IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

за 7 години без 1 мой лев - 30 бона. Ми квот можах - направих, ти седи в акции на нулата и пиши фантазии за имоти
    Аз мислех, че само социално слабите теглят кредити за такива малки суми

И телефонът ли ти е на изплащане (да работиш с парите на банката)?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест грък плочкаджия взима по-евтино от нашите "майстори"?
      и защо ти отказа да дойде на къщата?
      Идвам си за 1 седмица в БГ - искам да си видя родата и да отпусна, а не да ти работя . Па и тогава го хванах гладен .. сега може и повече да иска, ма не ми се вярва, че дават 60-70€ на ден и 40-50 за помощник. В гръчка фирма се работи 6 часа до 1-2, с БГ шеф по 10 часа че и повече
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

голям подвиг си направил, със заем си купил писоар за 8,5к.
        направо не мога да повярвам, какъв хитър ход е това.
        сега да не се окаже, като при ботчо, че "инвестицията" се е изплатила
        ама с тия пари не можеш и да го освежиш след /представям си ги и тях/ наемателите.
        ще можеш ли поне тия 8,5к да си върнеш ако го продадеш?
        коисаки
        за 7 години без 1 мой лев - 30 бона. Ми квот можах - направих, ти седи в акции на нулата и пиши фантазии за имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Ставри надзирателя
          По темата: Мисля, че имотите ги очаква още поне 30% поскъпване. Следващия спад при тях ще е след още един 7-годишен цикъл.
          Бай Ставри( предишна колежка Станчева, арменски поп, кара Колю касапина.....) захлупвай имоти докато е време- след 7 години с по 30% поскъпване на година ще имаш 210% капиталова добави и приходи от наем......

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
            Едно време се нанесохме в панелка. Духаше от една стена, тапета се беше издул и като го отворихме, се видя, че фугата между панелите е натъпкана с вестници. Та искам да кажа, че няма гаранция, че всичко старо е добре строено и всичко ново е зле. Дори като се зачетох по конструкциите се оказа, че сегашните противоземетръсни норми са по-рестриктивни от преди.
            Кажи какъв му е проблема на турския цимент?
            Koгато конструктора изчислява той залага якост каквата пише в документа в реалността тя е друга.като прибавим и икономията тоест количеството цимент което бетоновия възел прави и съответно строителя..реалността се променя..Фугата се оправя но конструкцията какво да кажа трябват много пари.При старото не смееха да мамят в конструкцията

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Ставри надзирателя
              По темата: Мисля, че имотите ги очаква още поне 30% поскъпване. Следващия спад при тях ще е след още един 7-годишен цикъл.
              бай станчевА. не са ти ясни тия цикли
              не се поти - поскъпване няма да има
              камо ли 30 %

а ако говориш
              за цената на стари каравани като НИ
              - може едни 10 % ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

У гръчко ремонтите са къде 2 пъти вече по йофтини. те 2017-8 бяха по ниски цените. 10€ плочкаджия, при това майстор, а не некадърник. От него съм най-доволен. Кандардисвах го на къщата да ми направи 100кв ма не ще.
                Аз като купувах в Атина имаше 2ст-ни в сутерен за по толкова или па без хасансьор. Сега са от 50к нагоре
                тоест грък плочкаджия взима по-евтино от нашите "майстори"?
                и защо ти отказа да дойде на къщата?
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                  пичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
                  да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
                  нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
                  концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
                  влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
                  знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
                  всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
                  според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
                  и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
                  наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?
                  Темата е много обширна.

При старото строителство имаш по-голяма реална площ и след преработване от стар двустаен, става нов тристаен.

Ако е за под наем, може маломерно ново строителство, че хората от провинцията по ще го харедсат.

Аз съм виждал стари ЕПК от края на 80-те години, много просторни, дори сега вървят над 120 000 евро (големи тристайни с трапезария).

Ние щяхме да имаме такъв през 1995 (тухлен) в Белите брези, но баща ми не се справи финансово и го продаде.

Инвеститорът постоянно му искаше пари (бяха приятели), а той беше с лоша финансова култура и не можа да намери бързо. Минали неща.

