IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Истината е една - Света Троица с над 6% спад за 2020. На базата на 5-10% ръст в другите райони. Това нещо да ти говори, а дедо Пеше? Май никой не иска да живее в това заформящо се гето, хахаха....

https://www.segabg.com/hot/category-...m-se-razigraha
    Говори ми разбира се и то е че с главата не си наред.Не вярваше на брокери сега извъднъж започна да им вярваш....когато ти е угодно вярваш когато не ти е угодно не вярваш.Всички знаем как се манипулират цени...Не казвам че Света троица е най хубавото място но на мен си ми харесва....Я ми кажи у Иван Вазов колко кооперации имат дворове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Напротив, той обичаше да се хвали с нас, въпреки че с него не се разбирахме, заради лошите му инвестиции и това че не ми даваше нищо в периода 2002 - 2016 г.

А вярваше като теб в собственото производство, затворен цикъл, големи добиви и да се прави по съвременния начин, без мизерия, с големи инвестиции. Продажбите му бяха слаби и много го крадяха местните селяни.
      Е няма как говедо като тебе да се разбира с почтен и трудолюбив човек.Замисли се какво съм ти написал...Не е за да те обиждам но ти явно не може да се промениш..С кои вас се е хвалел баща ти не зная.Не петни повече паметта му.Венко ясно ти каза чии гени си наследил

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пеше, зона б-18 бива ли я?
        има ли много бели ора тама или е предимно индийци?
        Бива я Венко ора има всякакви.Магазини всякакви каквото ти дотрябва и когато ти дотрябва има.Метро транспорт три парка.На 20 минути от идеален център.изгониха наркоманите при тебе у Папурково.Много нови сгради никнат всеки месец.На мен ми харесва...парка на Света Троица е много добре.По убаво е от папурково и бучумишите.Индийци се намират у съседната зона е татарлито....Но ще им намерят цаката да ги изгонят...Много апетити има за мястото.На мен индийците не ми пречат и като гледам от тях има много по свестни от тия папурковци къде претендират да са елит...Разправял съм случката на пазар Димитър Петков дето един българин ме накара да се срамувам а циганката ме намправи разноглед....
        Last edited by national power; 13.05.2021, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не ми приписвай качества които нямам.Баща ти явно е бил честен и почтен човек и сигурмо до е срам от тебе
          пеше, зона б-18 бива ли я?
          има ли много бели ора тама или е предимно индийци?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

евго, имам чувство, че светогледа и поведението ти са оформени под въздействието на майка ти и баба ти.
            и без никакво участие на баща ти.
            Не е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Напротив, той обичаше да се хвали с нас, въпреки че с него не се разбирахме, заради лошите му инвестиции и това че не ми даваше нищо в периода 2002 - 2016 г.

А вярваше като теб в собственото производство, затворен цикъл, големи добиви и да се прави по съвременния начин, без мизерия, с големи инвестиции. Продажбите му бяха слаби и много го крадяха местните селяни.
              евго, имам чувство, че светогледа и поведението ти са оформени под въздействието на майка ти и баба ти.
              и без никакво участие на баща ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Абе ти в много неща си убеден ма си далече от истината
                Истината е една - Света Троица с над 6% спад за 2020. На базата на 5-10% ръст в другите райони. Това нещо да ти говори, а дедо Пеше? Май никой не иска да живее в това заформящо се гето, хахаха....

https://www.segabg.com/hot/category-...m-se-razigraha

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И в началото на 2008г стана жертва на измама и не му платиха 2/3 от това лозе при продажба. А той можеше да се допита до нотариуската и тя щеше да му каже, че има голям риск и да му обясни нещата от правна гледна точка.

Той изповядваше твоите ценности бай Пешо (вкл. еснафство и икономии за някой неща) , : )
                  Не ми приписвай качества които нямам.
                  Last edited by X_Y; 13.05.2021, 19:07.

Коментар

А казваш, че българите не ядели вече доматите с колците. Дали е така, я се замисли?
                    Големи претенции, европейска столица, растящи доходи...
                    Същевременно боклуците, простотията и укриването на доходи са все още на нивото на 1990 година.

Аз съм почти убеден, че повечето от вас, които се пишете за инвеститори в имоти, не сте декларирали и стотинка доходи от наеми. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка. Обичате да раздавате акъл наляво-надясно, а същевременно сте най-големите Ганьовци на земята.
                    Абе ти в много неща си убеден ма си далече от истината

Коментар

Дано да е така. Тук поне няколко души се тупаха в гърдите как били изповядвали на данъчна оценка. Не конкретизирам и не набеждавам теб конкретно, говоря обобщително.

Иначе, за 2020 си платих всичко до стотинка. И в Германия (където имам доходи, които са облагаеми само там), и в България. По принципа за уседналост успях да избегна някои плащания в трети държави, но напълно легално.
                      Каквото било някога било, вече не е така според мен. За който мисли дългосрочно е добре всеки приход който има да го декларира и да му плати данъка докато е НИСЪК. Сега Заплатката ще напише аз казах ли ви, но и аз съм наясно, че данъците ще се вдигат / няма как/ , просто не с такова темпо както той мисли. И по този повод е добре, човек да има доказан доход на нисък данък, ако някога реши да купува нещо скъпо. Защото дори сега да може да се пропусне по нещо за който иска, то в бъдеще това ще е все по-трудно и за покупката на скъпото нещо ще му се наложи да плати повече данък впоследствие.... или няма да може да купи желаното нещо щото не може да докаже дохода....
                      Лично мнение, но хората са различни....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Джони, не е добре да пишеш с назидателен тон след като имаш сметки в няколко офшорни зони....Дори да е законно / не е сигурно на база уседналост/ едва ли е морално.... Сигурно към момента имаш значително по-голям доход от мен, а аз плащам пъти повече данъци от теб....
                        За другите не мога да говоря, но данъците си ги плащам изрядно за всеки приход който имам.... Бих ли плащал всичко с карта и да нямам никакви пари в брой извън банка ако не беше така .... Сега нещата много лесно могат да се проверят за всеки и не е логично да се крият ниските данъци у нас. Повечето не мисля, че крият и по приходите в бюджета се вижда.... Виж за инвеститорите в акции, койни и т.н. не съм сигурен, че плащат всичко.... то и за тези с повече търговийка няма и как да го опишат....Както ти си убеден за някои неща така и аз съм убеден дори повече, че няма да платиш данък на печалбите за които писа наскоро....дори ниският у нас и абсурд за високият в Германия....
                        Виж ако скалата стане прогресивна, не съм сигурен как ще бъде.... Мисля тогава сивото ще преобладава.

Но дискусията отиде пак в грешна посока, а тя беше , че банките все по-яко щавят и това ще се отрази на имотите.
                        Дано да е така. Тук поне няколко души се тупаха в гърдите как били изповядвали на данъчна оценка. Не конкретизирам и не набеждавам теб конкретно, говоря обобщително.

Иначе, за 2020 си платих всичко до стотинка. И в Германия (където имам доходи, които са облагаеми само там), и в България. По принципа за уседналост успях да избегна някои плащания в трети държави, но напълно легално.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Последната ми покупка е на двойна цена на данъчната оценка, а предпоследната с 25% под нея
                          Моята последна е също над данъчна на реалната цена , която съм платил и хем е ново, а данъчната оценка излезе много висока - почти това което платих ....и от тук пък данъка за имота ми е в пъти по-висок от други сгради наблизо със смешни данъчни оценки....
                          Не искам да му обяснявам, че преди е имало игри / видяхме ги с политиците/ , но сега риска от проблеми / не само данъчни, а и по-сделката/ е по-голям от ползите и няма смисъл да се прави....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

неефективно разходване на средства казваш , ти на държавна работа ли си някъде ? представяш ли си собственика да трябва да пътува често дълъг път ,изисква го работата му и да кара vw polo примерно ? или пък да кара пасатче за 2 бона а да управлява 10 милиона ? не че няма такива стипци но от определен марж нагоре колата{убавата } е удобство и престиж и разхода няма значение, са изключвам бентлита ,бугатита ,ролсове и прочие !
                            Големите компании разполагат с бюджет, който не се разходва от собствениците, а от мениджъри. Даже в някои от чуждестранните големи компании, тукашните мениджъри са виждали собствениците само на снимка. Така че е горе-долу същото като държавната работа - трябва да харчиш едни пари.
                            А управлението на 10 милиона лв. не е нещо велико, което да заслужава служебна S-класа примерно.

Коментар

. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка
                              Последната ми покупка е на двойна цена на данъчната оценка, а предпоследната с 25% под нея

Коментар

А казваш, че българите не ядели вече доматите с колците. Дали е така, я се замисли?
                                Големи претенции, европейска столица, растящи доходи...
                                Същевременно боклуците, простотията и укриването на доходи са все още на нивото на 1990 година.

Аз съм почти убеден, че повечето от вас, които се пишете за инвеститори в имоти, не сте декларирали и стотинка доходи от наеми. И че покупките/продажбите сте ги изповядвали все на данъчна оценка. Обичате да раздавате акъл наляво-надясно, а същевременно сте най-големите Ганьовци на земята.
                                Джони, не е добре да пишеш с назидателен тон след като имаш сметки в няколко офшорни зони....Дори да е законно / не е сигурно на база уседналост/ едва ли е морално.... Сигурно към момента имаш значително по-голям доход от мен, а аз плащам пъти повече данъци от теб....
                                За другите не мога да говоря, но данъците си ги плащам изрядно за всеки приход който имам.... Бих ли плащал всичко с карта и да нямам никакви пари в брой извън банка ако не беше така .... Сега нещата много лесно могат да се проверят за всеки и не е логично да се крият ниските данъци у нас. Повечето не мисля, че крият и по приходите в бюджета се вижда.... Виж за инвеститорите в акции, койни и т.н. не съм сигурен, че плащат всичко.... то и за тези с повече търговийка няма и как да го опишат....Както ти си убеден за някои неща така и аз съм убеден дори повече, че няма да платиш данък на печалбите за които писа наскоро....дори ниският у нас и абсурд за високият в Германия....
                                Виж ако скалата стане прогресивна, не съм сигурен как ще бъде.... Мисля тогава сивото ще преобладава.

Но дискусията отиде пак в грешна посока, а тя беше , че банките все по-яко щавят и това ще се отрази на имотите.

Коментар

Working...
                                X