If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля да се правя на луд
той и без това си ги говори тия истории за големо мяу
Да, всъщност той е наградил толкова наемодатели с неговите теории за гоУмо МЯУ за цели 8 години, безплатно, че май ние трябва да го черпим по един рибай стек с бутилка розе.
Бе дано да не е купил ЕПК-то, че уйдоха цените у ряката...
Гарантирано не го е купил. Той е правоверен в надутия балон от 2017г. Неговият ментор, също е вярващ в балон и на технологичните. Аз повярвах на друг гуру от САЩ за технологичните, затова и набих в etf с ядро s&p 500 и йош едан с ядро насдак. Живи и здрави, за седмица съм -35€. В имоти, никогаш не съм бил минусов играч... За мен диверсификацията е забавление, щото фундамента в инвестициите /имоти/ вече съм го придобил и сега мога да си позволя всякакви волности в активите...
Накавръчко е ясен, но той поне има деЦка, но има понижители на които родителите им живеят в боксониера, та ще им се наложи да сложат леглото или в коридора или в тоалетната (ако е по-голяма).
===2079===
Оня ден бях в Карлово по огледи и откакто накавръчко продаде етажа на ВРЪХ, констатирам, че там цените са прибавили едни +40%.
Бе дано да не е купил ЕПК-то, че уйдоха цените у ряката...
Накавръчко е ясен, но той поне има деЦка, но има понижители на които родителите им живеят в боксониера, та ще им се наложи да сложат леглото или в коридора или в тоалетната (ако е по-голяма).
===2079===
Оня ден бях в Карлово по огледи и откакто накавръчко продаде етажа на ВРЪХ, констатирам, че там цените са прибавили едни +40%.[/QUOTE]
не думай
па да го беше задържал още малко
а той, зор да го продава точно преди финалния рън
===2079===
Оня ден бях в Карлово по огледи и откакто накавръчко продаде етажа на ВРЪХ, констатирам, че там цените са прибавили едни +40%.
Преди малко гледах обяви за къщи на 100 км от СФ в живописни, полупланински селца, до магистрала Хемус.
Стари, наследствени къщи от баба и дядо се продават скъпо (понякога с малко ремонт) - колкото за един апартамент в СФ по цени от 2014 г.
Обаче рядко се купуват и продажбите стават на ниските цени, както добре знаем.
Коментар