Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Опс няма ни пуснат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
За Атина от къде ти е информацията?
По-голяма нелепост не бях чувал.
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
Новото е по скъпо и от БГ, ама старото (50+г) е на 1/3 цена
Опс няма ни пуснатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
За Атина от къде ти е информацията?
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
Пак подчертавам - не забравяйте качеството. Все едно да сравняваш баварски кашкавал в немския Кауфланд с насипно сирене от 9 лева и 90% палмово масло в някоя бакалия в Дружба. Много правят такива сравнения и твърдят, че "сиренето в България" било много по-евтино отколкото в Германия. Само че ако вземат един нормален кашкавал с прилично качество се оказва, че струва 25 лева и не 9. А качествено немско сирене в Германия върви по 5-6 Евро килото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
На първо четене така изглежда. Ама изглежда прекалено добре за да е вярно. Особено на такова топ място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нали това пиша, цената в Гео Милев е такава. Така или иначе нищо не мога да направя до м. май ама ме притесняват парите в банките, а и никак не съм убедена, че ще има ефект от чакането.
Коментар
-
В Атина и Стамбул и сега са поне 3 пъти по достъпни. Естествено непрестижни нормални имоти, каквото са в Редута, ливади, поляни, долини, бучимиши из София
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дъри, мани ги малките двустайни, ето ти нещо за четвърт милион (Евра надявам се):
https://www.simproperty.com/bg/proda...0%D0%BD%D0%B0/
Забележи, че за втори път ти давам такъв добър жокер. От заяждащите се тук няколко умника да си видяла нещо конструктивно и полезно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
ЕПК-то си е било на цената за района .Изчакай малко ,новините от бизнеса и икономиката,пазара на труда са много лоши за момента ,тепърва ще се виждат негативи от цялата тази лудост .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Асансьор има, пише го. За кухнятя пише, че е нова и подовете са дъбови.
Със сигурност ще му трябва да се пипне малко, но фактически ти е готов за отдаване. Едни 1000 Евро минимум.
Коментар
-
ВСИЧКИ СА БЛОКИРАНИ ЗАРАДИ МАТЕЙКО
Матейко само поразии може да извърши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Здрасти, искам спешно да те питам нещо, но не мога да ти изпращам на лична поща съобщения. Блокиран ли съм ??Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ти ходила ли си да гледаш?
КОФТОРИТЕ СА В СОФИЯ. ВИЖ СИ В МАПС-А КАК ИЗГЛЕЖДАТ ОКОЛОБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА И КАКВА КАЛ Е В БГ
Коментар
Коментар