Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
еми така де, сега ако цените галопират нагоре, а доходите не, в един момент ще се получи дефицит на пари .. предвид борда, тогава този с парите ще е в добра позиция ... ако се стигне до ситуация в която ще се пазаруват главно стоки от първа необходимост .. всичко друго ще поевтиние защото няма да има потребление
- 1 like
Коментар
-
еми така де, сега ако цените галопират нагоре, а доходите не, в един момент ще се получи дефицит на пари .. предвид борда, тогава този с парите ще е в добра позиция ... ако се стигне до ситуация в която ще се пазаруват главно стоки от първа необходимост .. всичко друго ще поевтиние защото няма да има потребление
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е разбира се такова. По-скоро са 70-те и 80те години. Напечатаните пари не са чак толкова много, ако ги погледнеш като процент към момента макар и трилиони да звучи страшно. Но не са и за подценяване - могат спокойно да докарат едни 50% инфлация. Въпроса е за колко време ще го направят. За 1, 2 , 5 или 10 години примерно....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Аз или ти няма как да уцелим или ако уцелим в какво то ще е на късмет....И със сигурност трябва да върви по неутъпкани пътеки !
Last edited by pa4anga; 25.05.2021, 02:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Дивесификация по еврейски тертип с условието ,че времето за пазар на имот е минало отдавна{мое мнение}. При земята е още по страшно положението ! За златото си прав но принципно трябва консултация със специалисти ,хора на които главата им е завряна в активи от поне 10 години ,професионално . Пак казвам, положението на мен ми мирише на зле и въпроса за много пари е къде и в какво .
Коментар
-
подценени са парите, кешовицата ...... ще стане кешовица- царица, това което идва не изглежда като онова от средата на 90 те години
Коментар
-
Взимам си поука....Само глупаците не се учат от грешките си , а всички грешат..
И прав си, че всички са се залетели към имотите у нас, което не може да свърши добре, но няма добри алтернативи освен една, / варианта на Берти/ която уви не харесвам / не искам да ставам тракторист/. Слабо вероятно е да има подценен актив .... може би златото в някаква степен би било по-малко зло, но става въпрос само за физическо и там идваме до проблемите със съхранението и маржовете покупко-продажба....
Коментар
-
Първа грешка, сравняваш ! Но извода ,че ще го ядем е верен ! Щом всичко се е юрнало У имотите ако в тебе е ножа и хляба как ще пострижеш оФцете , м? От умен човек съм чувал ,че видиш ли тенденция трябва да бягаш !
ПП Кой актив е подценен в момента ?! За имотите и битКойнЯ е видно какво е положението У тиквите на простите хора .действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първа грешка, сравняваш ! Но извода ,че ще го ядем е верен ! Щом всичко се е юрнало У имотите ако в тебе е ножа и хляба как ще пострижеш оФцете , м? От умен човек съм чувал ,че видиш ли тенденция тряя да бягаш !
ПП Кой актив е подценен в момента ?! За имотите и битКойнЯ е видно какво е положението У тиквите на простите хора .
И прав си, че всички са се залетели към имотите у нас, което не може да свърши добре, но няма добри алтернативи освен една, / варианта на Берти/ която уви не харесвам / не искам да ставам тракторист/. Слабо вероятно е да има подценен актив .... може би златото в някаква степен би било по-малко зло, но става въпрос само за физическо и там идваме до проблемите със съхранението и маржовете покупко-продажба....
Самото развитие на криптопазара е показателно. Само гледай какви огромни пари са вкарани в нещо, което е реално неизползваем въздух В една мечта и може да бъде нулирано буквално за 1 седмица ..., когато правителствата решат. Айде спекуланти/измамници като Мъск които го рекламират докато продават ги разбирам, ама останалите си ги купуват щото НЯМА алтернатива според тях....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.05.2021, 02:13.
- 1 like
Коментар
-
С това няма как да не се съглася. Всички знаем , че ще стане по-зле за всички. Ясно е че имотите дори да са някакво спасение то едва ли ще е пълно.
Писал съм и преди - през 90-те баща ми изгуби пари за 2-3 апарта поради нерешителност и неосъзнаване на реалностите макар и роднини със Западен или комунистически властопит да му казваха какво иде . Парите му бяха изкарани с як труд. Ето ни нас сега в някаква подобна ситуация - аз бачкам , честно и почтено събира се по нещо и в един момент то става нищо.... Нали не мислиш че бих го допуснал, както и всеки със семейство минало по подобен път....
Как да го напиша за по-ясно. Примерно набутвам се на върха / да може и да се окаже че е сега макар и надали/ и цените падат с 20-30-40% и се възстановяват след 15 години.... Изглежда много зле, а ако се окаже че след 15 години с тези пари акк не отидат в имот сега не може да се купи и мазе ?
Начи баща ми през 90-те с парите за единият апарт успя да си купи 2 тона въглища за зимата....Тези неща ги помня добре....
ПП Кой актив е подценен в момента ?! За имотите и битКойнЯ е видно какво е положението У тиквите на простите хора .Last edited by pa4anga; 25.05.2021, 01:59.
Коментар
-
Нали знаеш ,че винаги става кофти неочаквано за масата народец. То затова има разни маркери уж.Лошото е , че У големите братя е ножа и хляба . А ние ще го ядем пълна програма, а тия имотните с ипотеките неискам да ги мисля, купилите на връх също . Продадохме в Свобода 2008 за 90к евра тристайна тухла - нормална квадратура ,можеш да разгледаш сегашните обяви ,апартамента стои празен от собствениците които са У америката!
Писал съм и преди - през 90-те баща ми изгуби пари за 2-3 апарта поради нерешителност и неосъзнаване на реалностите макар и роднини със Западен или комунистически властопит да му казваха какво иде . Парите му бяха изкарани с як труд. Ето ни нас сега в някаква подобна ситуация - аз бачкам , честно и почтено събира се по нещо и в един момент то става нищо.... Нали не мислиш че бих го допуснал, както и всеки със семейство минало по подобен път....
Как да го напиша за по-ясно. Примерно набутвам се на върха / да може и да се окаже че е сега макар и надали/ и цените падат с 20-30-40% и се възстановяват след 15 години.... Изглежда много зле, а ако се окаже че след 15 години с тези пари акк не отидат в имот сега не може да се купи и мазе ?
Начи баща ми през 90-те с парите за единият апарт успя да си купи 2 тона въглища за зимата....Примерно 5-10 години работа и спестявания от апарт на 2 тона въглища....Тези неща ги помня добре....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.05.2021, 01:56.
- 1 like
Коментар
-
приемам поста ти за поднесена обективно фактическа обстановка .. преди ..
въпроса е какъв според теб трябва да е извода .. защото може в много посоки да се разсъждава
Коментар
-
Кое не разбра ?
въпроса е какъв според теб трябва да е извода .. защото може в много посоки да се разсъждавадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
Коментар