Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ledosvetlenie; 11.09.2021, 16:03.
- 1 like
-
Ето, зрителите зяпачи може да се молят да се сбъднат нещата в такъв ред. Има резон. Безпристрастен повишител съм и поствам този мек анализ. Лично аз съм внимателен с избора си за покупка.
https://m.dotbg.bg/article/10150678Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Стигнаха ли тавана цените на имотите и защо въпреки кризата имаме ръст на сделките? - Economy.bg
Стигнаха ли тавана цените на имотите и защо въпреки кризата имаме ръст на сделките?
=========================================
Два въпроса които всеки понижител си задава при събуждане и преди лягане.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеРазкажи за стратегията, с какво е по- различна от на Киосаки. Нека има и нещо полезно във форума- не само глупости и лични нападкиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Инак целия ми концепт за НИ е различен от Кийосаки-идейките, затова и не ме лови ефекта на доминото дето го фалира него. Вие си фантазирайте, не ми пречите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
различен е, защото азиатеца взима поредица от ипотеки
а на теб са ти отпуснали само 1
иначе щеше да се хвалиш, че е същия концепт.
Коментар
-
При мен не искат начална вноска, казах ти че си далеч от немската материя, не се напъвай
Оня другия ми цитира някакви суми, дето са джобни и ги имам кеш. Но дори и тогава пак ще взема ипотека, щото е без лихва - и му бъркам в неговия джоб, не в моя
Инак целия ми концепт за НИ е различен от Кийосаки-идейките, затова и не ме лови ефекта на доминото дето го фалира него. Вие си фантазирайте, не ми пречите.
Ти понеже ги държиш джобни за това си се увъртел със заеми - Явно обаче не си доволен от ефекта със заема за колибата щом нещеш и да чуеш за друг заем
Коментар
-
При мен не искат начална вноска, казах ти че си далеч от немската материя, не се напъвай
Оня другия ми цитира някакви суми, дето са джобни и ги имам кеш. Но дори и тогава пак ще взема ипотека, щото е без лихва - и му бъркам в неговия джоб, не в моя
а на теб са ти отпуснали само 1
иначе щеше да се хвалиш, че е същия концепт.Last edited by aleks262; 11.09.2021, 13:25.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Питам те каква е причината да не го направиш?
Щото те е било страх че ще паднат имотите и ще го загубиш или щото нямаш парите за началната вноска или щото банката не би ти отпуснала кредит
Инак целия ми концепт за НИ е различен от Кийосаки-идейките, затова и не ме лови ефекта на доминото дето го фалира него. Вие си фантазирайте, не ми пречите.Last edited by aleks262; 11.09.2021, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнениеДнес имотките няма да се котират много. И да се покачват няма. И другата седмица ще е така.
Май ще започват леко да се приплъзгват към урвата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Що говориш в бъдеще време тя вече бега с всички последващи екстри дето си описал
да се чете бегАпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако можеше, щеше.
ама трябва тебе да те търтят гостите като бега айше
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Виж къв отговор ти е дал, смита несвързано.Аз ще ти кажа. Защото лимита му и възможности за кредит откъм доходи, а вече и възраст е толкоз. Да му отпуснат 20-30, макс 40К€ и той да ги връща 15 години ама преко сили. Остават му след вноски колкото да вегетира и ако не беше и 13-те евро от хана щеше гол да ходи.
Обаче успееш ли да вземеш след това е много добра сделка защото плащаш само лихвата на заетите 150к евра около 2% тоест около 250 евро на месец - Апарта го отдаваш за около 1000 и всеки месец си прибираш чисто по поне 600 след такси поддръжка и тн.
Ако кредита е за 20г на края плащаш 150к евра на куп или ако ги нямаш продаваш и се чистиш с банката
От доста време ги гледам тия схеми в УК и мисля да се пробвам, ако се получи в София няма да пипна да купувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, това е, а някои понижители тук даже отричат инфлацията
Коментар
Коментар