Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти колко време не може да разбереш че демографсия проблем е в работоспособното население. Иначе неграмотни и мързеливи манговци ще има предостатъчно, да съгласен съм с теб. Това не е демографията за която ти говорим тука. Това е демографията на която ще отдаваш под наем и ти дадах ценни съвети в тая насока, обърни внимание.
Ти се моли по-добре да става по-евтино по-скоро защото държаите в ЕС които първи приемат резолюцията в реален закон и мерки, те ще привлекат новото поколение на европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНякои съфорумци явно измисляте нови икономически теории. Точно демографията и заплатите са 2 от 3- те основни фактора за цената на имотите( третия е цената на кредита). Вземи България за пример само- къде са най- високите цени на жилищата- в София, защо- най- добра демография, най- високи заплати и най- много работни места. Сравни го с Монтана примерно- по- лоша демография, по- ниски заплати и съответно доста по- ниски цени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zemedelec Разгледай мнение
В Бангладеш, как са заплатите бе мозък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
сус бре толкова ли много са ги дигнале на чиновниците
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Начи требе още да растат цените. Кога преди пет годин каръка почна да рути цените средната заплата у софия бе 1200 лева, сега е 1900...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНякои съфорумци явно измисляте нови икономически теории. Точно демографията и заплатите са 2 от 3- те основни фактора за цената на имотите( третия е цената на кредита). Вземи България за пример само- къде са най- високите цени на жилищата- в София, защо- най- добра демография, най- високи заплати и най- много работни места. Сравни го с Монтана примерно- по- лоша демография, по- ниски заплати и съответно доста по- ниски цени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Пълни глупости' по тази логика в Бангладеш трябва да са най-скъпи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как може да твърдиш подобни небивалици, хайде сега вземи си подкрепи твърденията с някое и друго изследване, ти си най-голословният потребител във форума. Как може да отричаш, два основни фундамента на пазара на Ни за жилищни нужди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Колко време трябва да мине за да разберете че демографията и заплатите нямат нищо общо с цените на НИ ама нищо общо.По тая логика най скъпо трябва да е там където има най много хора а се оказва че там където има най много хора си е гето
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колко време трябва да мине за да разберете че демографията и заплатите нямат нищо общо с цените на НИ ама нищо общо.По тая логика най скъпо трябва да е там където има най много хора а се оказва че там където има най много хора си е гето.По същата логика трябва и цените на ролс ройса астон мартина бентлита да се сгромолясат щото и тях никой не купува.....ама реалностите други.Цените си растат за съжаление и не можем да ги свалим.И аз искам евтино ама няма не е имало и никога няма да има.Вие си продължавайте да се самозаблуждавате с демография доходи земетресения данъци революции ...А може и нещо ново да включите в тактиката.Аз съм в тоя форум 15г и много рутители на цените съм видял всичките свършиха безславно...Ей го на и самият Радев продава луксозната панелка с климатика в циганския блок у Бучумиша
Ти се моли по-добре да става по-евтино по-скоро защото държаите в ЕС които първи приемат резолюцията в реален закон и мерки, те ще привлекат новото поколение на европа.
Коментар
-
Как може да твърдиш подобни небивалици, хайде сега вземи си подкрепи твърденията с някое и друго изследване, ти си най-голословният потребител във форума. Как може да отричаш, два основни фундамента на пазара на Ни за жилищни нужди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ето че и тази сграда, за която ви говорих досега, излезе на пазара официално. Много добре е изпипана - лично аз се убедих в това, а знаете какви са ми критериите.
2300 без ДДС е цената (да се чете 4000 с ДДС на база реална квадратура).
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61219987680829Last edited by ejonny2376; 02.02.2021, 10:40.
Коментар
-
Колко време трябва да мине за да разберете че демографията и заплатите нямат нищо общо с цените на НИ ама нищо общо.По тая логика най скъпо трябва да е там където има най много хора а се оказва че там където има най много хора си е гето.По същата логика трябва и цените на ролс ройса астон мартина бентлита да се сгромолясат щото и тях никой не купува.....ама реалностите други.Цените си растат за съжаление и не можем да ги свалим.И аз искам евтино ама няма не е имало и никога няма да има.Вие си продължавайте да се самозаблуждавате с демография доходи земетресения данъци революции ...А може и нещо ново да включите в тактиката.Аз съм в тоя форум 15г и много рутители на цените съм видял всичките свършиха безславно...Ей го на и самият Радев продава луксозната панелка с климатика в циганския блок у Бучумиша
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Само си чешате езиците с глупости ! Хванете се да изкарвате пари ,ама истински не виртуални за У форума !
Коментар
Коментар