If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито! Съз здраве да си го ползваш. Сигурен съм, че си се спрял на нещо читаво и на добро място. Не е евтино, но момента е такъв, че промоция за читаво едва ли ще хванеш. Поне не на този етап - та му се радвай и много слънчеви дни да имаш в него.
На мен не ми се струва скъпо. Но факта е че за 17г. стареене на този имот, плащане на данъци, такси и амортизация, няма капиталова печалба, а дори напротив аз го купувам с 2000евро по-евтино, отколкото го е закупил човекът през 2008г. Не съм сигурен изобщо дали е изкарал някакви пари от даване под наем, защото апартамента за тези 17г е с минимални следи от експлоатация и няма нужда от никакъв ремонт. Дори е напълно обзаведен. Към днешни цени, ремонт и обзавеждане на такъв апартамент спокойно ще стъпят на 30-40хил евро. Така че, според мен в случая математиката излиза и има смисъл от такава покупка. Наемите за тия 17г. сигурно вече са поне 3-5 пъти по-високи, но нямам инфо от първа ръка.
човек, ти само като ги видиш и не дай боже, чуеш
ти става кристално ясно, че са ни натресени
посредством "демократични избори"
не, че нещо ратко, но всички са популисти, а такива като лордчето са им избиратели
ти си нещо като доктор джекил и мисът хайд : хем си капиталист рентиер хем залиташ по въжделения на пролетариата
ПП асенката василев нищо, че се пише десен на 3 месец го писах социал-популист и спрях да го харесвам... срам не срам мъчно ми е за мони постната пица, но той и затова не е в гербавите, че и те излязоха социал-гепач-популисти.
Коментар