IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дай подробности, за да стане дискусия. Поздравления от мен
    Цена 25 000 евро. 5 000 самоучастие. Без брокер. Лихвата беше 7,8%. През 2008 от банката ни казаха, че или ще стане 9% или ще преподпишем на 4,5% за целия останъл срок.
    Така и завършихме с 4,5%.
    Втората ни ипотека /с брокер/ е от преди 6 години и е на 2,8%. От същата банка.

гр Варна
    Last edited by vikhunter; Вчера, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Преди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.

Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.

Мерси, мерси, мерси.
      Дай подробности, за да стане дискусия. Поздравления от мен
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не знам какви бизнеси имаш и не ме интересува. А и не си доказал с какво си по-напред. Няма да изрязвам нищо, щото ми харесва. Само не ми харесва, бизнесмен с много бизнеси, да е изключително толкова неграмотен за да си помисли дори, че в дискусията в този сайт, нещо зависи от мен!!! Явно и аз мога да започна голям бизнес!!!
        Пиша в движение и от телефона. Нямам кресло с монитор като мелеОнерите. Магнити се вадят с работа дори и през почивни и празнични дни. За Константин и Елена в момента не е добра идея. Жесток ремонт от Варна до комплекса ,че и в него. Края не се вижда. Лека ,че броя пачки

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение

Да един в кеш. Не съм рентиер. Както вече споменах в друга сфера съм. Иначе е във Варна. Сега спокоен ли си.
          Аз винаги съм спокоен с 500м2 в София. Харесвам Варна, най-вече аквахауса в Св. Св. Константин и Елена.

Коментар

Не знам какви бизнеси имаш и не ме интересува. А и не си доказал с какво си по-напред. Няма да изрязвам нищо, щото ми харесва. Само не ми харесва, бизнесмен с много бизнеси, да е изключително толкова неграмотен за да си помисли дори, че в дискусията в този сайт, нещо зависи от мен!!! Явно и аз мога да започна голям бизнес!!!
            има, грънци

и понижители няма вече
            едни жалки подобия само
            няма с кого една гаргара да си направи човек
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
              Преди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.

Мерси, мерси, мерси.
              браво
              препоръка е

Коментар

С един апартамент няма как да стана милионер. Има и други бизнеси освен тухли. Като искаш го изрежи щом не ти харесва ,че съм по напред . Дреме ми на шапката Байлор

Коментар

А, защо си толкова фрустриран тогава, ако това е вярно???? Купил си 1 имот, ако е вярно...само един!! Сигурно и с ипотека.

Ти си бил голям веселяк бе Сральо!!! Милионер с един апарт от 127м2 Даже не смея да питам, дали е в София!
                  Да един в кеш. Не съм рентиер. Както вече споменах в друга сфера съм. Иначе е във Варна. Сега спокоен ли си.

Коментар

Хахаха и с този апарт ли стана милионер????
                    Докажи с НА, за да не ти изтрия лъжовното мнение..
                    С един апартамент няма как да стана милионер. Има и други бизнеси освен тухли. Като искаш го изрежи щом не ти харесва ,че съм по напред . Дреме ми на шапката Байлор

Коментар

• Преди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.

Мерси, мерси, мерси.

Коментар

Няма какво да се дуя.. Аз купих още през 2016г 117кв с парко място за 115каймета. И пак си няколко стъпала надолу. Трудно се става МалеОнер ,ама се случва на някого.
                        Хахаха и с този апарт ли стана милионер????
                        Докажи с НА, за да не ти изтрия лъжовното мнение..
                        Last edited by Bailor; Вчера, 21:10.

Коментар

Няма какво да се дуя.. Аз купих още през 2016г 117кв с парко място за 115каймета. И пак си няколко стъпала надолу. Трудно се става МалеОнер ,ама се случва на някого.
                          А, защо си толкова фрустриран тогава, ако това е вярно???? Купил си 1 имот, ако е вярно...само един!! Сигурно и с ипотека.

Ти си бил голям веселяк бе Сральо!!! Милионер с един апарт от 127м2 Даже не смея да питам, дали е в София!
                          Last edited by Bailor; Вчера, 21:17.

Коментар

Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абее...мамата си е евало...
                              https://www.facebook.com/share/r/1BgCmT9ndP/

Коментар

Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
                                абее...мамата си е евало...
                                препоръка е

Коментар

X