Честит първи юни на малчуганите ви и на моя племеник,

Коментар

ама с тия пари не можеш и да го освежиш след /представям си ги и тях/ наемателите.
                    коисаки
                    У гръчко ремонтите са къде 2 пъти вече по йофтини. те 2017-8 бяха по ниски цените. 10€ плочкаджия, при това майстор, а не некадърник. От него съм най-доволен. Кандардисвах го на къщата да ми направи 100кв ма не ще.
                    Аз като купувах в Атина имаше 2ст-ни в сутерен за по толкова или па без хасансьор. Сега са от 50к нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

В Гръчко книга няма, има пазар Обърка се за пореден път с Пуевен даге.
                      Аз на вас ви разказах играта, камиларски И още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.

коисаки
                      Last edited by RUBLA; 01.06.2021, 09:07. Причина: Спазвайте добрия тон!
                      препоръка е

Коментар

да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
                        нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
                        концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
                        влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
                        знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
                        всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
                        според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
                        и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
                        Новото като старото - КАЛПАВО с леки изключения. За старото поне си с нагласата че ще има проблеми, а новото не знаеш в какъв филм ще се вкараш. Примерно не познавам някой който да НЯМА теч на последните 2-3 етажа (в скосяванията)
                        Сам си си отговорил на въпроса . Гипса е калпав материал, ама понеже в БГ валяло и е супер евтин навсякъде се ползва и там където ХИЧ не е подходящ.
                        Мажат дебело за гипс, мноо бързо дърпа и навсякъде напуква и става на паяжина. Отгоре нова тънка и би трябвало да няма проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

За новото нямам нищо добро да кажа.На проект всичко е о кей.В реалността строи се с турски цимент и дървено желязо.Якостта е не точно такава каквато е по проекта и сметките ел захранването гола вода...Никакво отстояние от съседните сгради използваема площ почти наполвин от обявената дето плащаш.Липса на улици места за паркиране пълно безумие....Всички барабар с общината и банките го слагат на клиента глупарник...Да не говорим за транспорт училища магазини ....Иначе всяка сграда уляга с времето и пунатини са възможни ама леки в твоя случай не зная какво е.Аз ново никога не бих купил.По добре в сграда на 70г сталински тип отколкото подобно безумие дето замонолитват стените с пяна и шайбите са никакви...
                          Едно време се нанесохме в панелка. Духаше от една стена, тапета се беше издул и като го отворихме, се видя, че фугата между панелите е натъпкана с вестници. Та искам да кажа, че няма гаранция, че всичко старо е добре строено и всичко ново е зле. Дори като се зачетох по конструкциите се оказа, че сегашните противоземетръсни норми са по-рестриктивни от преди.
                          Кажи какъв му е проблема на турския цимент?

Коментар

Уви, от моят опит често се случва да се напукат стените на новото ново защото сградите се слягат няколко години.... и има яко влага която е добре да изсъхне..... Та в идеалният вариант е добре да се изчака 2-3 години преди да се довърши апарта и сградата вече се е наместила, но като гледам много рядко подобно нещо се случва....- ако някой апарт е празен , то той ще седи празен 10 години щото е купен за тъмна инвестиция....

ПП Относно правописа - сички правим грешки, но при теб типа и честотата им е добра. Едва ли ще се научиш сега и се чодя как работиш с богаташите.... Човек олеква така... Не го пиша да те засегна....
                            ПП2 Тези 10 годишните с Акт15 освен ако не са на под половин от пазарната цена по-добре ги подминавай.... Ботича е спеца по тях :-)

Коментар

от акциите аз съм близо до нулата
                              а се надявах да стана милионер догодина.
                              това болднатото е много добре.
                              ако остават пари, помисли и за един часовник, като на хазартчо.
                              синьото зрънчо.
                              Така е като не послуша като ти казах.Приятел си ама тва УНСС е тотал щета.Иначе си умно момче

Коментар

За новото нямам нищо добро да кажа.На проект всичко е о кей.В реалността строи се с турски цимент и дървено желязо.Якостта е не точно такава каквато е по проекта и сметките ел захранването гола вода...Никакво отстояние от съседните сгради използваема площ почти наполвин от обявената дето плащаш.Липса на улици места за паркиране пълно безумие....Всички барабар с общината и банките го слагат на клиента глупарник...Да не говорим за транспорт училища магазини ....Иначе всяка сграда уляга с времето и пунатини са възможни ама леки в твоя случай не зная какво е.Аз ново никога не бих купил.По добре в сграда на 70г сталински тип отколкото подобно безумие дето замонолитват стените с пяна и шайбите са никакви...

Коментар

Working...
                                X