IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

И ти колко коптора купи за 200-300 долара, че си толкова самодовoлен ?

Статистиката е 2004-а двустаен в Стрелбище 775 евро кв.м. Сега да кажем е 2500. Това е за 18 години период екс разходи за ремонт, данъци, разправии. Какво станало преди това леко не ме интересува, както и некви далавери обяви в широк център (разбирай Лъвов Мост) или гарсониера при виетнамските общежития в Красна Поляна..
    Нещо нервен ми се струваш а пък ужким се беше приготвил да се смееш

Щом знам цените явно съм понакупил това онова

А това че някой се е ушил на 775 евра в края на 2004г си е лично негов проблем, ако не беше дремал и беше купил в началото на 2004-та е можел да купи на под 500 евро

Да не говорим че 2002-ра е можел да купи и на 200-300 евро
    Last edited by ledosvetlenie; 04.01.2022, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Ама тя борсата отдавна си бие имотите дългосрочно. Преди време бях пускал графика за снп 500.....Имотите имат други предимства- и за тях съм писал....
      Колко отдавна от 3 години ли?

Точно по повод твоите графики беше пуснал бота колко са били цените на имотите преди 20г и стана очевидно че имотите са с много по висока капиталова за доходност от наеми спрямо дивиденти да не говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Браво, има много смели хора явно. Обаче потвърждаваш и правилото. Който и да е обикновен човек / без да е Мъск/ колко и каквото и откъдето да изкара то свършва в тухли :-)
        Абе по скоро казано 2017-та парите не са стигали за тухли та за това ги е сложил на борсата - имал е късмет да ги удвои и като са стигнали за тухли си е купил тухли

Както и вчера казах ако борсата е дългосрочно с по добри резултати от имотите всички щяха да са борсаджии и да въртят верижките

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

И ти колко коптора купи за 200-300 долара, че си толкова самодовoлен ?

Статистиката е 2004-а двустаен в Стрелбище 775 евро кв.м. Сега да кажем е 2500. Това е за 18 години период екс разходи за ремонт, данъци, разправии. Какво станало преди това леко не ме интересува, както и некви далавери обяви в широк център (разбирай Лъвов Мост) или гарсониера при виетнамските общежития в Красна Поляна..
          Tъй де, след още 18 години ще е 9500€ квадрата...Обеля, една мечтана локация в сравнение с Бусманци. Ти направи от 775€ 2500 за 18 години от друго па ела се пофали!. Бизнес ще кажеш, ОК - почвай го.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Появили са се ретро жилища, като ретро колите. Мега грозно изглежда, претрупано и наблъскано. Но за всеки влак си има пътници...

Коментар

• И снимките са върха, в опита си да изкарат стаите по-големи, отколкото са, плочките в банята от квадратни станали правоъгълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Цената е висока, дори и ако оставят гоблените

Да

Гоблените изглеждат доста хубави и със сигурност не са шити от един човек. Преди години бароковите рамки вървяха скъпо.

Ако собственикът успее да продаде гоблените, ще има за едно BMW на 15 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да подчертая, не съм навътре в детайлите, ама ако всеки месец правиш преводи/превалутираш за по 500-1000 лева в чужбина покриваш ли си поне таксата за трансфера ? :-) Или минаваш през Пейс, Револют и т.н.... Ама не съм сигурен дали се приемаха трансфери за захранване от подобни места....
                  Пак да подчертая, че не съм го играл тва и ми стана любопитно....:-)
                  През приложение го правя, излизат сметките, иначе нямаше да се занимавам, пари не се теглят, реинвестира се печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    Цената е висока, дори и ако оставят гоблените

Коментар

• Какво ще кажете за това:

Продава 3-СТАЕН в град София, Люлин 3 - 87 кв.м / 94999 EUR :: imot.bg Обява

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Аз на БФБ имам 100% за 3 години от 2017 г. до 2019 г. след това закрих портфейла и влезнах в тухли. Може би тази година ще започна да влизам пак по малко на БФБ ще видим. Зависи от енергийната криза и ковида.
                        Браво, има много смели хора явно. Обаче потвърждаваш и правилото. Който и да е обикновен човек / без да е Мъск/ колко и каквото и откъдето да изкара то свършва в тухли :-)

Коментар

• Аз на БФБ имам 100% за 3 години от 2017 г. до 2019 г. след това закрих портфейла и влезнах в тухли. Може би тази година ще започна да влизам пак по малко на БФБ ще видим. Зависи от енергийната криза и ковида.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз по- скоро форекс- а го определям като комар. Не купувам индивидуални компании а снп 500 с малки суми веднъж месечно- 500- 1000 лева, а като има спад с колкото свободни имам.
                            Да подчертая, не съм навътре в детайлите, ама ако всеки месец правиш преводи/превалутираш за по 500-1000 лева в чужбина покриваш ли си поне таксата за трансфера ? :-) Или минаваш през Пейс, Револют и т.н.... Ама не съм сигурен дали се приемаха трансфери за захранване от подобни места....
                            Пак да подчертая, че не съм го играл тва и ми стана любопитно....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Mите борсата е измама....Там е като да играеш комар с хора които определят правилата и ти знаят картите.Единствено което ще ти се случи е да те оберат....как ви промиха мозъците не знам...Да си дадеш парите на някого и да чакаш да забогатееш и да вярваш.....Хи хи хи как ли пък не се бях напънал аз друг да забогатява докато си бърка в носа....
                              Аз по- скоро форекс- а го определям като комар. Не купувам индивидуални компании а снп 500 с малки суми веднъж месечно- 500- 1000 лева, а като има спад с колкото свободни имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че има доста богати БГ фирми, които генерират печалби и голям паричен поток,

Просто умни и предприемчиви хора ги управляват.
                                Основните потоци с по - висока ,,рентабилност,, се генерират около европейските фондове, бюджета ,хазарта и недвижимите имоти.

Изключая наколко големи експортни с висока принадена стоност, който не изнасят суровини,
                                но те се броят на пръстите едната ръка.
                                Last edited by Майстора233; 04.01.2022, 11:57.

Коментар

Working...
                                X