IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето една мега-ултра-яка промоция само за ТОП инвеститори

https://www.facebook.com/share/r/153kjJFLXQ/

имам чуството, че София се превърна в един голям живарник пълен с шарани..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не не няма абсолютно никакъв балон и ще бутаме така нагоре до 2029/39/79-та

Тоя овчи възторг от нещо, което опъва ластика до скъсване аз лично не мога да си го обясня.
      Винаги съм предпочитал устойчив и плавен балон през резки надувания от вадене на съмнителен кеш от матрака, ма какво разбирам аз, утре квадрата ще стане колкото в Лондон и пак ще има радостни възгласи как оттук нататък Мусагеница ще бъде Центъра на Вселената.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
        не не няма абсолютно никакъв балон и ще бутаме така нагоре до 2029/39/79-та

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

съветвам те, да не си губиш времето с прости
          преди време не знам как съм решил, че има какво да каже
          и четох част от мненията му
          голяма грешка
          Правилно.
          Писанията на капиталиста-Frosty не се харесват на дядовците-комунисти собственици на маломерни мухлясали стаички, обитаващи денонощно тази тема.

Който слуша съветите на капиталиста-Frosty става свободен човек...
          Който служа дебилизмите на дядовците-комунисти, собственици на мухлясали маломерки, става роб на банките за 30 години.
          Това е положението.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Как наследствена къща в Радомир е само на брат ми? Гаражът никога не е бил празен и сега не е. Магазинчетата са две и се отдават под наем. Къщите в Редута са две, стара и нова. Маломерката в Бургас се ползва целогодишно, дори през декември.

ПП Ти какво имаш?????
            Според мен нищо нямаш, седнал си на перона безделно. Ако, искаш, може да си сравним и позициите на Уол стрийт, става ли? Само в ,sxr8, аз вече съм на 11, ти с колко си?
            Не става.
            Добрият покер-играч не разкрива картите си пред противника
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Жилищата в България пак поскъпват най-бързо в ЕС, за 14 години цените са нараснали над два пъти

В края на 2024 г. цените на жилищата у нас са нараснали над три пъти по-бързо в сравнение със средното ниво в съюза

какъв срам! а ние вече 10 години чакаме големото мяу
              Жилищата в България пак поскъпват най-бързо в ЕС, за 14 години цените са нараснали над два пъти - Investor.bg

Ужасна е тази новина! Аман вече! ДОКОГА?!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Той си живее в София и изискванията му са недостижимо високи.
                Все пак да кажа.
                Точно до сградата Дом Младост ще има топъл минерален басеин, спа глезотии, мед център и други такива.
                Тези неща не са ангажимент на обитаттелите. Плащаш и ползваш.
                Не е лошо да излезеш по халат и да си правиш кефа.
                останал съм с впечатление, че живее във варна
                но е доста капризен

чайката му е болна тема
                откак брокерите му хакнаха профила
                и продадоха апартамента в чайка
                вече не е същия
                препоръка е

Коментар

браво, хънтерчо
                  но с бетерчо май в различна варна живеете
                  Той си живее в София и изискванията му са недостижимо високи.
                  Все пак да кажа.
                  Точно до сградата Дом Младост ще има топъл минерален басеин, спа глезотии, мед център и други такива.
                  Тези неща не са ангажимент на обитаттелите. Плащаш и ползваш.
                  Не е лошо да излезеш по халат и да си правиш кефа.

Сега, година и половина след първа вноска цената е 50% отгоре.
                  Last edited by vikhunter; Вчера, 22:28.

Коментар

Преди година и половина търсихме апартамент за сина ми. Тогава гледахме и таза сграда.
                    Той предпочете да вземе "на зелено" в новата сграда на мястото на Дом Младост, там е израсъл и там му е компанията.
                    По наш съвет взе апарт. с източно за да не чува шума от Сливница.
                    Сина ми получи мейл, че вече има акт 14 и трябва да плати вноската.
                    Днес си пусна документите за ипотечен кредит. Предлагат лихва 2,29%. Финансират цялата сума без /разбира се/ първоначалната вноска.
                    След окончатеното плащане, след акт 16 са готови да дадат още 40 000 лв на същите условия. Това е за довършителни работи и обзавеждане, за да не се налага да тегли потребителски.

Към апартамента има маза и двойно паркомясто.
                    браво, хънтерчо
                    но с бетерчо май в различна варна живеете
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Да, но до булевард, който се превръща в мотописта вечерта.
                      Преди година и половина търсихме апартамент за сина ми. Тогава гледахме и таза сграда.
                      Той предпочете да вземе "на зелено" в новата сграда на мястото на Дом Младост, там е израсъл и там му е компанията.
                      По наш съвет взе апарт. с източно за да не чува шума от Сливница.
                      Сина ми получи мейл, че вече има акт 14 и трябва да плати вноската.
                      Днес си пусна документите за ипотечен кредит. Предлагат лихва 2,29%. Финансират цялата сума без /разбира се/ първоначалната вноска.
                      След окончатеното плащане, след акт 16 са готови да дадат още 40 000 лв на същите условия. Това е за довършителни работи и обзавеждане, за да не се налага да тегли потребителски.

Към апартамента има маза и двойно паркомясто.
                      Last edited by vikhunter; Вчера, 22:00.

Коментар

• амг, гръмне ли европата, гърмиш и ти
                        заедно с няколкостотин хиляди полуграмотни гурбетчии
                        и де ще идете!!?
                        обратно
                        кой по земята на хубавите коне
                        кой по гетата около софия и пловдив
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
                          Надявай се тя надеждата умира последна.Какво не ти в ясно как ще бъде засегната Европа? Не помниш ли 2008г. какво стана като гръмна голямата банка?
                          Май се оказах прав,а?! Без Китай ,ама и там същото ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Е, чак пък мотописта. Не е на първа линия.
                            Сградата е перфектна и мястото е перфектно. Не заблуждавай общественоста.

Коментар

• Жилищата в България пак поскъпват най-бързо в ЕС, за 14 години цените са нараснали над два пъти

В края на 2024 г. цените на жилищата у нас са нараснали над три пъти по-бързо в сравнение със средното ниво в съюза

какъв срам! а ние вече 10 години чакаме големото мяу
                              препоръка е

Коментар

Не е ли в Чайка?

Коментар

X