Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
Ще конфискуват ( да,да, ще конфискуват, няма да национализират) имотите на богатите и ще ги раздават на бездомните голтаци по програма, като онази с уредите за отопление.
Last edited by bulgarian lev; 04.10.2021, 23:47.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Леве, това верно ли, бре...?!?виде ли Джони дето нема кой да му окоси тревата кво ми пробута. Неговата я не дава.
Last edited by bulgarian lev; 04.10.2021, 23:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да, благодаря, ще пратя един мой човек от Троян да види и да ми покаже на място. Къде е това точно, панорамата е чудна. Черен път голяма работа. Даже няма да ремонтирам сериозно къщата, имам място и за кравана. Просто ще ходя да разпускам ей така в дивото. Само ограда ще сложа да не ме изядат мечките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонка, прости ора, затворници и т.н.
никой не си е давал труд да вербува в замяна на апартаменти у вазов.
но вече се отегчих, няма да поддържам разговора.
Приеми го, че е бачкал като ИТ специалист и за 20 годинки си е изплатил кредитчето. Типичната жертва на вас-брокерастите. Или откриваш някакви коренни разлики?
Не те знам на какви години си, но има страшно много келешлък и незнание в изказванията ти. Личи си, че идея си нямаш какво точно е ставало и как е ставало преди 10ти. Нищо чудно да си някой 30 годишен. С една дума - конкурираш Бонка и Ледосветлението по брокерско невежество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Някой ще ми каже ли що описват имотите. Даже на село описват бараките,а уж преброяване на населението?
Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Баща ми е бил вербуван. Предложение, което е нямало как да откаже, нали се сещаш...Бил е и затворник.
Аз съм може би най-върлият антикомунист в целия Вазов. Каквото е получил баща ми - получил, няма как да върна времето. От комунистите поддържам контакти с някои, чисто служебно. С бай Станиш бях голям приятел, признавам. Лека му пръст. Даже помня как след едно мое връщане от Германия си говорехме за съвременни икономически теории. Макар и на 80 му сечеше пипето. Ходехме да пием кафе в лобито на Шератон. Там той влизаше и излизаше като бог.
никой не си е давал труд да вербува в замяна на апартаменти у вазов.
но вече се отегчих, няма да поддържам разговора.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Баща ми е бил вербуван. Предложение, което е нямало как да откаже, нали се сещаш...Бил е и затворник.
Аз съм може би най-върлият антикомунист в целия Вазов. Каквото е получил баща ми - получил, няма как да върна времето. От комунистите поддържам контакти с някои, чисто служебно. С бай Станиш бях голям приятел, признавам. Лека му пръст. Даже помня как след едно мое връщане от Германия си говорехме за съвременни икономически теории. Макар и на 80 му сечеше пипето. Ходехме да пием кафе в лобито на Шератон. Там той влизаше и излизаше като бог.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
а татко ти получи ведомствен в ив. вазов.
какъв обрат
а после аз се чудя, защо искате да ми дигате данъците.
Аз съм може би най-върлият антикомунист в целия Вазов. Каквото е получил баща ми - получил, няма как да върна времето. От комунистите поддържам контакти с някои, чисто служебно. С бай Станиш бях голям приятел, признавам. Лека му пръст. Даже помня как след едно мое връщане от Германия си говорехме за съвременни икономически теории. Макар и на 80 му сечеше пипето. Ходехме да пием кафе в лобито на Шератон. Там той влизаше и излизаше като бог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеджонка, що не продадеш на съдията дред една от вашите къщи, подарени от ком партията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеджонка, що не продадеш на съдията дред една от вашите къщи, подарени от ком партията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да, благодаря, ще пратя един мой човек от Троян да види и да ми покаже на място. Къде е това точно, панорамата е чудна. Черен път голяма работа. Даже няма да ремонтирам сериозно къщата, имам място и за кравана. Просто ще ходя да разпускам ей така в дивото. Само ограда ще сложа да не ме изядат мечките.
https://www.google.com/maps/@42.8433...6!9m2!1b1!2i47
Погледни и това:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...mo1&f1=1&fe7=1
Село Табашка, имаш и нелош асфалт дотам. Гледките са брутални, от малко по-друга перспектива, цялото било от Триглав до Купените.
А за баба Меца си прав - имаме посещения, доста чести. Представи си дърво-млада синя слива с диаметър на ствола над 20см - прекършено като сламка. За каква сила иде реч. Под нея - все едно валяк е минавал.Last edited by ejonny2376; 04.10.2021, 21:47.
Коментар
Коментар