижители, точно с тази схема са надиграни. Виж Бота 156, човека е продал още на петцифрена база, а сега почти няма имот, който не е на шестцифрена..
Коментар