If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Докторската не съм виждал нищо за 15 000 евро на квадрат.
Това видя ли го:
Annual tax amount: $9,722
А знаеш ли колко от наема ще отива за щатски и федерален данък?
Не всичко, което хвърчи се яде, Митее.
Що, ти да не би да знаеш колко
В 'мериката е така с данъците, инак мислех пенцията да е във Флорида Обаче и много бивши пандизчии се въртят вече, та се отказах.
Това видя ли го:
Не всичко, което хвърчи се яде, Митее.
Като теглиш чертата след всички данъци и такси и такса за пропърти мениджмънт компанията пак ще взимаш повече наем без да си мърдаш пръста. Ако искаш можем да го сметнем с точност да видиш, че е така. Тук преди малко гледах "двустаен" стая и холокухня с неправилни форми в Сан Стефано Плаза - 275 000 евра на шпакловка и замазка.....
Тук в докторската градина са ти подобни цените къде е ситито на Сан Франциско, къде е Докторската Градина. Какъв наем ще взимаш от едното и от другото. Няма база за сравнение.....
Това видя ли го:
Тук в докторската градина са ти подобни цените къде е ситито на Сан Франциско, къде е Докторската Градина. Какъв наем ще взимаш от едното и от другото. Няма база за сравнение.....
А няма. Ботчо е сериозен играч ще видиш, че ще прати. Аз мисля и за къща да го питам, че едни съседи се нашиха с 500+ К. еуро. Според мен ще може да я намери за 100-120к макс.
Прецакали са се много.
Ботичът сигурно ги намира за 70-80, а на Янко направо му ги дават на цени от 2001ва
В целия свят, даже и Албания яко нагоре, но ние чакаме балоня да се спука и с напечатаните трилиони хартия като ще настане една евтиния и хачене на корем от всеки - от кондуктор до професор и шейх. А шейховете ще продават без пари на кондукторите и ханджиите по целио свет.
Като не схващаш причината, ти остава само да се молиш С лице към Мека ...
А няма. Ботчо е сериозен играч ще видиш, че ще прати. Аз мисля и за къща да го питам, че едни съседи се нашиха с 500+ К. еуро. Според мен ще може да я намери за 100-120к макс.
В целия свят, даже и Албания яко нагоре, но ние чакаме балоня да се спука и с напечатаните трилиони хартия като ще настане една евтиния и хачене на корем от всеки - от кондуктор до професор и шейх. А шейховете ще продават без пари на кондукторите и ханджиите по целио свет.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар