Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo
Напротив, той обичаше да се хвали с нас, въпреки че с него не се разбирахме, заради лошите му инвестиции и това че не ми даваше нищо в периода 2002 - 2016 г.
А вярваше като теб в собственото производство, затворен цикъл, големи добиви и да се прави по съвременния начин, без мизерия, с големи инвестиции. Продажбите му бяха слаби и много го крадяха местните селяни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пеше, зона б-18 бива ли я?
има ли много бели ора тама или е предимно индийци?Last edited by national power; 13.05.2021, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не ми приписвай качества които нямам.Баща ти явно е бил честен и почтен човек и сигурмо до е срам от тебе
има ли много бели ора тама или е предимно индийци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, имам чувство, че светогледа и поведението ти са оформени под въздействието на майка ти и баба ти.
и без никакво участие на баща ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Напротив, той обичаше да се хвали с нас, въпреки че с него не се разбирахме, заради лошите му инвестиции и това че не ми даваше нищо в периода 2002 - 2016 г.
А вярваше като теб в собственото производство, затворен цикъл, големи добиви и да се прави по съвременния начин, без мизерия, с големи инвестиции. Продажбите му бяха слаби и много го крадяха местните селяни.
и без никакво участие на баща ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Абе ти в много неща си убеден ма си далече от истината
https://www.segabg.com/hot/category-...m-se-razigraha
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И в началото на 2008г стана жертва на измама и не му платиха 2/3 от това лозе при продажба. А той можеше да се допита до нотариуската и тя щеше да му каже, че има голям риск и да му обясни нещата от правна гледна точка.
Той изповядваше твоите ценности бай Пешо (вкл. еснафство и икономии за някой неща) , : )Last edited by X_Y; 13.05.2021, 19:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А казваш, че българите не ядели вече доматите с колците. Дали е така, я се замисли?
Големи претенции, европейска столица, растящи доходи...
Същевременно боклуците, простотията и укриването на доходи са все още на нивото на 1990 година.
Аз съм почти убеден, че повечето от вас, които се пишете за инвеститори в имоти, не сте декларирали и стотинка доходи от наеми. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка. Обичате да раздавате акъл наляво-надясно, а същевременно сте най-големите Ганьовци на земята.
Коментар
-
Дано да е така. Тук поне няколко души се тупаха в гърдите как били изповядвали на данъчна оценка. Не конкретизирам и не набеждавам теб конкретно, говоря обобщително.
Иначе, за 2020 си платих всичко до стотинка. И в Германия (където имам доходи, които са облагаеми само там), и в България. По принципа за уседналост успях да избегна някои плащания в трети държави, но напълно легално.
Лично мнение, но хората са различни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони, не е добре да пишеш с назидателен тон след като имаш сметки в няколко офшорни зони....Дори да е законно / не е сигурно на база уседналост/ едва ли е морално.... Сигурно към момента имаш значително по-голям доход от мен, а аз плащам пъти повече данъци от теб....
За другите не мога да говоря, но данъците си ги плащам изрядно за всеки приход който имам.... Бих ли плащал всичко с карта и да нямам никакви пари в брой извън банка ако не беше така .... Сега нещата много лесно могат да се проверят за всеки и не е логично да се крият ниските данъци у нас. Повечето не мисля, че крият и по приходите в бюджета се вижда.... Виж за инвеститорите в акции, койни и т.н. не съм сигурен, че плащат всичко.... то и за тези с повече търговийка няма и как да го опишат....Както ти си убеден за някои неща така и аз съм убеден дори повече, че няма да платиш данък на печалбите за които писа наскоро....дори ниският у нас и абсурд за високият в Германия....
Виж ако скалата стане прогресивна, не съм сигурен как ще бъде.... Мисля тогава сивото ще преобладава.
Но дискусията отиде пак в грешна посока, а тя беше , че банките все по-яко щавят и това ще се отрази на имотите.
Иначе, за 2020 си платих всичко до стотинка. И в Германия (където имам доходи, които са облагаеми само там), и в България. По принципа за уседналост успях да избегна някои плащания в трети държави, но напълно легално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Последната ми покупка е на двойна цена на данъчната оценка, а предпоследната с 25% под нея
Не искам да му обяснявам, че преди е имало игри / видяхме ги с политиците/ , но сега риска от проблеми / не само данъчни, а и по-сделката/ е по-голям от ползите и няма смисъл да се прави....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
неефективно разходване на средства казваш , ти на държавна работа ли си някъде ? представяш ли си собственика да трябва да пътува често дълъг път ,изисква го работата му и да кара vw polo примерно ? или пък да кара пасатче за 2 бона а да управлява 10 милиона ? не че няма такива стипци но от определен марж нагоре колата{убавата } е удобство и престиж и разхода няма значение, са изключвам бентлита ,бугатита ,ролсове и прочие !
А управлението на 10 милиона лв. не е нещо велико, което да заслужава служебна S-класа примерно.
- 1 like
Коментар
-
. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка
Коментар
-
А казваш, че българите не ядели вече доматите с колците. Дали е така, я се замисли?
Големи претенции, европейска столица, растящи доходи...
Същевременно боклуците, простотията и укриването на доходи са все още на нивото на 1990 година.
Аз съм почти убеден, че повечето от вас, които се пишете за инвеститори в имоти, не сте декларирали и стотинка доходи от наеми. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка. Обичате да раздавате акъл наляво-надясно, а същевременно сте най-големите Ганьовци на земята.
За другите не мога да говоря, но данъците си ги плащам изрядно за всеки приход който имам.... Бих ли плащал всичко с карта и да нямам никакви пари в брой извън банка ако не беше така .... Сега нещата много лесно могат да се проверят за всеки и не е логично да се крият ниските данъци у нас. Повечето не мисля, че крият и по приходите в бюджета се вижда.... Виж за инвеститорите в акции, койни и т.н. не съм сигурен, че плащат всичко.... то и за тези с повече търговийка няма и как да го опишат....Както ти си убеден за някои неща така и аз съм убеден дори повече, че няма да платиш данък на печалбите за които писа наскоро....дори ниският у нас и абсурд за високият в Германия....
Виж ако скалата стане прогресивна, не съм сигурен как ще бъде.... Мисля тогава сивото ще преобладава.
Но дискусията отиде пак в грешна посока, а тя беше , че банките все по-яко щавят и това ще се отрази на имотите.
- 1 like
Коментар
Коментар