If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това се продава с брокерката затова е такава цената .Купуваш го заедно с брокерката .Тя ти става твоя собственост ,после ако искаш живееш с нея там ако искаш отделно
Идеално е за терен - ако ми заработва по 1000 лева дневно тази кака, като нищо бих го купил. Даже ще го ремонтирам - червен латекс, лампи, аксесоари.
Това оцелява с наем единствено краткосрочно с платформите. Но в момента е греда отвсякъде. За месечен дългосрочен наем изключено. Освен че е на пъпа на пъпа, с тези прозорци, теснотия и без шанс да стъпиш с кола в района няма наемен потенциал с тази площ. Не и за цената от над 4К квадрат.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това се продава с брокерката затова е такава цената .Купуваш го заедно с брокерката .Тя ти става твоя собственост ,после ако искаш живееш с нея там ако искаш отделно
65 процента от домакинствата у нас живеят с общ доход под необходимите средства, сочат последните данни на КНСБ за четвъртото тримесечие на 2020-а година.
Тия 65% ще купуват ли имоти че доста ми се виждат като проценти ?
Абе егн-то си е егн няма как да си като на 30,никакъв шанс. Виж след първоначалния ентусиазъм да мине година две, пак ще си говорим . Всяка възраст си иска своето ,да се силиш на 50 и за мен е простотия освен ако нямаш друг избор .
За работа мога, има и по-мобилизирани и по-възрастни, виждам ги и им свалям шапка. С опит и действия на които млад би се повъртал. Виж с каките от 5 слизаме на 3, нормално.
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Абе егн-то си е егн няма как да си като на 30,никакъв шанс. Виж след първоначалния ентусиазъм да мине година две, пак ще си говорим . Всяка възраст си иска своето ,да се силиш на 50 и за мен е простотия освен ако нямаш друг избор .
Прав си ,затова цените ще падат с тая безработица и глад дето иде много собственици ще се ударят в мотиката.Знаеш ли защо ?Защото колкото и пари да наливат сринаха на хората вярата и психиката ,за да имаш силно възстановяване ти трябва работна сила която не е побъркана от локдауни и несигурност ,само помисли ,дори и да тръгнем нанякъде колко още време ще мине преди хората да се почувстват уверени
За тотал ремонт в Банишора, сигур до затвора. Отиде на 1300 квадрат. На кой да го отдам? За колко?
Прав си ,затова цените ще падат с тая безработица и глад дето иде много собственици ще се ударят в мотиката.Знаеш ли защо ?Защото колкото и пари да наливат сринаха на хората вярата и психиката ,за да имаш силно възстановяване ти трябва работна сила която не е побъркана от локдауни и несигурност ,само помисли ,дори и да тръгнем нанякъде колко още време ще мине преди хората да се почувстват уверени
Коментар