Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНе знам, защо така се случва, но чух за съкращения на кредитни консултанти в банките.
Може пък и да е истина.
Очакваме отпадането на мораториума и имотните философи "инвеститори" в темата ще видим, какви ще ги говорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в Бургас как са цените спрямо Варна?
имат магистрала и доста бизнес, че на юг се пооляха с презастрояването, но пък бизнес има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Зависи коя част на Бриз? Горе около паметника и въобще всичко на нивото и над гимназиите е с калпава инфраструктура и с никви автобусни връзки към център/само 148ми номер мисля/ Около булеварда е много шумно. На мен Бриз не ми харесва, аз предпочитам Чайка. Ако искаш изглед към морето в Чайка новото е Петият елемент и две нови сгради на пазарчето на Чайка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
споко бе, ще дойдат наематели от София. Само стой и гледай като стане магистралата и новия бизнес парк. А пък ако се отвори търговията с русия ще дръпне и морския транспорт и пристанището. Варна и сега смуче от София, но все още е малко за да се усети. Мой приятел (софянец) живее във Варна и не ще да чуе за София, та той каза: не купувай в София, ако не си наблизо или нямаш кой да наглежда имота или да държи квартирантите изкъсо. (не са мои думи).
Отделно напънат ли румънците и украинците на къщи и вили, то с парите от продажбите местните в 90% от случаите ще отскочат до Варна да купят поне един апарт.
интересно как знаеш кои са хубавите места във Варна??? или пак плещиш по преразказ?
имат магистрала и доста бизнес, че на юг се пооляха с презастрояването, но пък бизнес има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
хубавите места във варна не са много по-евтини от софия, но пък с наемите няма толкова платежоспособни наематели
Отделно напънат ли румънците и украинците на къщи и вили, то с парите от продажбите местните в 90% от случаите ще отскочат до Варна да купят поне един апарт.
интересно как знаеш кои са хубавите места във Варна??? или пак плещиш по преразказ?Last edited by Арменския пoп; 10.03.2021, 22:29.
Коментар
-
това е туризъм - не мож се оправи с таковаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, знам стратегията на някои - високи наеми през лятото на нощ или за къс период, и поносим наем за останалата част от годината.
Коментар
-
хубавите места във варна не са много по-евтини от софия, но пък с наемите няма толкова платежоспособни наемателиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Понеже не мога да вляза на сегмента който искам - среден за сериозни наематели (за дипломати си има къщи и резиденции, виж някой служител в банка, посолство, яка фирма е добър таргет) а в Ботунец е евтино но пък както казва Песимиста касиерките и шоферите ще заселят и тези райони ще се въздържа от Сф. Виж навсякъде другаде захлупвам светкавично, даже Отче, ти си прав за Варна, скоро ще се опулят на парцали и кандидатите за Варна изненадани от ъпа. Пак ще има ,,що не ядохме".
Коментар
-
Накупиха, ама не в София. Само за изминалата година 10бр. в Банско, 3бр. във Варна, Левчо се ослушва за къща в Плевен или Априлци, приятели питат за морски вили и тн...
По-ниски нива на цените не се предвиждат, тъй че Доматаран е извън пазара. А ти ще плащаш като поп 2500-3500 за м2 запомни ми думата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
полакс,
Какво ти е мнението за кв. Бриз? Гледам едни хубави 2-3 сгради в строеж до булеварда от които гледката към морето вероятно е много добра. Мой приятел купи още 1бр. в св. Константин и Елена, но мене там локацията нещо не ме кефи. Виж там в Бриз е почти срещу морския парк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с какъв мотив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От няколко месеца банките вече не дават наред.
Отказват дори потребителски.
Какво ти е мнението за кв. Бриз? Гледам едни хубави 2-3 сгради в строеж до булеварда от които гледката към морето вероятно е много добра. Мой приятел купи още 1бр. в св. Константин и Елена, но мене там локацията нещо не ме кефи. Виж там в Бриз е почти срещу морския парк.
Коментар
Коментар