Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Топ две локации - апарт и гараж с наем на гаража 200€, още два наем снасящи обекта на ВМА.
Че се чудя дали да не нашия още един апарт на топ локация. Солен е, наемите са ниски за цената му, чудя се в момента.
Честито, Лордиевич, сега разбрах че си писал за имот на морето. Браво, сподели ми каво е - апарт, линия към морето, има ли разходи, поддръжка, такива неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Като не искаш мутрички.... Обеля,Модерно предградие и тн са твоите кварталиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Пълна лудница..имаме си вземане- даване с хора, които не са виждали въпросния акт, а ние с теб Левчо имаме по цяло тесте.
Тролът не се понася сам, но ще се побърка от злоба, че ти имаш на топ локация в Съфия, аз имам 4 имота в същата тая София + топ ъв тне топ на морето. Побъркват се от злоба и ярост
Че се чудя дали да не нашия още един апарт на топ локация. Солен е, наемите са ниски за цената му, чудя се в момента.
Честито, Лордиевич, сега разбрах че си писал за имот на морето. Браво, сподели ми каво е - апарт, линия към морето, има ли разходи, поддръжка, такива неща.Last edited by bulgarian lev; 24.04.2021, 00:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение
Не само това - освен кошмара на строежа по-надолу има още един готов пълен с мутрички на артекс, които със сигурност са изключително неприятни съседи. Опита ме е научил, че ако някой продава нещо нагласено - с поне 80% вероятност БЯГА от нещо наоколо. Какво те грее локацията като съседа ти съсипва нервите от сутрин до вечер.
150к за приличен, ремонтиран тристаен с голямо мазе може би не е чак толкова лоша оферта. Мястото е добро, точно срешу алеята. Стига дадената квадратура да не е напудрена и да се окажат 60 квадрата по документи, а брокерът да си е измислил останалите. Освен това май е и средният апарт в къщето, което е добре.
Тези къщета са доста позападнали, трябва сериозно саниране на сградата. Малко изолация, да се пипне фасадата и общите части и става в пъти по-здрав и качествен имот от новата тухла, която строят насреща.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Предлагам Берти за арбитър. Понижител е от години, всички помнят "мяу-бау" и тн. Би трябвало да му имаш доверие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Предлагам Берти за арбитър. Понижител е от години, всички помнят "мяу-бау" и тн. Би трябвало да му имаш доверие.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Не само това - освен кошмара на строежа по-надолу има още един готов пълен с мутрички на артекс, които със сигурност са изключително неприятни съседи. Опита ме е научил, че ако някой продава нещо нагласено - с поне 80% вероятност БЯГА от нещо наоколо. Какво те грее локацията като съседа ти съсипва нервите от сутрин до вечер.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами хайде. Това с арбитъра малко трудна в брокерската тема. Май само Ортидокс е безпристрастен тука. Ти какви документи ще представиш?
Коментар
-
Не само това - освен кошмара на строежа по-надолу има още един готов пълен с мутрички на артекс, които със сигурност са изключително неприятни съседи. Опита ме е научил, че ако някой продава нещо нагласено - с поне 80% вероятност БЯГА от нещо наоколо. Какво те грее локацията като съседа ти съсипва нервите от сутрин до вечер.
е...с такова мислене кога ще купиш...риторично питам де..
ПП Да не забравиш да споменеш Слатина и Редута, явно там са ти несподелените любови. Аз не пиша от две години за тези квартали, ама полуидиотите ги споменават заради влагата в главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И това е чиста площ - по новите "стандарти" - 100кв+10мазе или под 1400€ квадрата в ИЗТОК - прехваления квартал.
Мноого е добра офертата.
Има нов строеж баш до блокчето - 2 години АД
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
150лв.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами хайде. Това с арбитъра малко трудна в брокерската тема. Май само Ортидокс е безпристрастен тука. Ти какви документи ще представиш?
Коментар
Коментар