Първоначално изпратено от yalokin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
тия поне са изненадани, но представяш ли си какво им е на перонците на които от години и м казвах да купуват и цените им израстнаха пред очите. Как сега Доматокрад ще се оправдава, защо не е купил или други такива като него които само бяха свидетели на растежа на цените, чакайки -40% офф според обещанията на МЯУкян.
ако ви прави да се чуствате по-добре и по-успешни ... е все пак някаква практика за автопсихотерапия.
по отношение на цените на НИ според мен ще има 40% намаление в даден момент, НО големият въпрос е спрямо кои паритези които се печатат на принтерите или тези, които не се печатат на принтери или и към двата вида пари. Аз лично съм сигурен, че към вторите ще има, а ако има дефлационен удар към фиатните ще бъде много тесен прозореца.
продължавам да смятам, че инвестиции в храна, вода, медицина и производство са по-удачни на този етап от инвестиране в жилищни имоти.
държането на пари на депозит с 0 лихва или близка до 0-та не ми е по вкуса.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
този гаста се явява народен будител, ми се види.
явно и той се е простил с мечтите за епк у люлин
Коментар
� -
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениекопнато от фейса:
[ATTACH=CONFIG]n3759345[/ATTACH]
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахах ахаха, този не е нужно да си признава, че е прост и неграмотен гастар.
Гастарите, вече осмърдяха и фейсбук с техните терзания, та какво остава да кажем за перонците-нулеваци в темата. А имотите скъпи, скъпи... И още доста ще поскъпват...
явно и той се е простил с мечтите за епк у люлинпрепоръка е
Коментар
� -
копнато от фейса:
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахах ахаха, този не е нужно да си признава, че е прост и неграмотен гастар.
Гастарите, вече осмърдяха и фейсбук с техните терзания, та какво остава да кажем за перонците-нулеваци в темата. А имотите скъпи, скъпи... И още доста ще поскъпват...Last edited by СтанчевА.; 14.05.2021, 09:11.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тоя е нелегален у Германия транжира животни до Оснабрюк а у Индия е от кастата на кенефочистачитепрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rattenя, кратунчо се появи у темата.
кратунчо, ти у германия коя класа си
или да питам у индия коя каста си, тая къде събира умрелите животни по улицата ли
ще чакаш тогава за средна класа.
за сега само среден
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
4та данъчна съм, за индийските питай баче Пеше - той ги обича тия със сините венци
За да има средна класа - трябва да има дребен бизнес жив - и тя да го притежава. А в Б-стан курец само има - те курец и за средната класа затова.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rattenя, кратунчо се появи у темата.
кратунчо, ти у германия коя класа си
или да питам у индия коя каста си, тая къде събира умрелите животни по улицата ли
ще чакаш тогава за средна класа.
за сега само среден
За да има средна класа - трябва да има дребен бизнес жив - и тя да го притежава. А в Б-стан курец само има - те курец и за средната класа затова.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. И аз това казах вчера на началник гарата. Така да влизат в инвестиции, в имот само под наем да прекрачват. Треа да си щур да пръснеш даже и 60К€ за имот и то некъде в Курило сигурно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от blackaquarius
Ей това човешката злоба другия да има, а ти не води до психични отклонения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Абе снимката не е от София ми се струва.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПаническо изкупуване на имоти!
https://money.bg/property/brokeri-ot...-po-sveta.html
Това обяснява реакциите на фрустриралите се завърнали арбайтери, както и назлъндисвалите се местни лузъри на перона....ами не ми е мъчно за самодоволните понижители от последния ден
- 1 like
Коментар
�
Коментар