Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми разбира се че няма да го дам.Ти ще пуснеш ли някой у вас безплатно?Като ще налага общината пределни цени да бъде така добра да до осигури и жилища на такива цени...Ха ха ха боли ма фара че некой искал да живее в София ма нямало къде.На село има къде да хваща гората
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Не го давай, така ще си на 0 всеки месец
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми това ще доведе до там да се не се дава под наем.И ще се случи официално наема пределния и доплащане на ръка.Така общината ще загуби.Няма да си дам апартамента на някого ако не ме устройва цената.Това че някой си нямал къде да живее ами да отива там където има..Не е нужно всички в два три града.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Съвсем друга е темата, че твърдеше, че цените на НИ в София щели да се вдигант с 20 % през 2021. Гуглето намира статии от октомври, които казват, че ръста е 10 % от началото на годината до края на септември. А има и такива дето казват, че ще е 10 % за цялата 2021. Забележи, аз не казвам колко ще е ръста, само цитирам 3 статии от първите 2 страници с намерени резултати на въпроса "ръст на цените на имоти в София".
И да цените на НИ от 2020 вече са в балон.
Брокерските статии не искат да плашат стадото....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето един в ЦЕНТЪРА на стамбул за 100к ЛЕВА или 1000лева квадрата ЧИСТ по българските "стандартни" обяви 700лв квадрата. И в ботунец е по скъпо !?!?!?!
SUMBUL EFENDİ MH. geniş salonlu ara kat kombili merkezi daire 0-37918726 | hepsiemlak
Или па това до златния рог
ismailağa külliye yakını temiz bakımlı 1994 yapımı 0-37944509 | hepsiemlak
KOCAMUSTAFAPAŞA MERKEZE 3 DAKİKAK MESAFEDE KİRA GETİRİSİ YÜKSEK TEMİZ BANYO TUVALET AYRI DAİRE 0-37972978 | hepsiemlak
Ето и за 60к ЛЕВА
Имоти да искаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Хората много са си повярвали в алъш вериша на свободния пазар. Накрая в общината ще публикува таблица с допустимите наеми по квартали и дотам ще са ви притесненията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Миналата година по това време им казах че в следващата една година цените ще скочат с 20% те се смееха
Същота така казах че и в следващата една година цените ще скочат с още 20% - могат пак да се посмеят смехът е здраве
На оня специалист спедитора му казах при 8000 долара за контейнер че цените ще ходят нагоре и той се смееше днес са 15000
Но пък забелязвам и положителни тенденции - Вече никой не говори че цените 2020 са били балон сега вече говорят за от тогава насам
Свикването с реалноста е трудно и болезнено на някой хора им трябва повече от година две за да приемат това което вече се е случило преди, а това което се случва в момента ще го приемат след година две
Съвсем друга е темата, че твърдеше, че цените на НИ в София щели да се вдигант с 20 % през 2021. Гуглето намира статии от октомври, които казват, че ръста е 10 % от началото на годината до края на септември. А има и такива дето казват, че ще е 10 % за цялата 2021. Забележи, аз не казвам колко ще е ръста, само цитирам 3 статии от първите 2 страници с намерени резултати на въпроса "ръст на цените на имоти в София".
И да цените на НИ от 2020 вече са в балон.Last edited by nomche; 28.11.2021, 16:37.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levСки картите в Боровец скочиха драстично, надминаха Банско (expert.bg)
Ето това е наистина кофти новина. Сега цялата столична пасмина пак ще се довлече в Банско. Малко са другите навлеци от Македония, Гърция, Русия, Румъния, ами сега и нахалните софиянци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Грешка, Туркия става идеалното място за живеене на хора с париНе за наеми и печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Да де, ама първо Ердоган зад борда, после икономическа криза и това са поне няколко години още, може и 10г. чакане. Ще гледам по-бързо въртене на парите.Не за наеми и печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
обясних в общи линии, а че хубави имоти при ЧСИ няма да видиш е ясно, защото ЧСИ тата имат механизми с които още преди да пуснат за продан имота да уредят сделка . те имат контакт с този, който е изпаднал в невъзможност да плаща, а имат контакт и с купувачи и ако изникне нещо апетитно до търг не се стига, просто се уговарят предварително нещата и те така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И тука чакане му е майката. Аз чакам ердоган да го линчуват. Ние свалихме и боко освен ДОГАН онез още се кумят с ерДОГАНЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Абе вече не е чак толкова евтина по скоро ако имаш усет все още можеш да направиш изгодна сделка
Цените на имотите са в балон надут до средата, а до края на следващата година ще скочат с още 20% и ще е въпрос на време нещата да влезнат в корекцията за която мечтаят от над 5 години перонджиите
Покупателната способност на населението рязко се влошава и ако новото правителство не поеме яки дългове с които да се подпомогне икономиката или ако не дойдат средствата от ЕС нищо добро не ни очаква
А това за гаража съм го пропуснал да не би някой дето е търсил двустайно ЕПК да са му стигнали парите само за гараж?+ бай пешо за кадем.
Коментар
Коментар