If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо перона е заспал, като заек на фарове?Корелация между баничка със сирене и тристаен апартамент в София. През 2018г. баничката струваше 1лв. Сега е 2,5 лв. Не е ли нормално тристаен апартамент в София, през 2018г. да е струвал 100 000€, а сега да струва 250 000€?
точно обратно е - когато хлябът поскапне х2 , имотите падат с 50% - това е защото имотите поскъпват първи , когато не се отчита инфлация и статистиката отчита дори дефлация ............ инфлацията отчита достигането на парите до потребителските стоки , тогава започва дефлация при имотите
Откак им продаде цените качиха 50%. Вече забравих и кво им продаде. Прости ми, ама не ви следя продажбите, щото са като покупките, демо версия Пеликан.
Откак им продаде цените качиха 50%. Вече забравих и кво им продаде. Прости ми, ама не ви следя продажбите, щото са като покупките, демо версия Пеликан.
Инвеститорско хайку:
Май 21-ва.
Взехме Кон за 100 бона.
Отлетя Чайката...
Ха-ха-ха... Ако си мислиш, че ще прокопсаш като набиеш 250 000 евра в две мухлясали стаички в мафиотската кочина - давай, нашивай се !
Ние ще ти гледаме сеира!
Не съм, аз съм продавач... продавам на тия дет са учили.....
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ха-ха-ха... Ако си мислиш, че ще прокопсаш като набиеш 250 000 евра в две мухлясали стаички в мафиотската кочина - давай, нашивай се !
Ние ще ти гледаме сеира!
Може да имаш някаква логическа концепция ако се беше омел от кочината. А като си тук ще живееш не в собствена, а в чужда кочина...поне в София де, извън нея ти си имаш мамина кочинка некъде вероятно.
Защо перона е заспал, като заек на фарове?Корелация между баничка със сирене и тристаен апартамент в София. През 2018г. баничката струваше 1лв. Сега е 2,5 лв. Не е ли нормално тристаен апартамент в София, през 2018г. да е струвал 100 000€, а сега да струва 250 000€?
Ние ще ти гледаме сеира!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Тук си много прав, ЦКБ са пълни....! Ще ми удържат 6лв. за да изтегля 200. Казах им, че на мен 6лв. ми е пържолата за обяд.
Пълни..... хах един приятел искаше да си рефинансира при тях ипотечния кредит всички документи извади, договор за под 3% лихва и накрая не става бил използвал картата си на ЦКБ и за спортни залагания.та кой в днешно време не я ползва и за това.
Коментар