If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как във цял свят може а тука не може?
Как при бай тошо как можеше?
Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
Ония комунисти извънземни ли са били?
Със свръх способности?
Тези са крадци и некадърници
В Чикаго детската ясла е 1800 долара на месец повтарям на месец и не мрънкат.Никъде по света няма такова чудо детска градина за всички при това безплатна.И при бай Тошо не можеше.При бай Тошо нямаше проблем и с паркиранео щото нямаше коли..Бай Тошо не позволяваше скитничеството из страната.Имаше адресна регистрация и правеха проверки.Като те набарат след 22 часа не у вас айде у районното да миеш и триеш до сутринта да ти доде акъля в празната глава.
Ше купим ве кво си се закахърил.
Като не е изгодно зорлем ли да се набутваме?
Тука НЯМА ДЕФИЦИТ НА ИМОТИ, има колко искаш. Цените са ненормални, в стратосферата, сякаш се избиват милиардери да купуват ?!?! Няма как да не паднат на земята.
За морски - вземай на юг от Созопол
Не не искам на Вуте да му е зле.Но не е възможно във всеки град да се строят детски градини за всички деца в България.Извън София никъде няма проблеми с детскит градини...Ма не ние искаме в София и държавата да ни я построи а и да е безплатна и ние сал да мрънкаме че е мръсно че заплатите ниски че храната некачествена че нямало места за паркиране политиците лоши....Че дъжда мокри че не знам кво си.Ние изобщо нещо можем ли?
Как във цял свят може а тука не може?
Как при бай тошо как можеше?
Във всеки НОВ ГРАД, квартал детска градина и училище. И на ХИЛЯДИ места няма ни един провал. Нито един едничък ...
Ония комунисти извънземни ли са били?
Със свръх способности?
Тези са крадци и некадърници
Аз искам и на вуте да му е зле ...
Не мое ли на всички да ни е добре?
Да не говорим че ти си от преебаните - плащаш си като поп, апа другите не плащат и двамата не ползвате качествени обществени услуги.
Ако всички си плащате все ще вземете и да искате нещо насреща
Не не искам на Вуте да му е зле.Но не е възможно във всеки град да се строят детски градини за всички деца в България.Извън София никъде няма проблеми с детскит градини...Ма не ние искаме в София и държавата да ни я построи а и да е безплатна и ние сал да мрънкаме че е мръсно че заплатите ниски че храната некачествена че нямало места за паркиране политиците лоши....Че дъжда мокри че не знам кво си.Ние изобщо нещо можем ли?
Важното е да сме скромни Ботич. Нито дохода, нито благосъстоянието са константни величини. Адаптираш се и продължаваш напред. Нищо нема да купим, ще гледаме като сираци оттук насетне.
Ше купим ве кво си се закахърил.
Като не е изгодно зорлем ли да се набутваме?
Тука НЯМА ДЕФИЦИТ НА ИМОТИ, има колко искаш. Цените са ненормални, в стратосферата, сякаш се избиват милиардери да купуват ?!?! Няма как да не паднат на земята.
За морски - вземай на юг от Созопол
За Джони и в момента има имоти, но той не им харесва цената. Не че не може да си я позволи....Разбира се в съвсем кратко време за тези имоти на тези цени / те се продават бавно/ ще има десетки повече потенциални купувачи и или цените ще им се вдигнат или друг ще ги отнесе и той ще почне мрънкането отново :-) Друг е въпроса защо му е точно такъв имот като нито деца, нито семейство планира да има .... Освен за гъдел да се пъчи че го има пред не знам кой не ми е ясно какъв е смисълът.... Нали и сега все някъде живее в не толкова хубав имот и света не е свършил...., каките пак идват... ок си е.... А парите за подобен имот му носят много повече .... Неутрално погледнато не му трябва подобно нещо/имот....
Жонката си е супер, 12 м2 (истински), рум сервиз (мама), каките прииждат (докато има интернет)
Е вие искате со ЗАПЛАТА да вземете цяла кооперация. Со заплата 1 хубав имот и го плащаш цял живот (15 години поне). Може няколко маломерки кат "плъхчо" ..
Важното е да сме скромни Ботич. Нито дохода, нито благосъстоянието са константни величини. Адаптираш се и продължаваш напред. Нищо нема да купим, ще гледаме като сираци оттук насетне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Мастодонтите са по друга схема, не ги мисли тях - за тях се правят законите с лобиране. Ще ядете хурката всичките тук скоро, щото я карате на сляпо Ама най-много ще се смея на камиларя, как от нещо пак успя да направи едно голямо нищо, ама от сърце
Кой аз ли? Аз се чудя А8-ица или четиристаен, то ме гледа като Чики Бегеристайн. Те това си ти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар