IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бай Митьо, още ли чЕкаш 40? Чекай си......

Коментар

• Играчииии?!!!! Пак проспахте 22% за има нЕма 3 дни!
      Продължавайте да не ме слушате.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Определено имам интерес!!!!! Ще те питам на лични. Даже вчера обядвах на прочутата скара в Казичене! Към 11,30 имаше само 10 човека опашка!
        Ще ми е приятно да се запознаем! Отопление, вентилация, рекуперация, ТП солари, фотоволтаици ми е хоби. Направо болест :-)))

П.П. Пит стопа в Казичене е номер1:-)

П.П.П. на 5-6 приятеля съм започнал да правя ТП, работя само уйкендите и до октомври-ноември трябва и да съм ги монтирам, че жените им ще ме бият:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Цените на ТП паднаха много.

Аз имам две бройки и съм си ги правил сам. Едната струваше 3000 лв, а другата беше с донор от колонен климатик купен 2ра ръка за 200 лева и струва още по-малко, въпреки, че е с по-добри характеристики и грее БГВ.

Хайде да не се давам за пример, че моето е хоби и си ги правя сам и за приятели. Има перфектни ТП вода-вода за 5000-6000 лв. Ако си мераклия ще те свържа с две БГ фирми. Собствениците са ми приятели и от тях съм откраднал хобито:-))) Едната е в Пловдив, другата е в Казичене.

Всъщност цената на една ТП е почти най-евтиното нещо в системата. Най-скъпото е направата на водно подово.
          Именно с водно подово отопление една ТП без значение въздух-вода, земя-вода или вода-вода работи най-оптимално.

Компромис е само конвектори, но там има един малък шум, който не е за всеки.

П.П. Лично аз съм комбинирал навсякаде подово + преоразмерени конвектори за да се охлаждам лятото за без пари.
          Определено имам интерес!!!!! Ще те питам на лични. Даже вчера обядвах на прочутата скара в Казичене! Към 11,30 имаше само 10 човека опашка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

личи си, че не си в час

наздраве все пак
            С кое точно, уточни

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Нема значение колко градуса е в Гърдова глава. На подарен кон зъбите не се броят.
              Да бе, как забравих, че този, който ми се подиграва дебелашки, че съм нямал средства, всичко му е подарено!!!

Коментар

И аз съм планирал такава, въздух-вода в Редута за новата сграда. Ама една такава е 10-15К . Бонвиван пише за такава със сондаж вода-вода, а ти нямаш такава, те са от 50+ К, сега и аз ли дебелашки трябва да заключа, че и ти нямаш пари?
                личи си, че не си в час

наздраве все пак
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Бонвиван пише за такава със сондаж вода-вода, а ти нямаш такава, те са от 50+ К,
                  Цените на ТП паднаха много.

Аз имам две бройки и съм си ги правил сам. Едната струваше 3000 лв, а другата беше с донор от колонен климатик купен 2ра ръка за 200 лева и струва още по-малко, въпреки, че е с по-добри характеристики и грее БГВ.

Хайде да не се давам за пример, че моето е хоби и си ги правя сам и за приятели. Има перфектни ТП вода-вода за 5000-6000 лв. Ако си мераклия ще те свържа с две БГ фирми. Собствениците са ми приятели и от тях съм откраднал хобито:-))) Едната е в Пловдив, другата е в Казичене.

Всъщност цената на една ТП е почти най-евтиното нещо в системата. Най-скъпото е направата на водно подово.
                  Именно с водно подово отопление една ТП без значение въздух-вода, земя-вода или вода-вода работи най-оптимално.

Компромис е само конвектори, но там има един малък шум, който не е за всеки.

П.П. Лично аз съм комбинирал навсякаде подово + преоразмерени конвектори за да се охлаждам лятото за без пари.

Last edited by БОНВИВАН1; 08.08.2024, 21:20.

Коментар

Daikin Alterma - въздух-вода ( по обясними прични)
                    вече стана на 12г и започна да дава проблеми та може и да се наложи да я подменя, че не съм доволен от сервиза на Дайкин.
                    И аз съм планирал такава, въздух-вода в Редута за новата сграда. Ама една такава е 10-15К . Бонвиван пише за такава със сондаж вода-вода, а ти нямаш такава, те са от 50+ К, сега и аз ли дебелашки трябва да заключа, че и ти нямаш пари?

Коментар

..
                      ​​А,също не е зле да споделиш и твоята ТП каква е?
                      Daikin Alterma - въздух-вода ( по обясними прични)
                      вече стана на 12г и започна да дава проблеми та може и да се наложи да я подменя, че не съм доволен от сервиза на Дайкин.

Коментар

етажа ми в Редута е общо 160м2. В Гърдова глава зимата е с 3 градуса по- тегава. Отделно, трябва да проверя дали точно до твоя имот има асфалт..ти май не си точно в София...
                        Нема значение колко градуса е в Гърдова глава. На подарен кон зъбите не се броят.

Коментар

този пари за ТП ... няма..затова е лорд в 25кв.
                          не се чуди.
                          В 25 квадрата е баба ти, ти колко стаи можеш да обитаваш едновременно из чукарите, където си???
                          Вече няколко пъти ми осчеводяваш какви пари имам за различни цели. Интересно! Явно вече ще трябва да запитам някои финансови служби, откъде ти имаш инфо за нечии бюджети???
                          ​​А,също не е зле да споделиш и твоята ТП каква е?
                          Last edited by Bailor; 08.08.2024, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Пак ли? ДОКОГА?!

===2079===

Лордче, на 1ви септ ще се събираме при Левчо, че одъртява момчето. Питахме се дали ще дойдеш? Мислим да поканим и ратко и колето, че ни липсват.
                            на гърция съм по това време
                            викнете бетерчо на мое място
                            няма да скучаете с него
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

От 7-8 години съм собственик на ТП вода-вода и все се чудя на софиянци с къщи. При положение, че в цялото равно софииско поле подземна вода е бол що се мъчат на дърва, въглища, пелети, брикети... Все още закона позволява за системи до 50 киловата топлинна или охладителна мощност и до 10м3 на денонощие всичко да е безплатно. Едно сондажче и имаме евтино отопление и безплатно охлаждане. Зиме лете 14 гр вода. Сега за чукарите по Витоша и така наречените " баровски квартали" като Бояна, Драгалевци и Симеоново не мога да им помогна. Там няма тези блага.
                              този пари за ТП ... няма..затова е лорд в 25кв.
                              не се чуди.

Коментар

стаичката в която се топлиш със 700вата ...колко е?

ПС Наздраве!
                                От 7-8 години съм собственик на ТП вода-вода и все се чудя на софиянци с къщи. При положение, че в цялото равно софииско поле подземна вода е бол що се мъчат на дърва, въглища, пелети, брикети... Все още закона позволява за системи до 50 киловата топлинна или охладителна мощност и до 10м3 на денонощие всичко да е безплатно. Едно сондажче и имаме евтино отопление и безплатно охлаждане. Зиме лете 14 гр вода. Сега за чукарите по Витоша и така наречените " баровски квартали" като Бояна, Драгалевци и Симеоново не мога да им помогна. Там няма тези блага.

Коментар

Working...
                                X