Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Защо да е друго с имотите? виж в ЮС колко скочиха последната година и колко в БГ. От всички причини за растеж на цената на имотите тук имаш само ниската цена на кредита. Нито демографията е ок, нито икономиката, както правилно каза заради корупцията инвеститорите ни заобикалят. Дори Сърбия, която не е в ЕС и Нато има много повече и по- големи чуждестранни инвестиции. А ако тръгнем да се сравняваме с Унгария или Словакия положението е трагично. Без чуждестранни инвестиции, които да намалят още безработицата и да вдигнат заплатите по естествен начин няма как да спрем миграцията на населението към по- богатите и уредени страни. Затова в момента имаш няколко града в страната където горе- долу можеш да работиш нещо нормално и всичко друго е леш. Съответно можеш да си купиш къща на 2 етажа с голям двор за десетина хиляди лева.....
Аз от доста време проучвам ситуацията в УК и ако ми се получат нещата скоро ще се пробвам там
Ама не съм седнал да рева щото там имало по добри дилове - Като видиш някъде че е по добре и ти е по силите просто се пробвай, а не реви по форумите - Това не помага да станеш по успешен инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
360. Евро. От стая. МесечноПлачи! И плъха до тебе, в хор
Тези 12е на нощ говорят страшно много за нивото на имота за неговата цена и за клиентите които го позват
Колкото по малко говориш толкова по малко за смях ставаш
Коментар
-
Че аз трагикомедията ви я гледам всеки ден, киното е тука
Плаче ми се, тия кат теб и Слатинари блъскат цял месец за толкоз. А аз имам повечко стаи...
Търпя, мъка мъкаааа, живот хахахахаха!
само още 10-15 години ще е така.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хаха, това със сигурност са подведени хора от понижители като нашите многоникови герои. Призовавам всички опарени наематели от лъжливите им прогнози да изискват ай пи адресите на тези тролове и да ги съдят
Сигурно си мислиш че 85% от купилите тази година блеещи стадни единици са го направили след като са ти прочели постовете за неспирен ръст години напред . А ?
.
Коментар
-
Че аз трагикомедията ви я гледам всеки ден, киното е тука
Плаче ми се, тия кат теб и Слатинари блъскат цял месец за толкоз. А аз имам повечко стаи...
Внимавай да не се амортизираш тотално преди да дойде дългоочавканата пенсийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
БФБ е друга схема и дори и американската борса да расте БФБ няма да тръгне станилно нагоре.Причините са много,но една от тях беше крадливото управление на Боко.Освен това на БФБ читави компании мислещи за инвеститорите си се броят на пръсти.Това всичко отблъсна всякакви чуждестранни инвеститори да влязат на нашия пазар.С недвижимите имоти е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на тебе сигурно ти се плаче, като знаеш как ги изкарваш тия скъсани 300евро
потърпи още малко
после те чака живот като на кино
- 1 like
Коментар
-
Ами трябва да се внимава с никове на два петъка, които не са прибрали 1ст. през живота си от наем....като не им харесват инвестициите в имоти, да си отворят теми за инвестиции в кокошки или прасета и там да си споделят за курниците и свинарниците
Ние ще си пишем за имотите които ще закупим след като сринат в цената .
Коментар
-
360. Евро. От стая. МесечноПлачи! И плъха до тебе, в хор
потърпи още малко
после те чака живот като на кинопрепоръка е
Коментар
-
Ами трябва да се внимава с никове на два петъка, които не са прибрали 1ст. през живота си от наем....като не им харесват инвестициите в имоти, да си отворят теми за инвестиции в кокошки или прасета и там да си споделят за курниците и свинарницитеПлачи! И плъха до тебе, в хор
- 1 like
Коментар
-
Той е писал ве, тая година 40% надоле още
без айшето да върти...баници за закуска на гостите, около 40% надолу в приходите
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми и аз това писах преди половин година като наемите бяха на дъното. Който иска да е на тънко няма проблем. Просто ще наема апарти с ремонт от преди десетилетия. Ако иска ново ще плаща като поп.
А в последно време много хора си правят библиотеки и се снимат на фона им, но не четат книгите,
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=74ap2f&f1=1Last edited by Evgo; 13.09.2021, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
БФБ е друга схема и дори и американската борса да расте БФБ няма да тръгне станилно нагоре.Причините са много,но една от тях беше крадливото управление на Боко.Освен това на БФБ читави компании мислещи за инвеститорите си се броят на пръсти.Това всичко отблъсна всякакви чуждестранни инвеститори да влязат на нашия пазар.С недвижимите имоти е друго.
И ти се наташачи баш в средата, да ти пусна ли пак Араш бавно влиза във пандиза, да си като у дома?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар