IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+1
    щом си отворен и не чакаш статично си ОК. Дългът е лост, с който може да поместиш планина (уж), но и лостът тежи особено ако се налага да го носиш 20-30 години.

Постановката сега или никога е възможно най-грешния подход за взимане на решение особено за големи(скъпи) покупки. Голяма част от 'спецовете' тук са 50+ и вероятно се усеща, че за тях наистина времето лети и гледат от тази гледна точка и вероятно са си прави за себе си. За един човек около 30-те нещата са съвесем различни и хоризонтът е много по-далеч и не виждам причина един 50+ човек да казва, че един 30г човек трябва да мисли и действа като че сега е краят на кариерата му , развитието му и въобще спад в жизнените показатели.

успех

Е да де, когато пазарувах добрите покупки и аз бях на 46. Не че не можех две години преди това. Тогава стоплих че трябва.
    Тези на 30 имат време. Ще поживеят хвъркайки и под наем, па и тати още здрав може да помага (принципно говоря, нямам никого предвид, но на 30 е общо взето така, поне доскоро е побутвал яко). И после ще шарят къде ще идат...жените им ще ги принудят най-малкото.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

стига еврейски постановки бе, ПАЧАНГА
      баш па вашето племе да говори за нематериалното, айде нема нужда.
      Тоз евреин? Ти ка го виждаш като евреин - обикновен ръб от Бългерия с жена с еврейско потекло. Подаръци не са му направили като гледам. Сам каза - в Ерусалим сите е на жена ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Споко, ще ги попилееш и тях като останалите ВИП знаеш кво е нали, временно имал пари хахахаха
        Аз временно, а ти никога. Бунгалото и хана да приемем че утре си на нула с кредитите и кво имаш? Пари или имоти да те ранят. Айде Кретенски учи бъдещите емигранти от Ловешко кво ги чака. Мен недей.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Eвго ,евго . Живота не е постигане на материалното бре, това е само основата ,справка Маслоу . СмисълЪт е нейде другаде !
          стига еврейски постановки бе, ПАЧАНГА
          баш па вашето племе да говори за нематериалното, айде нема нужда.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Стискай зъби, Миро, още 15 години камериерство и после ще си отживееш.
            Ще видят тогава всички, които са ти се подигравали (а те не са малко, труден живот си имал), кон боб яде ли
            Стискай ти, мое да мина да ти викна едно кайве, ако слушкаш. Да не умреш хептен от глад ...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

туй дето ще го види е изплащането и на немския ми имот - както стана вече с гръчкия
              От лаф на лаф обявих какво правя тук, изплатих, пак обявих - пак ще изплатя. Докато клефуците висят пред Лидл да си подаваш шишето.
              Стискай зъби, Миро, още 15 години камериерство и после ще си отживееш.
              Ще видят тогава всички, които са ти се подигравали (а те не са малко, труден живот си имал), кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

Станчева
                откачила си тотално жиците
                24/7 едно и също
                и така 14-15 години
                с ония панелния кашонер

това ако продължи с този темп
                още малко
                няма да видиш голямото суркане
                в цените на Недвижимите Имоти
                туй дето ще го види е изплащането и на немския ми имот - както стана вече с гръчкия
                От лаф на лаф обявих какво правя тук, изплатих, пак обявих - пак ще изплатя. Докато клефуците висят пред Лидл да си подаваш шишето.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мани ги, само кредити им в тиквите. Аз се чудя къде да затворя половин милион те с кредит инвест ще правят. Ми и у децките на мама още половината.
                  Споко, ще ги попилееш и тях като останалите ВИП знаеш кво е нали, временно имал пари хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

греха не е признат следователно ––––––––>>>> грях няма. А надежди да се дават е доста християнско. Тъй, че клетниците сами са си виновни, пък и без клетници ------->>>>няма наематели и обитатели на помещения в жилищата отредени за деца. :-) (така по-добре ли звучи Рубла?)
                    Станчева
                    откачила си тотално жиците
                    24/7 едно и също
                    и така 14-15 години
                    с ония панелния кашонер

това ако продължи с този темп
                    още малко
                    няма да видиш голямото суркане
                    в цените на Недвижимите Имоти

Коментар

• Напълно подкрепям MrSamGold!

Имотите са пълна набутвация за съвременния начин на живот.

Пълнене на S&P/Nasdaq ETF e 100 пъти по - добре от инвестиции в имоти за живеене или под наем. Даже да удариш голяма сума на момента е по - добре от това да чакаш удобен момент. Time in the market. НЕ timing the market.

Буташ 30 години по 1000 лева и си милионер и отгоре. После си зимаш едно двустайно на Несебър за пенсионерство или в Гърция.

НО, за жената и семейството, гнездото е важно, а за мъжа семейството е дълг и чест. Така, че не винаги рационалното решение е по - правилното.

MrSamGold гледай да изкараш кинта на борсата, защото съвременните каки си искат апартамент до мола а цените до парадайза са соленки 200k EUR за голям апарт с двоен гараж.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSamGold Разгледай мнение

По-надолу казах, няма нищо по хубаво от това да си имаш твое си местенце. Но ако цената на това е жилищен кредит, идиотски надута цена, влощаваща се среда (защото София става България и инфраструктурата почва да става трагична) , тогава нещата рязко се променят.

Все още нямам и семейство, не виждам причина сам човек да се хвърля в такава покупка. Дет се вика, и 2 стаи са ми достатъчни : ).

утре може ме залюбят, след 2 години може сме трима ... тогава бих мислил по друг начин, но засега .. това е моята гледна точка. Както и на много други млади хора, защото в тази тема повечето хора са си 30+ според мен .. Викам да споделя някоя по-свежа гледна точка : )
                        +1
                        щом си отворен и не чакаш статично си ОК. Дългът е лост, с който може да поместиш планина (уж), но и лостът тежи особено ако се налага да го носиш 20-30 години.

Постановката сега или никога е възможно най-грешния подход за взимане на решение особено за големи(скъпи) покупки. Голяма част от 'спецовете' тук са 50+ и вероятно се усеща, че за тях наистина времето лети и гледат от тази гледна точка и вероятно са си прави за себе си. За един човек около 30-те нещата са съвесем различни и хоризонтът е много по-далеч и не виждам причина един 50+ човек да казва, че един 30г човек трябва да мисли и действа като че сега е краят на кариерата му , развитието му и въобще спад в жизнените показатели.

успех

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSamGold Разгледай мнение

По-надолу казах, няма нищо по хубаво от това да си имаш твое си местенце. Но ако цената на това е жилищен кредит, идиотски надута цена, влощаваща се среда (защото София става България и инфраструктурата почва да става трагична) , тогава нещата рязко се променят.

Все още нямам и семейство, не виждам причина сам човек да се хвърля в такава покупка. Дет се вика, и 2 стаи са ми достатъчни : ).

утре може ме залюбят, след 2 години може сме трима ... тогава бих мислил по друг начин, но засега .. това е моята гледна точка. Както и на много други млади хора, защото в тази тема повечето хора са си 30+ според мен .. Викам да споделя някоя по-свежа гледна точка : )
                          Ми и аз на 28 гонех полите, ти кво си мислиш че съм гледал тренда ли. Първара гарсонерка когато си купих таман се бех оженил точно на твоите години изплющях 5500$, свята пара за мен по това време.
                          Като станете трима и ще те стегне шапката и айде...под наем докато иде детето в Университета. Ама малки деца малки харчове, големи деца големи харчове. Така че добре си вееш байряка ама мислиш ли за после. Ако бях сам с моя доход сега и на твоя акъл щях да карам всяка седмица с различна кака па току виж някоя напише у форума - купете имот бре, пичове. Времето лети бързо.

Коментар

Майстор си в разтягането на локуми, спор няма

Недей да ми обясняваш на мен, обясни на клетниците, които подведе, че и още им даваш надежда.

Голям грях носиш, Бертраме, голям!
                            греха не е признат следователно ––––––––>>>> грях няма. А надежди да се дават е доста християнско. Тъй, че клетниците сами са си виновни, пък и без клетници ------->>>>няма наематели и обитатели на помещения в жилищата отредени за деца. :-) (така по-добре ли звучи Рубла?)
                            Last edited by the Judge; 03.08.2021, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

При комунизЪма хората със средни доходи можеха да си купят москвич алеко и панелка в Клуцохор, в София не даваха да припарят. Те и сега могат да си купят там, ама не сакат. И лада не сакат.
                              Ако си мислиш че ОПЕЛ от 80-те е по убав от лада и москвич МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ.
                              Панелките и къщите БЯХА НОВИ.
                              Айде да видим в кое село можеш да си купиш/построиш НОВА КЪЩА с 1000лв заплата.
                              За моята съм дал 150к ЛЕВА ЛИЧНО МОИ ПАРИ. Айде да видим как ще ги извадиш с 1000лв заплата?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Майстор си в разтягането на локуми, спор няма

Недей да ми обясняваш на мен, обясни на клетниците, които подведе, че и още им даваш надежда.

Голям грях носиш, Бертраме, голям!
                                Точно това, което ти е обяснил Бертруцио, е точно така. Не се измъквай от темата със стари локуми.

Коментар

Working...
                                X