Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТочно за твоя ли? Звучиш, точно, като тези дето ми плащали заплатата. Хаха...знам, че ергенския данък много тежи, ама е задължителен сори..и аз съм имал такъв в България, ама през 1988г.
Тук ергенски данък няма, объркал си се. Единствено ако си взема една безработна кака за жена, ще плащам 1700 Евро по-нисък данък, защото ще ползвам двоен необлагаем минимум. Една такава кака обаче излиза много по-скъпо от 1700 на края на месеца.Last edited by ejonny2376; 13.10.2024, 21:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Че кой се вайка?
Да съм се вайкал днес?
Просто сложих на място долнопроната брокеразица, която си е пратила изчадието да учи за моя сметка в ТУ-то.Last edited by Bailor; 13.10.2024, 21:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, и аз се чудя къде е истината. Човек с 600К доход в Германия, да се вайка за скъпи имоти в България?????
Да съм се вайкал днес?
Просто сложих на място долнопроната брокеразица, която си е пратила изчадието да учи за моя сметка в ТУ-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз за джонката съм малко объркан
бъртрам вика топ ай ти бил, само той си знае как го е установил
според таралежа продава овнешко някъде в североизточна германия
а той самия казва, че бил финансист и обучавал ръководни кадри
ръководни ама в какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз за джонката съм малко объркан
ръководни ама в какво?Last edited by Bailor; 13.10.2024, 20:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
пук, пук, червен лукпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600КОт друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
ръководни ама в какво?
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Със сигурност, само заплатата на елджон и още двама в Германия лепи 600КОт друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
Коментар
-
Ти да не си ми светила, че да знаеш къде спя? И какви 25 пъти са ти в главата, ти мозък имаш ли изобщо?От друга страна 2000€ на кв. м в София е ужасяващо висока цена, хахаха
Last edited by Bailor; 13.10.2024, 20:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Като каза паразит, та се сетих за ченгета и ДеСе-та. Колко е хубаво че се пръждосвате, виж как за 25 години борд заплатите скочиха 25 ПЪТИ.
пп задача с повишена трудност, знаеш ли какъв процент от годишните заплати в Германия са 600к евро? А каква част от този промил спят в деЦката между сървъра и фикуса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И брокерази цъкат, оня ден видях цяла глутница - изгладнели и свирепи кат Карпатски вълци.
- 1 like
Коментар
-
600 бруто преди немски данъци. Нали трябва на твоя паразит някой да му плаща образованието...
Кога ще го разкараш от немско? Що търси тука, щом в БГ е такъв благодат?
пп задача с повишена трудност, знаеш ли какъв процент от годишните заплати в Германия са 600к евро? А каква част от този промил спят в деЦката между сървъра и фикуса?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Из Младост още щъкат кози, особено към околовръстното, сигурно вече са диви. Сега там е бизнес парк. Колко му е Ратко да хване една в обедната почивка, да я отнесе вкъщи и да си направи пастърма. Има възможности, макар и малко по-нетривиални. Но то пък не може всичко да е по някакъв всекидневен наратив.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар