Първоначално изпратено от sunlight
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Няма никакви проблеми, просто е през познати, продавачите в момента имат по-добри инвестиционни възможности и им трябва кеш, чиста инвестиционна възможност за мен, която не се случва често.
Питах, тъй като наистина не знам нищо за тази сграда в ливадите, а някой може да сподели нещо, а в случая имаше важен коментар от колега. Ако се съди от сайта на строителя, продаден е на 90 % процента, първоначалните вноски са ниски, т.е. би трябвало да има интерес да го завършат. Освен това може и да попадна . След като изляза от всичко, вече може би ще приема догодина за нормално да се набия на нещо то 200 -250 К в предпочитани райони, така или иначе ще съм се възползвал от лудоста на пазара и ще съм по-склонен да приема максимата от където дошло и там отишло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам как ги намираш все такива оферти и нямам представа от този комплекс, но за под 700 евро и без първи и последен етаж ми изглежда оферта с някакви скрити проблеми....Не може да има толкова заблудени продавачи при достъпността на нета...
Питах, тъй като наистина не знам нищо за тази сграда в ливадите, а някой може да сподели нещо, а в случая имаше важен коментар от колега. Ако се съди от сайта на строителя, продаден е на 90 % процента, първоначалните вноски са ниски, т.е. би трябвало да има интерес да го завършат. Освен това може и да попадна към 73-то училище, което да дойде като бонус черешка.
Междудругото и едно нещо се пече на вилния гръцки пазар, ама там още е голяма каша, която не ми се обяснява тук. Като за понижител в бая имоти се намесих напоследък, но се надявам нищо да не остане за мен. След като изляза от всичко, вече може би ще приема догодина за нормално да се набия на нещо то 200 -250 К в предпочитани райони, така или иначе ще съм се възползвал от лудоста на пазара и ще съм по-склонен да приема максимата от където дошло и там отишло.
Коментар
-
Този в "Гоце Делчев" е в ливадите. Прозвъних го миналата година в края и брокера си призна, тогава на няколко пъти го сваляха до към 190 К и никой не го взе явно. Мега нагли мошеници, които лъжат с локацията. За Вазов тук бях давал пример с един апартамент офериран от 3-ма брокера, всеки пуснал обявата с различна квадратура. Супер смях.
Същата работа като Ив.Вазов от твоя линк, както спомена от Джонката. Ясно е колко са реални увеличенията. Нещата дето не ги искат им вдигат цените, за да си мислят балъците, че поскъпват и да се мятат като риби на сухо да купуват, а други чичаци да си смятат на хартия колко са забогатели и какви умели инвеститори в НИ са. А през това време кинти правят някакви тарикат строители.
Положението с измамните обяви е трагично - като се сетя какво ли не съм се нагледал - например гаража включен в площта масово, после го вадят и свалят цената с 20К примерно и т.н.... Правят истински чудесии , измами и умишлени прецаквации ...поне за мен дразнещо много....
Всичко това се разбира чак като тръгнеш реално да купуваш и разочарованието е голямо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам как ги намираш все такива оферти и нямам представа от този комплекс, но за под 700 евро и без първи и последен етаж ми изглежда оферта с някакви скрити проблеми....Не може да има толкова заблудени продавачи при достъпността на нета...
преди намери, купи и в рамките на месец продаде с голяма горница.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Песи издаде накрая районите
- 1 like
Коментар
-
Благодаря за отговора!
Поддръжка 0,30 евро без ДДС изглежда ОК.
Това, което ми предлагат също изглежда добре сравнене с цената по твоята оферта. Да видим колко бързо ще успея да го развържа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тва в Швейцария ли????Не ми се вярва
а може и в нечие въображение.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тва в Швейцария ли????Не ми се вярва
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнение
Minimum bid 22500 Property in auction For information call an Auction Service consultant via the Rinnovacasa switchboard numbers
Иначе ще се радвам да не е така и това да е крайната цена и никой да не се заблуждава с безумни инвестиции в София и особено в Папурково :-) Както сам си преценил правилно наемоотдаването е мъртъв бизнес в София вече...
Ако човек се прецака и земе тухла по-изгодно е празна да седи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ах това кисело, много кисело грозденце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнениеЩе взема да инвестирам на Лаго ди Лугано. Студия 60м2 за 20к. За 100к може да си вземеш 3стаен с гледка към езерото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я дай да ги видя тия цени.
да не се окаже, че са за долен дъбник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от seeker33 Разгледай мнениеЩе взема да инвестирам на Лаго ди Лугано. Студия 60м2 за 20к. За 100к може да си вземеш 3стаен с гледка към езерото.
да не се окаже, че са за долен дъбник.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение
Сигурно много от тях с радост биха се отървали и на -40%, но няма търсене на проблемни имоти.
Коментар
Коментар