If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в края на краищата и ние можем да четем
в Интернет
повишенията са нищожни
в замяна на това което предстои надолу
Да, със сигурност. Ще зачетат кеша ти, хахахаха, ще му дадат покупателна способност. То заваля от хартия и пара в застой, решението е да ви подарят имоти. За кво са ви, вие и тез дето ги имате от бабите си едва ли ги обслужвате както трябва. Хахахаха. Живеел си нормално, право каза, хич не ти трябва имот, под наем е милион пъти по-добре. Въпросът е докога. Наблъскани като сардели в хостели, това ви чака.
Няма нищо лошо в чакането. Само се съмнявам, че "големия ти КЕШ" няма да ти стигне и за 1/2 гараж. Хората купуват когато имат пари и нужда от имот. Трябва да призная, че и такива като вас чакащите са нужни, защото за в бъдеще доста наематели ще са нужни. Може би трябва да пеосмислиш идеята да се преместиш темата за наемите.
Интересно мнение от чакача от години на перона, че "имал" голям" кеш, а не си е купил и палатка, докато ние си утроихме имотята. Явно фауната не просто е скъсала с реалността, тя е на друга планета
Интересувала съм се, но тези 3% важат само ако кредитът е за 10 години, при 25 и 30 става 6%.
Сама, да. Затова може би е по-разумно кредитът да бъде над 20 години, дори и да бъдат вдигнати лихвите, няма да се отрази толкова на вноската ми.
Това обаче само при положение, че заделяш поне 2-3 допълнителни вноски месечно за предсрочно погасяване.
Както ти каза песимистът -- максимум за 5-6 години трябва да се изплати кредитът. Ако не можеш да го изплатиш за толкова, значи не можеш изобщо да си го позволиш. Гледай и какво купуваш, защото в момента боклуците са преобладаващи, а за боклук не си струва и 1 лев кредит да се тегли.
Преди малко пуснах едно търсене в кв.Борово. Не знам брокерите, дали имат за малоумни купувачите(едва ли всички те са от село), но има доста панелки обявени за тухла...
а 'надолуто '' го чакаме от горе
с големия КЕШ
който вие го нямате ако не се броят
100 те лева в края на седмицата
Няма нищо лошо в чакането. Само се съмнявам, че "големия ти КЕШ" няма да ти стигне и за 1/2 гараж. Хората купуват когато имат пари и нужда от имот. Трябва да призная, че и такива като вас чакащите са нужни, защото за в бъдеще доста наематели ще са нужни. Може би трябва да пеосмислиш идеята да се преместиш темата за наемите.
И като се евакуира там дето се евакуира с тамошните си доходи сигур може да си позволи и другите две неща....А и да не забравяме тама с две заплати купуват къща....
защото в бг доходите са такива, че за да отделиш за едно трябва да се лишиш най малко от други две .. ако това н беше така българите нямаше масово да се евакуират от бг
И като се евакуира там дето се евакуира с тамошните си доходи сигур може да си позволи и другите две неща....А и да не забравяме тама с две заплати купуват къща....
Преди малко пуснах едно търсене в кв.Борово. Не знам брокерите, дали имат за малоумни купувачите(едва ли всички те са от село), но има доста панелки обявени за тухла...
То навсякъде са така обявите. Добави и за бонус, че има газ, а не ТЕЦ в Борово и Гоцето примерно...
Във всяка втора обява / поне/ има лъжа в нея. Та донякъде оправдавам колегите железопътни акционери макар и при тях проблема да не е точно в брокерите
Аз се надявам зелените да спечелят в Германия, да скочат лихвите, да фалират строителите, да вдигнат данъците на имотите, да започне национализация, че вече не се трае.
за зелените съм и аз, да забранят евтините полети. да фалират всички авиолинии.
надявах се и за нещо на американците ама вече забравих какво беше.
даже пиколото а в свободното време - икономически анализатор от лас вегас, асенси75 спря да пише обнадеждаващи прогнози за тотален крах при имотиту.
о не! пак ли?!
ами демографията, пандемията, затихващата икономика
няма ли вече край
Аз се надявам зелените да спечелят в Германия, да скочат лихвите, да фалират строителите, да вдигнат данъците на имотите, да започне национализация, че вече не се трае.
Коментар